Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Bütün cicekler senin olsun Gecenin Yagmuru,Simdilik bu yoncalarimi kabul ediver... saygilarla Sevgili Politika bu güzel yoncalar için tşk ederim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem,[/b] Çiçek için çok teşekkürler sevgili Gece Yağmuru... Mutluluk verdin... Bunlarda senin için güzel arkadaşım... Sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Çiçek için çok teşekkürler sevgili Gece Yağmuru...Mutluluk verdin... Bunlarda senin için güzel arkadaşım... Sevgiler... Çok tşk ederim Sevgili Dipnot...Sende mutluluk verdin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgili Arkadaşlarım; Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım.. mırnaw kedim bana çiçek vermiş.. O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı.. Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgili Arkadaşlarım; Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım.. mırnaw kedim bana çiçek vermiş.. O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum... Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı.. Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara.. sarı olanı sanırım benim Aldım, teşekkür ederim... Oğluna gelince, bırak oğlunu istemeyi, o benim kızı kaçırmazsa iyidir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgili Arkadaşlarım; Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım..mırnaw kedim bana çiçek vermiş.. O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı.. Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara.. sarı laleyi gloria aldığına göre kırmısılarda bise kaldı içinden payıma düşeni aldım bu arada hiç belli olmas abicim bi kızım olursa Ege'ye veririm böylelikle gelin'in değil dünür'ün olurum Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 çiçek gönderen tüm arkadaşlara teşekürler; bu da benden bütün foruma; Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Taurusmutis ve Kleo teşekkürler... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bana mıııı? oy oyyy, bak nası sevindirdi gene beni... teşekkür ederim, tatlı insan, reçel gibim hemi de... seni seviyommm beeeeeee ŞİMCİİİİ SIRA BANA GELDİ.... ŞÖYLE GÜZELLER GÜZELİ ÇİÇEKLER SEÇCEM SİZİN İÇİN Önceliği iki tane çiçeğine el koyduğum (ama biri direk bana gönderilmişti), hemi de tıpkı vişne reçeli kadar tatlı bir insan olan Kleo'cuğuma veriyorum... arabanın üstündekiler de, bağajındakiler de hepsi işte hepsi senin, istersen arabayı da alabilirsin, ben süsledim aayyy..bayıldım valla.....çoooooook mersi........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 tüm çiçek verenlere Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgili Arkadaşlarım; Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım.. mırnaw kedim bana çiçek vermiş.. O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı.. Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara.. teşekkürler taurus... : Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 çiçek gönderen tüm arkadaşlara teşekürler;bu da benden bütün foruma; kleo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Mayıs'ın getirdiği güzel.. Bu sadece sana.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Sevgili Arkadaşlarım; Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım.. mırnaw kedim bana çiçek vermiş.. O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı.. Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara.. Çukulata kısmını üstüme alınıyorum ve çiçeklerden alıyorum Tşkler abicim bu arada hiç belli olmas abicim bi kızım olursa Ege'ye veririm , böylelikle gelin'in değil dünür'ün olurum Kıs Taurus abime dost musun düşman mı Ben Taurus Abimin yerine Allah korusun diyem Mayıs'ın getirdiği güzel..Bu sadece sana.. Acep kim ki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 çiçek veren herkese :clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Mayıs'ın getirdiği..Bu sadece sana.. Ben alayım bari,malum ben de Mayıs kuzusuyum.. Ege'me gelinim talip olmuş yaw.Ben gelinime dünür demem bak haberin olsun.. Aysum ve Egzo;Çiçeklerinizi aldım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Ben alayım bari,malum ben de Mayıs kuzusuyum.. Ege'me gelinim talip olmuş yaw.Ben gelinime dünür demem bak haberin olsun.. Aysum;Çiçeğini aldım,teşekkür ederim.. mayıs kuzusu mu mayıs papatyası mı mayış papatyası mı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 mayıs kuzusu mu mayıs papatyası mı mayış papatyası mı Sıvaş otusu.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 ya bende istiyom banada çiçek verin..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 o ne yahu Latince ismi:Otussıvaşıyoniscum.. Sataşınca sıvaşan bi çeşit sarmaşık.. ya bende istiyom banada çiçek verin..... Siparişle olunca ücretli oluyor ama bu seferlik firmamızdan olsun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 teşekkürler taurus abi ellerin dert görmesin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Çiçekçi bayram etti... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Rica ederim Egzo'cum.. Çiçekçi bayram etti... Çiçekçi Bayram nereye etti ya,ayıptır etmez Bayram ööle heryere.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Ben söylerim... Almayın şu bayramdan çiçek ya yeter. Terbiyesiz o adam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.