Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 küs müyüz Aşkolsun kuser miyiz hiç ama anlamadım nedense sana yazdığım mesajları okuyamıyorsun Dun de yazdım bugun de yazdım neden seninle kuseyim, ben dost bildiklerimle asla kusmem Dost dosttur, onlarla kusulmez Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Dost dosttur, onlarla kusulmez Güzel söz Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 bana mesaj gelmıyor ki.en son kurabiye tarifi geldi Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 ersin, dun sana da gonderdım mesaj.gelmedi mi.. Yoksa cevap mı vermedin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 senin mesajalrın geliyo ama sanırım bizimkiler sana gelmiyo Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 gelmiyor canım ya.. nedendir peki.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Evet mesajına cevap yazdım ben de ama sana gelmiyor, yoksa hepimizi yasakladın mı bilmeden direniş Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 yasaklayıp yasaklamadıgımı nasıl anlayacagım pekı.. Nıcklerınizın yanında yasakla yazıyor hala.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 yasaklayıp yasaklamadıgımı nasıl anlayacagım pekı.. Nıcklerınizın yanında yasakla yazıyor hala.. Direnişim sen bana gönder ömlar onlar ne anlar :P deniz kızı farkı aaa bilmiyor musun ? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Yönetime mesaj at durumu anlat istersen direniş Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 peki sagolasın.. Ancak onlar çozebilır sanırım.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 durumu bildirdim ama cevap nasıl gelecek Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 durumu bildirdim ama cevap nasıl gelecek Direniş şimdi çok küstügümü belirteyim ki benim küsmelerim öyle hemencik geçmez -_- Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 sen niye küstün yahu.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 sen niye küstün yahu.. Ben dururken sen yönetimden izin iste olacak şey mi :P Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 gloriaaaaa ya düzelmedi mi bu hala offff sahi ersine ne oldu... nicki misafir olmuş Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 yöneticilerden biri sesimi duysun lütfeeen... sıkıntı hala devam ediyor.. mesaj gonderebılıyorum.. cevaplarını alamıyorum... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 burda mısın.. ya öm kullanamıyorum.. elim kolum bağlı gibi... iletişim kuramıyorum buraya gelince.. gelmenin de bi anlamı olmuyo senle konuşamayınca.. bi kaç yazıyı takip edip gitmekten başka... pc de sorun var sanırım.. cepten de göremiyorum.. dün kendime ne çok güldüm.. pc den anlamam ben.. admin internet tarayıcısı soruyor ben virüsten bahsediyorum ya süperim süper Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 burda mısın.. ya öm kullanamıyorum.. elim kolum bağlı gibi... iletişim kuramıyorum buraya gelince.. gelmenin de bi anlamı olmuyo senle konuşamayınca.. bi kaç yazıyı takip edip gitmekten başka... pc de sorun var sanırım.. cepten de göremiyorum.. dün kendime ne çok güldüm.. pc den anlamam ben.. admin internet tarayıcısı soruyor ben virüsten bahsediyorum ya süperim süper ee ben dedim sen bana sor benden yardım iste Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 pcden anlar mısın deniz kızı sahi sen enler enisin dimi bunu da bilirsin :D ya teknik destek almam gerekiyor.. neyse ben çıkıyorum.. iyi geceler diliyorum herkese... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 özledim seni arkadaşım... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 sanada küstüm sende beni unutmuşsun tabi başka ları geldi benim papuç yallah dama degilmi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Vayy ne uzun zaman olmuş burayla ilgilenmeyeli, benim bir de anı defterim vardı değil mi? Ben yokken anı defterimle ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkürleri bir borç bilirim. hepinizi sever yanaklarınızdan öperim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.