Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 aysumcummmm kısssssss bayramın mübarek olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 aysumcummm yeni yılın kutlu olsun canımm Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın kutlu olsun... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsum aysummmm :) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 sarı şekerim 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Canım arkadaşlarım benim... Yoktum ama unutmamışsınız beni Teşekkür ederim hepinize. Hepinizin geçmiş bayramını ve yeni yılını kutlarım. Bir insanın kendi için dileyebileceği en güzel dileklerim sizinle olsun HoHoHoHHHH! HAPPY NEW YEAR cümlemize Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 selam kayıplardasın sende galiba neyse umarım iyisindir.huzurlu ve mutlu bir yıl gerirmen dileğimle Sağlıcakla kal......! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 selam kayıplardasın sende galiba neyse umarım iyisindir.huzurlu ve mutlu bir yıl gerirmen dileğimle Sağlıcakla kal......! İyiyim sağol murat birazcık kayıplardayım bu aralar valla Güzel dileklerin için sağol kendine iyi bak görüşmek üzere Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Benim ilk minik farem.. Özleniosun buralarda Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Benim ilk minik farem.. Özleniosun buralarda Sağol benim bitanem buradaki esaslı kardeşim seni çok seviyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Camım yumoşum benim canıım bende seni çok seviyorum teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer günün kutlu olsun aysumcum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Sağol canım Senin de kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 bi şiirde ben hedaye edeyim sana... Beşinci Mektup Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Güneş çoktan doğdu. Uyanmış olmalısın. Saçlarını tararken beni hatırladın, değil mi? Öyleyse ayrılmadık. Sadece özlemliyiz ve bekliyoruz. Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın. Bir çocuğun önce doğmasını bekliyorlar, Sonra yürümesini, konuşmasını, büyümesini... Zaman ilerliyor, bu defa para kazanmasını, Kanunlara saygı göstermesini, İnsanları sevmesini, aldanmasını, aldatmasını bekliyorlar. Ve sonra ölümü bekleniyor insanoğlunun. Ya o? Ya o? İnsanlardan dostluk bekliyor, sevgilisinden sadakat, Çocuklarından saygı ve bir parça huzur bekliyor, Saadet bekliyor yaşamaktan. Zaman ilerliyor, bir gün o da ölümü bekliyor artık. Aradıklarının çoğunu bulamamış, Beklediklerinin çoğu gelmemiş bir insan olarak Göçüp gidiyor bu dünyadan. İşte yaşamak maceramız bu. Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak Ve yaşayıp beklerken ölmek! Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin. Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki! Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Merhaba aysumcum.Anı defterlerini yeni gördüm görme problemim de yok ama bir doktora mı gitsem acaba?Neyse önemli olan defterine benim de düşüncelerimi yazmam diye düşünüyorum.Forumda samimi bulduğum arkadaşlarım arasında sen de varsın aysumcum.Sevdiğim dostlarıma sevgimi belli etmeye çalışıyorum.Duygularımı kolay ifade edebilien biriyim,sevgimi,alınganlığımı,kızgınlığımı...hepsini de şimdiye kadar gösterdim.Seni de çok sıcakkanlı ve neşeli buluyorum.Yazılarını okumak büyük bir zevk veriyor.Özellikle arkadaşlara olan iyi dileklerine bayılıyorum.Bu da senin ne kadar temiz kalpli olduğunu gösteriyor.Şartsız seviyorsun,ne hoşsun sen. İyi ki seni tanımışım.Toprağım benim...Mutluluklar ve başarılı yarınlar diliyorum sana.Yüzün hep gülsün.Sevgilerimle.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 aysum cuk:) ne yazacagımı bılmıyorum buraya yanı ne yazılır:) ama ıcımden gecen tek cumleyı yazıcam sana. ıyı kı varsın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Güzelim inan ki bu yazını daha önce de okudum çok etkilendim çok ama yazacak birşey bulamadım o kadar güzel ki Çok teşekkür ederim yüreğinin büyüklüğü ve güzelliği için Kendimi senin kadar güzel ifade etmek isterdim ama beni en iyi smileler anlatır ancak Bursercan teşekkür ederim duygusal arkadaşm benim sen de iyi ki varsın Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Beğendiğim bir resmi seninle paylaşmak istiyorum(umarım buradaki kız gibi yapayalnız kalmayız ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.