Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gel Gece illa benle uğraş..:w00t:

Seni mi kırcam,dedim işte..;)

Gönderi tarihi:
cooltext56434071sa1.gif

Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm..

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var..;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..:clover::D

Çok teşekkürler :clover: azcık daha bekleseniz,benim üye oluş yıldönümüme denk gelse daha iyi olacaktı ama neyse,bu da güzel bir tarih.. :P:clover:

Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis :clover:

etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce

bu arada hepinizse günaydin arkadaslar..

bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin

gerekeni sizler yaparsiniz

saygilar

Çok teşekkürler.. :clover:

Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR :)

Çiçeklerden aldım bende.

Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine...

Çok teşekkürler.. :clover:

Gönderi tarihi:
Çok teşekkürler azcık daha bekleseniz,benim üye oluş yıldönümüme denk gelse daha iyi olacaktı ama neyse,bu da güzel bir tarih..

aa :huh: şaka bi yana benimde dün 1.yıl dönümüm olmuş forumda Leylam.. :sorcerer: dört mevsimi devirmişiz beraber..nice yıllara inşallah..seviyorum hepinizi.. :wub: ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. :clover:

resimiekpe3.gif

Gönderi tarihi:
aa :huh: şaka bi yana benimde dün 1.yıl dönümüm olmuş forumda Leylam.. :sorcerer: dört mevsimi devirmişiz beraber..nice yıllara inşallah..seviyorum hepinizi.. :wub: ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. :clover:

resimiekpe3.gif

aa doğru.. :wub: nice yıllara Diloşum.. :sorcerer::clover: nasıl geçtiğini anlamadım şahsen,ne güzel geçti.. :wub:

Gönderi tarihi:
aa doğru.. nice yıllara Diloşum.. :clover: nasıl geçtiğini anlamadım şahsen,ne güzel geçti..

inan bende anlamadım..tadı damağımda kaldı..sizinle herşey güzel ve keyifli..o kadar çok şey paylaştık ki..daha da paylaşıcaz inşallah..teşekkür ederim birtanem.. :hug:

Gönderi tarihi:
Günaydın Sevgili Birce :) Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol...

Selam Gece Yagmuru cok tesekkür ederim... :clover:

Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR

Çiçeklerden aldım bende.

Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine...

Selam RA_dya, hani bak en üste sag tarafta..sarilar var ja, onlari aldim olurmu...ayrica cok tesekkürler :clover:

Asıl ben eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim sevgili Birce..

Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana..

Tesekkürler Taurusmutis,haklisin ... :clover:

ve çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

rica :clover:

bir günün baslamasi ile bitmesi kimi zaman ne kadar da cabuk geciyor degilmi..sizlerin son yarim saatiniz kaldi...

ama benim 1,5 :)

blumenindexcq9.gifdaha nice güzel paylasim ve kutlamalara... :clover:

günaydin diye basladigim bir güne , artik hepinizse arkadaslar iyi aksamlar dilemek istiyorum..

saygilar

Gönderi tarihi:
cooltext56434071sa1.gif

Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm..

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. ;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. :clover::D

498159452b71afd65baah4.jpg

Evet güzel fikir ben alıyorum papatyalardan ve güzel dostlarım olduğu için foruma ve admınlere teşekkur edıyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Ve sonunda Roberto Carlos Fenerbahçe'de.. :sorcerer:

robertofenerak1.jpg

Çiçeğim Roberto Carlos'un transferine sevinen Fenerbahçe'li arkadaşlarıma..;)

boa vinda Carlos..:clover:

348919167ec252b1520ui5.jpg

Gönderi tarihi:

Taurusmutis bu etkinlik dünya çapında kutlanacakmı, Zeki Müren'de bizi görecekmi? :whistling:

Çiçek veren arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim, geçmiş media gününüz kutlu olsun gece fener alayı düzenledinmi Taurus, yaptın bir hayır madem... :w00t:

Gecem, Ağrı dağı projesi değil bikerem Ağru dağı projesi o... şalvarsa bizim projemizin kostümü canım, çek ayağına bir mor üzerine pembe puantiyeli şalvar sende katıl projemize... :grin:

Gelecek yılki Türkish-media gününe kadar sağlıcakla ve esenlikle kalın... :hug:

Gönderi tarihi:
Ve sonunda Roberto Carlos Fenerbahçe'de.. :sorcerer:

robertofenerak1.jpg

Çiçeğim Roberto Carlos'un transferine sevinen Fenerbahçe'li arkadaşlarıma..

Şahsen ben Fenerli de değilem sevinmişde değilem <_< Hatta duble sevinmemişem <_<:w00t::lol::clover:

Taurusmutis bu etkinlik dünya çapında kutlanacakmı, Zeki Müren'de bizi görecekmi?

Gecem, Ağrı dağı projesi değil bikerem Ağru dağı projesi o... şalvarsa bizim projemizin kostümü canım, çek ayağına bir mor üzerine pembe puantiyeli şalvar sende katıl projemize... :grin:

Efet efet Zeki Müren de seni görecek ablacım :w00t:

Abla sizin Ağru dağı'nın eteğide mi mor üserine pembe puantiyeli acep :huh::lol:

Gönderi tarihi:

Leylam ne dooru demiş sen o şalvarın tadını giymediğin için alamadın Gececim.. :stuart: bak biz işe bile o şalvarla gidip geliyoruz artıkın.. :P alışkanlık oldu canım.. :lol:

ayriyetten saol sarmaşığım "Ağru" düzeltmesi içün..fark ayrıntılarda gizlidir di mi..? :shifty:

Gönderi tarihi:
Leylam ne dooru demiş sen o şalvarın tadını giymediğin için alamadın Gececim.. bak biz işe bile o şalvarla gidip geliyoruz artıkın.. alışkanlık oldu canım..

ayriyetten saol sarmaşığım "Ağru" düzeltmesi içün..fark ayrıntılarda gizlidir di mi..?

-_-:):clover::P

O zaman sise ii kamufle olmalar ablacım :grin:<_<:w00t::lol:

mersi canım, uydudan tespit edilirsek sana selam ederiz... :lol:

Gönderi tarihi:

yellowrose2.jpg

Doğum gününe henüz 5 gün var ama ben o gün seni göremem sanırım, burda adet boyledir, eğer doğum gününde goremeyeceksek bi kaç gün evvelinden çiçek veririz ;) O nedenle ben şimdiden doğum günün kutluyorum... Yeni yaşında hayal ettiğin herşeyi elde etmeni dilerim... Mutlu yıllar :wub::hug:

istockphoto_196369_birthday_cake.jpg

Gönderi tarihi:
cooltext56434071sa1.gif

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var..;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..:clover::D

498159452b71afd65baah4.jpg

papatyalar çok güzel, teşekkürler :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis :clover:

etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce

bu arada hepinizse günaydin arkadaslar..

bu cicekler hepinizse gelsin nurfrsieyy0.jpg vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin

gerekeni sizler yaparsiniz

saygilar

güzel çiçeklerin susuz kalmayacak emin ol :):clover::clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.