Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem,[/b]

312_bbb_15%20adet%20gül-75ytl.jpg

Çiçek için çok teşekkürler sevgili Gece Yağmuru...

Mutluluk verdin... :)

Bunlarda senin için güzel arkadaşım...

Sevgiler... :clover:

1178807519k2p9yxno6.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili Arkadaşlarım;

Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş :) Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış..:clover: ve inanamadım..:huh: mırnaw kedim bana çiçek vermiş..:w00t::D

O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum..:clover: Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı..:closedeyes::D

Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara..;)

416313645b2d1926d34xb7.jpg

Gönderi tarihi:
Sevgili Arkadaşlarım;

Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş :) Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış..:clover: ve inanamadım..:huh: mırnaw kedim bana çiçek vermiş..:w00t::D

O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum... Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı..

Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara..

sarı olanı sanırım benim :) Aldım, teşekkür ederim... Oğluna gelince, bırak oğlunu istemeyi, o benim kızı kaçırmazsa iyidir :):w00t:

Gönderi tarihi:
Sevgili Arkadaşlarım;

Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. :clover: ve inanamadım..mırnaw kedim bana çiçek vermiş..

O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. :clover: Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı..

sarı laleyi gloria aldığına göre kırmısılarda bise kaldı :) içinden payıma düşeni aldım ;)

bu arada hiç belli olmas abicim bi kızım olursa Ege'ye veririm -_- böylelikle gelin'in değil dünür'ün olurum :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
bana mıııı? oy oyyy, bak nası sevindirdi gene beni... teşekkür ederim, tatlı insan, reçel gibim hemi de... seni seviyommm beeeeeee :wub:

ŞİMCİİİİ SIRA BANA GELDİ.... ŞÖYLE GÜZELLER GÜZELİ ÇİÇEKLER SEÇCEM SİZİN İÇİN

Önceliği iki tane çiçeğine el koyduğum (ama biri direk bana gönderilmişti), hemi de tıpkı vişne reçeli kadar tatlı bir insan olan Kleo'cuğuma veriyorum... arabanın üstündekiler de, bağajındakiler de hepsi işte hepsi senin, istersen arabayı da alabilirsin, ben süsledim :w00t:

flower_power-folka.jpg

aayyy..bayıldım valla.....çoooooook mersi........ :)

Gönderi tarihi:
Sevgili Arkadaşlarım;

O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum..:clover: Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı..:closedeyes::D

Bu çiçekler yukarıda yazdıklarımı üstüne alınanlara..;)

teşekkürler taurus... : :clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili Arkadaşlarım;

Uğramayalı çiçekler almışım,Gloria oğluma kaynana olmaya niyetlenmiş :) Güzel gönüllü arkadaşlarımdan,güzel annem bir sürü dua almış.. ve inanamadım.. mırnaw kedim bana çiçek vermiş..

O güzel çiçeklerinize,dualarınıza teşekkür ediyorum.. Ege'm konusuna gelince;Alırsınız çiçeğinizi çikolatanızı istemeye gelirsiniz,artık hayırlısı..

Çukulata kısmını üstüme alınıyorum ve çiçeklerden alıyorum :w00t: Tşkler abicim ;):clover:

bu arada hiç belli olmas abicim bi kızım olursa Ege'ye veririm , böylelikle gelin'in değil dünür'ün olurum

Kıs Taurus abime dost musun düşman mı :ermm: Ben Taurus Abimin yerine Allah korusun diyem :w00t::lol:

Mayıs'ın getirdiği güzel..

Bu sadece sana..

karanfil.gif

Acep kim ki :unsure::stuart:

Gönderi tarihi:

çiçek veren herkese :clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:
Mayıs'ın getirdiği..:)

Bu sadece sana..:)

karanfil.gif

Ben alayım bari,malum ben de Mayıs kuzusuyum..;):w00t::D

Ege'me gelinim talip olmuş yaw.Ben gelinime dünür demem bak haberin olsun..;)

Aysum ve Egzo;Çiçeklerinizi aldım,teşekkür ederim..:clover:

Gönderi tarihi:
Ben alayım bari,malum ben de Mayıs kuzusuyum.. ;):w00t::D

Ege'me gelinim talip olmuş yaw.Ben gelinime dünür demem bak haberin olsun.. ;)

Aysum;Çiçeğini aldım,teşekkür ederim.. :clover:

mayıs kuzusu mu mayıs papatyası mı mayış papatyası mı :w00t:

Gönderi tarihi:
mayıs kuzusu mu mayıs papatyası mı mayış papatyası mı :w00t:

Sıvaş otusu..<_<

Gönderi tarihi:
o ne yahu :wassat:

Latince ismi:Otussıvaşıyoniscum..

Sataşınca sıvaşan bi çeşit sarmaşık..:)

ya bende istiyom banada çiçek verin.....:):(

Siparişle olunca ücretli oluyor ama bu seferlik firmamızdan olsun..;)

405442241556582f6dig1.jpg

Gönderi tarihi:

Çiçekçi bayram etti...

Gönderi tarihi:

Rica ederim Egzo'cum..:clover:

Çiçekçi bayram etti...

Çiçekçi Bayram nereye etti ya,ayıptır etmez Bayram ööle heryere..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Ben söylerim... -_- Almayın şu bayramdan çiçek ya yeter. Terbiyesiz o adam

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.