Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin

p10.jpg

hmmmm cok tesekkür ederim Sevval, en sevdigim cicekler... :)

Gönderi tarihi:

:clover:

Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım :D

Gönderi tarihi:

Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım :D

arman beni yakalaymaz arman beni yakalayamaz....... :D canım ya .......yokluğundan yararlananın gözü çıka..... :P

Gönderi tarihi:

pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin

p10.jpg

ah canim ben bunu nasil da görememisim???? :blushing:

çook tesekkür ederim :clover:

sevdigim bütün çiçekler gelsin sana.. hem de kucak dolusu :wub:

unutma: dünyayi güzellik kurtaracak ;)

Gönderi tarihi:

sen ve mizyal sadce kanka başkada yoq walla bakıyorumda ben bu kadar az yazmazdım bu foruma hep bu made denen pos bıyık ın sayesınde sogudumwalla

hadi yaaaa.......benim sayemde soğumuş senin içinde yazmak yokmuş arkadaş ben inat olsun diye yazıyorum.........hayat direnmekten ibarettir........asla başını önüne eğmelerine müsade etme......

yıkılmadım ayaktayım....

dımdım tıss.. :D

aha bak sana bi bukep verem......kendi ellerimle topladım.... :clover::wub::clover::wub::clover::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.