Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sende iyi bir insansın hayat yolun açık olsun arkadaşım başarılar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 anılar dedi kelebekte hatırladım bir kez münakaşa etmiştik sizinle konusunu hatırlamıyorum ama çok istisnai bir durumdu, bu forumun en saygın insanlarından birisin, söylediğin gibi hayat görüşlerimiz birbirine çok yakın zaten yakın olanlar buluyor birbirini.yalnız sende benim gibi sinirlenmekten korkuyormusun dostum artık tartışmaya girmiyorsun oysa bu zamanda senin gibilerin fikirlerine ihtiyaç var o fikirlerden mahrum etmeyin bizleri. birikiminiz, insan sevginiz, samimiyetiniz ile iyiki varsınız. selametle arkadaşım Tartışmalara katılmama sebebim,karşıt fikirler değilde bazı üyelerin üslup bozuklukları.Hernekadar uymayacağım desemde sonunda kendime hakim olamayıp,sonradan üzüldüğüm iletiler yazıyorum.. sende iyi bir insansın hayat yolun açık olsun arkadaşım başarılar Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sen sevdiğim birisin, ne kadar desen de bazen görüş ayrılığı yaşıyoruz, ben katılmıyorum (ne tezatlık değilmi) çoğu konuda hemfikir olduğumuzu biliyorum, ayrıntılarda farklılığımız çıkıyor ortaya zaten hepimizi biz yapan özelliklerimiz de bunlar, ortak müştereklerimiz çok fazla, ve sen bu forumda ilk tanıdığım insansın, teşekkür ederim herşey için... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü; babamsın.. :clover: Doğruları konuşansın.... Yalnızlığımdır hep bıçakların kestiği.. Akşam çayında galetalarla yenen.. Koyu atlar götürür terkisinde.. Ne kadar kaçkın varsa evden.. Uykumdur sokaklarda sürünür.. Ya da düşer bir kadının elinden.. Yorgunluğumdur daha çok aşk.. Gelip gider o şehrin gemilerinden.. Esmerdir akşamlarda babam... Çok esmer güler resimlerden.. O kadar yakın bilmediğim.. Ölüme çok uzak günlerinden... Ellerimdir dalgınlığında hep.. Hep bardaklarda, sular dururken.. Sürahilerde akşam vakitleri.. Akşam çayına gelmeyen... Bir baba, aydınlıksız odalarda.. Çok esmer güler resimlerinden... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bana kleo diyerek samimiyet gösterip,hırçınlığımı olgunlukla karşılayan saygı duyduğum birisin..bazen gıcık, bazen deli......vs ..vs olabiliyorum...o gün bana anlayış gösterip katlandığın için sağol . üff fazla duygusal oldu demi..... belkim kimse farketmemiş ama gıcıksın işte gıcık Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Tartışmalara katılmama sebebim,karşıt fikirler değilde bazı üyelerin üslup bozuklukları.Hernekadar uymayacağım desemde sonunda kendime hakim olamayıp,sonradan üzüldüğüm iletiler yazıyorum.. seni çok iyi anlıyorum bunu hepimiz yapıyoruz ben yinede seni görmek istediğimi belirtmeliyim arkadaşım ağzı olan konuşmuş, biz susalım mı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 sevgili arkadaşım ve kardeşim kalp kalbe karşıdır derlerya hakketen doğruymuş .sende sitede değerli ve saygılı bir arkadaşımsın tauruscum . iyiki varsın ! Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Mantı istermisin.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Eşi bulunmaz birisin çünkü sevgi dolu bir kalbin var Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 demişsin ya benim için "arkadaştan öte dost" diye, canım arkadaşım, canım dostum benim, sen de benim için aynı değerleri taşıyorsun, senin için ne ifade ediyorsam, benim için aynı şeyleri ifade ediyorsun... seni seviyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 sen sevdiğim birisin,ne kadar desen de bazen görüş ayrılığı yaşıyoruz, ben katılmıyorum (ne tezatlık değilmi) çoğu konuda hemfikir olduğumuzu biliyorum, ayrıntılarda farklılığımız çıkıyor ortaya zaten hepimizi biz yapan özelliklerimiz de bunlar, ortak müştereklerimiz çok fazla, ve sen bu forumda ilk tanıdığım insansın, teşekkür ederim herşey için... Ahanda yine ters düşmüşüz işte.. Rica ederim,ben de teşekkür ederim.. Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü; babamsın.. :clover: Doğruları konuşansın.... Yalnızlığımdır hep bıçakların kestiği.. Akşam çayında galetalarla yenen.. Koyu atlar götürür terkisinde.. Ne kadar kaçkın varsa evden.. Uykumdur sokaklarda sürünür.. Ya da düşer bir kadının elinden.. Yorgunluğumdur daha çok aşk.. Gelip gider o şehrin gemilerinden.. Esmerdir akşamlarda babam... Çok esmer güler resimlerden.. O kadar yakın bilmediğim.. Ölüme çok uzak günlerinden... Ellerimdir dalgınlığında hep.. Hep bardaklarda, sular dururken.. Sürahilerde akşam vakitleri.. Akşam çayına gelmeyen... Bir baba, aydınlıksız odalarda.. Çok esmer güler resimlerinden... Ne güzel bir şiir,teşekkür ederim güzel kızım.. bana kleo diyerek samimiyet gösterip,hırçınlığımı olgunlukla karşılayan saygı duyduğum birisin..bazen gıcık, bazen deli......vs ..vs olabiliyorum...o gün bana anlayış gösterip katlandığın için sağol . üff fazla duygusal oldu demi..... belkim kimse farketmemiş ama gıcıksın işte gıcık Teşekkür ederim..(Ben de manyak mıyım neyim ya.. Bana gıcık diyo teşekkür ediyorum.. ) seni çok iyi anlıyorum bunu hepimiz yapıyoruz ben yinede seni görmek istediğimi belirtmeliyim arkadaşım ağzı olan konuşmuş, biz susalım mı Ok arkadaşım,gelicem.. Biz de konuşalım bakalım.. sevgili arkadaşım ve kardeşim kalp kalbe karşıdır derlerya hakketen doğruymuş .sende sitede değerli ve saygılı bir arkadaşımsın tauruscum . iyiki varsın ! Canımsın ya.. Mutiscigim benim Tatlım benim.. Mantı istermisin.. İstemem mi.. Eşi bulunmaz birisin çünkü sevgi dolu bir kalbin var O senin güzel görüşün arkadaşım.. demişsin ya benim için "arkadaştan öte dost" diye, canım arkadaşım, canım dostum benim, sen de benim için aynı değerleri taşıyorsun, senin için ne ifade ediyorsam, benim için aynı şeyleri ifade ediyorsun... seni seviyorum... Sen benim canımsın ya,girdiğin yer aydınlanıyor.. Ben de seni seviyorum arkadaşım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta; Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum! Necip Fazıl Kısakürek...defterine çok sevdiğim Kaldırımlar isimli şiiriyle geldim..umarım seviyorsundur sende...gerçi bu kadar çok sevenin varken kaldırımlar olmaz arkadaşın...sevgili Taurusmutis Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 arkadaşım yüreğindeki iyilik ve sevgi herkese pozitif bir enerji veriyor . seni tanımak güzel.herşey gönlünce olsun . gönül ne çay ister ne kahve muhabbet ister kahve bahane ... kendine iyi bak arkadaşım ...! Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 nasılsın arkadaşım hal hatır sorayım istedim görüşmek üzere Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi; Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi; Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta; Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum! Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta; Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum! Necip Fazıl Kısakürek...defterine çok sevdiğim Kaldırımlar isimli şiiriyle geldim..umarım seviyorsundur sende...gerçi bu kadar çok sevenin varken kaldırımlar olmaz arkadaşın...sevgili Taurusmutis Hoşgelmişsin arkadaşım.Necip Fazıl'ı severim,teşekkür ederim.. arkadaşım yüreğindeki iyilik ve sevgi herkese pozitif bir enerji veriyor .seni tanımak güzel.herşey gönlünce olsun . gönül ne çay ister ne kahve muhabbet ister kahve bahane ... kendine iyi bak arkadaşım ...! Muhabbetimiz bol olsun arkadaşım.. nasılsın arkadaşımhal hatır sorayım istedim görüşmek üzere Teşekkür ederim arkadaşım.Umarım sen de iyisindir.Valla güncele gel dedin,bula bula biz karşı karşıya geldik.. Neyse,sen anlaşabileceğim bir arkadaşım olduğundan,bunu bir sorun olarak kabul etmiyorum.. Hepinizi seviyorum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canım dedemmmm iyisindir umarım uzun zaman oldu sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 türkü severmisin arkadaşım biz türkü söylüyoruz buda sana gelsin çemberimde gül oya gülmedim doya doya dertle yakarıyorum günleri saya saya al beni kıyamam seni köşe başı beklerim vay benim emeklerim dümbeleği çala çala yoruldu bileklerim al beni kıyamam seni pembe gül idim soldum ak güle ibret oldum karşı karşı dururken yüzüne hasret kaldım al beni kıyamam seni cansu koç Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 seveceğini düşündüm... