Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Bu da benden tüm foruma Bende alıyorum sevgili Ra_dya, Buda benden sadece sana Buda Forumun kızlarına KIZLAR Yolum düştü sizin ele Bulağ üste duran kızlar Kına yakmış kara tele Zülfü tel tel buran kızlar Seyrim düştü ala göze Şeker şerbet şirin söze Bir maşraba su ver bize Aşığını yoran kızlar Seher geldim size sarı Üzdürme gönlümü bari Leyli yol etmiş pinarı Yurdum oldu aran kızlar Ağlar iken güldürürsüz Gözyaşımı sildirirsiz Ahır beni öldürürsüz Yay ohunu kuran kızlar Mailim yarin kaşına Olaydım onla aşına Karaca Oğlan başına Yağdırdınız boran kızlar Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Bu güzel gül bütün foruma Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma teşekkür..gül ü severim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Tüm sevdiklerime.. Ezan okunurken açan ezan çiçeği.. çiçeği aldım ama taurus hiç sormamıştım ya sen beni sever miydin Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma radyamm nerelerdesin, çok özledim ne bitmez tatil oldu bu Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Tüm foruma Tatil, çocukların okulu, dershanesi derken bu günler oldu... Herkesi çok özlemişim Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Tüm çiçeklerden alıyorum herkese teşekkürler Amaaa bunu özellikle alıyorum çünkü sarı-kırmızı sevgili spices Bu da benden tüm foruma al canım.. bende senin çiçeğini alıyım beyaz veren olursa kırmızı beyaz yaparım....... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve büyük bir zevkle çiçeklerini alıyorum.. Buda benden tüm foruma.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Çiçek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve büyük bir zevkle çiçeklerini alıyorum.. Buda benden tüm foruma.. ben alıyım teşekkürler.. ayrıca elindeki balonlarıda alıyım..yorulmuşsundur günlerdir tutmaktan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ben alıyım teşekkürler.. ayrıca elindeki balonlarıda alıyım..yorulmuşsundur günlerdir tutmaktan herşeyimi iste ama balonlarımı isteme benden..buz gibi soğurum senden.. ben onları değil,onlar beni taşıyor farketmedin mi spices... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 herşeyimi iste ama balonlarımı isteme benden..buz gibi soğurum senden.. ben onları değil,onlar beni taşıyor farketmedin mi spices... hıııı.. tamam istemem bi daha.. iyilik edeyim yorulmuştur dediydim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 hıııı..tamam istemem bi daha.. iyilik edeyim yorulmuştur dediydim.. çok incesin teşekkür ederim.. bişey dikkatimi çekti..o bozkırın ortasında ne yapıyorsun..? Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 çok incesin teşekkür ederim.. bişey dikkatimi çekti..o bozkırın ortasında ne yapıyorsun..? bir bilsem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 bir bilsem seni alıyım mı ordan.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 yok orda sakin ve huzurluyum ..ama ağaçlandırabilirsin orayı.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 yok orda sakin ve huzurluyum ..ama ağaçlandırabilirsin orayı.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 benden bütün foruma... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 benden bütün foruma... uzun zamandır aldığım en güzel çiçek diyebilirim.. uşağum sorabilirmiyim..neden balkabağı..? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ele avuca gelir bişi olsun dedim ahucum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 neyse bütün forum kucaklarında balkabağı çıkar giderler artık.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 bana bi kabak tatlısı yaparsınız artık şöle üstüne fındıkta serperiz dimi ahucum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ayıpsın..bu kadar kabakla sülalen doyar uşağum mirak etme.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Bende alıyorum sevgili Ra_dya, Buda benden sadece sana İyi ki varsın,teşekkürler arkadaşım Tüm foruma Tatil, çocukların okulu, dershanesi derken bu günler oldu... Herkesi çok özlemişim Canım hoşgeldin hemen alıyorum güzel çiçeğini,ben de seni özledim benden bütün foruma... Beni yarın iftar da ne tatlısı yapıcam düşüncesinden kurtardın Erbay... Teşekkürler kardeşim Alıntı
Φ bin_waad Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 çok geziyorum ve gözüne batıyorum.. Öylemi.. o zaman yer söyle az gezip oraya batayım ) merhaba.. demekki sen de geziyorsun ama Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 çok geziyorum ve gözüne batıyorum.. Öylemi.. o zaman yer söyle az gezip oraya batayım ) merhaba.. demekki sen de geziyorsun ama Eski dostuz... Seviyorum seni bin_waad'cım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.