Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl küs müyüz Aşkolsun kuser miyiz hiç ama anlamadım nedense sana yazdığım mesajları okuyamıyorsun Dun de yazdım bugun de yazdım neden seninle kuseyim, ben dost bildiklerimle asla kusmem Dost dosttur, onlarla kusulmez
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl ersin, dun sana da gonderdım mesaj.gelmedi mi.. Yoksa cevap mı vermedin..
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Evet mesajına cevap yazdım ben de ama sana gelmiyor, yoksa hepimizi yasakladın mı bilmeden direniş
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl yasaklayıp yasaklamadıgımı nasıl anlayacagım pekı.. Nıcklerınizın yanında yasakla yazıyor hala..
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl yasaklayıp yasaklamadıgımı nasıl anlayacagım pekı.. Nıcklerınizın yanında yasakla yazıyor hala.. Direnişim sen bana gönder ömlar onlar ne anlar :P deniz kızı farkı aaa bilmiyor musun ?
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl durumu bildirdim ama cevap nasıl gelecek Direniş şimdi çok küstügümü belirteyim ki benim küsmelerim öyle hemencik geçmez -_-
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl sen niye küstün yahu.. Ben dururken sen yönetimden izin iste olacak şey mi :P
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 16 yıl gloriaaaaa ya düzelmedi mi bu hala offff sahi ersine ne oldu... nicki misafir olmuş
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 16 yıl yöneticilerden biri sesimi duysun lütfeeen... sıkıntı hala devam ediyor.. mesaj gonderebılıyorum.. cevaplarını alamıyorum...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl burda mısın.. ya öm kullanamıyorum.. elim kolum bağlı gibi... iletişim kuramıyorum buraya gelince.. gelmenin de bi anlamı olmuyo senle konuşamayınca.. bi kaç yazıyı takip edip gitmekten başka... pc de sorun var sanırım.. cepten de göremiyorum.. dün kendime ne çok güldüm.. pc den anlamam ben.. admin internet tarayıcısı soruyor ben virüsten bahsediyorum ya süperim süper
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl burda mısın.. ya öm kullanamıyorum.. elim kolum bağlı gibi... iletişim kuramıyorum buraya gelince.. gelmenin de bi anlamı olmuyo senle konuşamayınca.. bi kaç yazıyı takip edip gitmekten başka... pc de sorun var sanırım.. cepten de göremiyorum.. dün kendime ne çok güldüm.. pc den anlamam ben.. admin internet tarayıcısı soruyor ben virüsten bahsediyorum ya süperim süper ee ben dedim sen bana sor benden yardım iste
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl pcden anlar mısın deniz kızı sahi sen enler enisin dimi bunu da bilirsin :D ya teknik destek almam gerekiyor.. neyse ben çıkıyorum.. iyi geceler diliyorum herkese...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl sanada küstüm sende beni unutmuşsun tabi başka ları geldi benim papuç yallah dama degilmi
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 15 yıl Vayy ne uzun zaman olmuş burayla ilgilenmeyeli, benim bir de anı defterim vardı değil mi? Ben yokken anı defterimle ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkürleri bir borç bilirim. hepinizi sever yanaklarınızdan öperim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.