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 TAURUSMUTİS arkadaşımı bir ziyaret ediyim dedim nasılsın saygılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 T anıdığım en temiz insanlardansın A nlamlandırdığın bir hayatın.. U mutlandığın yarınların var... R iyakarlık nedir sen bilmezsin... U nutmak nedir de bilmezsin... S eversin insanı, Yaradandan ötürü M en etmezsin sevginden... U csuz bucaksız mutluluk diliyorum sana T ükenmesin hiç umutların... İ nce ruhlu, ince düşünen, güzel yürekli S akinliğinde huzurun, hep mutlu ol, hep umutlu sevgili arkadaşım, içimden geldi, bunu da sana yazdım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 abiciğimm.. seninn eşsizz sohbetini özledimm yaaa.. görüşemioss..umarımm herşeyy iidirr hayatındaa... şiirr gönderiomm sana Necip Fazıl'dan... Ayak Sesleri Hep bu ayak sesleri, hep bu ayak sesleri, Dolaşıyor dışarda, gün batışından beri. Bu sesler dokunuyor en ağrıyan yerime, Bir eski çıban gibi işliyor içerime. Ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan, Sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan Sesler, ayak sesleri, kesilmez çıtırdılar! Bana gelen müjdeyi galiba caydırdılar. Böyle adım atarlar, ayrılanlar eşinden, Böyle yürür, gidenler, bir tabutun peşinden. Kimsesiz gecelerim, bu kesik sesle doldu, Artık, atan kalbim de bir ayak sesi oldu. Bir gün, sönük göğsüme düştüğü vakit başım, Benden ayrılıyormuş gibi bir can yoldaşım, Gittikçe uzaklaşan bu sesi duya duya, Yavaşça dalacağım, o kalkılmaz uykuya... Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Ağabey Sana bir şeyler yazmak istedim Ama her elime kalem alışımda O yumruk oturuyor Ne konuşabiliyorum, Ne yazabiliyorum, Derdimi kime anlatayım ağabey? Yapayalnızım şimdi, O kadar savunmasızım ki, O kadar yoksunum ki senden Kime tutunayım şimdi ağabey? Biliyorum kızıyorsun bana Ama ne olur kızma Akan her damla yaşım, Özlemimi yatıştırıyor Ve seni çok sevdiğimi hatırlatıyor. Neler yaşadık 25 yıl boyunca Hatırlar mısın bilmem? Kreşte ilk günüm daha yaşım 4 Babam bizi bırakıyor yaban kişilere Ve ben ağlıyorum Sen gidip babama tekme atıyorsun Kardeşimi ağlatma diye. Hani sokaktayız İsmi Okan'dı hatırlar mısın? Kepimi alıp dikenli tellere atmıştı Ben gene ağlamıştım Sen de çocuğun kafasına taş attın Kardeşimi ağlatma diye. Daha nice kavgalara girdin benim için Kime güveneyim şimdi ağabey? Hani son gecende elimi sıkmıştın ya Hani soluğunu "ıh" diye yüzüme vermiştin ya Biliyordun benim orada olduğumu Ve gene ben üzülmeyeyim diye kavga ediyordun Ama gücün yetmedi Verdin son nefesini bir hastane yatağında. Biliyorsun değil mi? Ebedi yatağına ben yatırdım seni Topraktan yorganını ellerimle attım. Sana son bir sözüm var Binlerce kez teşekkürler Dünyanın en süper ağabeyi Ve dünyanın en iyi arkadaşı olduğun için Binlerce kez teşekkürler Seni çok ama çok seviyorum ağabey. ozan gölge Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Abicigim su anda iki dilim yemis ve bu yaziyi yazdiktan sonra birden fazla dilim daha yiyecek oldugum sey ne?.. MELEK KEKI.. Sonunda yapmaya muvaffak olabildim ve sanirim dogru yapabildim,sonuc nefis gercekten.. emegin icin tekrar tesekkur ederim,cok faydali oldu.. bu arada insallah iyisindir,gorusemiyoruz Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 dedecim nasılsın aaa dedem beni yoksa hiç özlemedi mi ama ben ösledim onu çok hem deeee sevgiler dedecim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.