Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 tüm forumdaşlarıma; onlar kendilerini bilirler; Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 arman'a bir çiçek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 bu çiçekleri kendime vercem......çok acıktımya ben...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin hmmmm cok tesekkür ederim Sevval, en sevdigim cicekler... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 uzun zamandır kimseye çiçek vermiyorum, bana çiçek verme nezaketinde bulunan, şevval ve alaturkaya öncelikle ve karçiçeğim, mohican ve tüm dostlara... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Tüm forum ailesine sevgilerimle... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Tüm forum ailesine sevgilerimle... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 armana gelsin dönüşü şerefine :clover: Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin TEŞEKKÜRLER ŞEVVAL(ben lalalaa şimdi tania hayde hani farketmeyenler olmuştur diye söyliyim dedim) BENDEN DE SANA Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım arman beni yakalaymaz arman beni yakalayamaz....... canım ya .......yokluğundan yararlananın gözü çıka..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım salla bea boş boş yazıyo işte o yüzden bu akdar post var onda Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 salla bea boş boş yazıyo işte o yüzden bu akdar post var onda aa bakın guççük beyin postları ne kadar dolu...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Sevgili Arman aramıza tekrar hoşgeldin.. Bütün çiçekler sana.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 onlar kendilerini bilirler; Üstüme alınıyorum ve kankama teşekkür ediyorum! Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin ah canim ben bunu nasil da görememisim???? çook tesekkür ederim sevdigim bütün çiçekler gelsin sana.. hem de kucak dolusu unutma: dünyayi güzellik kurtaracak Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 aa bakın guççük beyin postları ne kadar dolu...... ben dolu die iddaa etmiyomki alla alla... yaşlılıgına veriom ahahah Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 ilk defa bana da bı cıcek verıldı cok saol un y a:) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 ayıp ettin rulet önceki sayfalara ii bak Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 sen ve mizyal sadce kanka başkada yoq walla bakıyorumda ben bu kadar az yazmazdım bu foruma hep bu made denen pos bıyık ın sayesınde sogudumwalla Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 sen ve mizyal sadce kanka başkada yoq walla bakıyorumda ben bu kadar az yazmazdım bu foruma hep bu made denen pos bıyık ın sayesınde sogudumwalla hadi yaaaa.......benim sayemde soğumuş senin içinde yazmak yokmuş arkadaş ben inat olsun diye yazıyorum.........hayat direnmekten ibarettir........asla başını önüne eğmelerine müsade etme...... yıkılmadım ayaktayım.... dımdım tıss.. aha bak sana bi bukep verem......kendi ellerimle topladım.... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 forumdan soguyanlara iyi düsünün Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 gayserililere çiçekler benden...... Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 yeni ve taze çiçekler benden herkese Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.