Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gel Gece illa benle uğraş.. Seni mi kırcam,dedim işte.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 He eylleee diyisin Olar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. Çok teşekkürler azcık daha bekleseniz,benim üye oluş yıldönümüme denk gelse daha iyi olacaktı ama neyse,bu da güzel bir tarih.. Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce http://www.turkish-media.com/forum/index.p...amp;event_id=94 bu arada hepinizse günaydin arkadaslar.. bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin gerekeni sizler yaparsiniz saygilar Çok teşekkürler.. Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... Çok teşekkürler.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Çok teşekkürler azcık daha bekleseniz,benim üye oluş yıldönümüme denk gelse daha iyi olacaktı ama neyse,bu da güzel bir tarih.. aa şaka bi yana benimde dün 1.yıl dönümüm olmuş forumda Leylam.. dört mevsimi devirmişiz beraber..nice yıllara inşallah..seviyorum hepinizi.. ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 aa şaka bi yana benimde dün 1.yıl dönümüm olmuş forumda Leylam.. dört mevsimi devirmişiz beraber..nice yıllara inşallah..seviyorum hepinizi.. ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. aa doğru.. nice yıllara Diloşum.. nasıl geçtiğini anlamadım şahsen,ne güzel geçti.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 aa doğru.. nice yıllara Diloşum.. nasıl geçtiğini anlamadım şahsen,ne güzel geçti.. inan bende anlamadım..tadı damağımda kaldı..sizinle herşey güzel ve keyifli..o kadar çok şey paylaştık ki..daha da paylaşıcaz inşallah..teşekkür ederim birtanem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 inan bende anlamadım..tadı damağımda kaldı..sizinle herşey güzel ve keyifli..o kadar çok şey paylaştık ki..daha da paylaşıcaz inşallah..teşekkür ederim birtanem.. ben de.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Ben farkına vardım şahsen Koskoca bir yıl elinde kırmısı puantiyeli bir şalvarla beni kofalayan biri vardı peşimde Kabus gibiydi Diloşcum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 kıs o şalvarı geçiriverseydin ayağına sen de anlamayacaktın nasıl geçtiğini.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Leylam cnm benim mesele şalvar meselesi değil Mesele Diloşun ağrı dağı projesi Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Günaydın Sevgili Birce Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol... Selam Gece Yagmuru cok tesekkür ederim... Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... Selam RA_dya, hani bak en üste sag tarafta..sarilar var ja, onlari aldim olurmu...ayrica cok tesekkürler Asıl ben eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim sevgili Birce.. Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana.. Tesekkürler Taurusmutis,haklisin ... ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. rica bir günün baslamasi ile bitmesi kimi zaman ne kadar da cabuk geciyor degilmi..sizlerin son yarim saatiniz kaldi... ama benim 1,5 daha nice güzel paylasim ve kutlamalara... günaydin diye basladigim bir güne , artik hepinizse arkadaslar iyi aksamlar dilemek istiyorum.. saygilar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. Evet güzel fikir ben alıyorum papatyalardan ve güzel dostlarım olduğu için foruma ve admınlere teşekkur edıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Ve sonunda Roberto Carlos Fenerbahçe'de.. Çiçeğim Roberto Carlos'un transferine sevinen Fenerbahçe'li arkadaşlarıma.. boa vinda Carlos.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Taurusmutis bu etkinlik dünya çapında kutlanacakmı, Zeki Müren'de bizi görecekmi? Çiçek veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim, geçmiş media gününüz kutlu olsun gece fener alayı düzenledinmi Taurus, yaptın bir hayır madem... Gecem, Ağrı dağı projesi değil bikerem Ağru dağı projesi o... şalvarsa bizim projemizin kostümü canım, çek ayağına bir mor üzerine pembe puantiyeli şalvar sende katıl projemize... Gelecek yılki Türkish-media gününe kadar sağlıcakla ve esenlikle kalın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Ve sonunda Roberto Carlos Fenerbahçe'de.. Çiçeğim Roberto Carlos'un transferine sevinen Fenerbahçe'li arkadaşlarıma.. Şahsen ben Fenerli de değilem sevinmişde değilem Hatta duble sevinmemişem Taurusmutis bu etkinlik dünya çapında kutlanacakmı, Zeki Müren'de bizi görecekmi? Gecem, Ağrı dağı projesi değil bikerem Ağru dağı projesi o... şalvarsa bizim projemizin kostümü canım, çek ayağına bir mor üzerine pembe puantiyeli şalvar sende katıl projemize... Efet efet Zeki Müren de seni görecek ablacım Abla sizin Ağru dağı'nın eteğide mi mor üserine pembe puantiyeli acep Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Nasıl bildin şekerim, evet Ağru dağının etekleride mor üzerine pembe puantiyeli biz şalvarları giyince eteklerde heç belli olmuyoz, yani eyi kamufle oluyoz canım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Leylam ne dooru demiş sen o şalvarın tadını giymediğin için alamadın Gececim.. bak biz işe bile o şalvarla gidip geliyoruz artıkın.. alışkanlık oldu canım.. ayriyetten saol sarmaşığım "Ağru" düzeltmesi içün..fark ayrıntılarda gizlidir di mi..? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 O zaman sise ii kamufle olmalar ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Leylam ne dooru demiş sen o şalvarın tadını giymediğin için alamadın Gececim.. bak biz işe bile o şalvarla gidip geliyoruz artıkın.. alışkanlık oldu canım.. ayriyetten saol sarmaşığım "Ağru" düzeltmesi içün..fark ayrıntılarda gizlidir di mi..? O zaman sise ii kamufle olmalar ablacım mersi canım, uydudan tespit edilirsek sana selam ederiz... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 bende vereyim çiçek herkese Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Doğum gününe henüz 5 gün var ama ben o gün seni göremem sanırım, burda adet boyledir, eğer doğum gününde goremeyeceksek bi kaç gün evvelinden çiçek veririz O nedenle ben şimdiden doğum günün kutluyorum... Yeni yaşında hayal ettiğin herşeyi elde etmeni dilerim... Mutlu yıllar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. papatyalar çok güzel, teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce http://www.turkish-media.com/forum/index.p...amp;event_id=94 bu arada hepinizse günaydin arkadaslar.. bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin gerekeni sizler yaparsiniz saygilar güzel çiçeklerin susuz kalmayacak emin ol Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... çiçeklerinde sen gibi güzeller Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Üç kişi hariç herkese.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.