Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 geçmiş olsun canım..kendine iyi bak... çanakkalede büyüklerimden 3 şehit vermiş( 2 kişi annem tarafından,1 kişi baba tarafından) biri olarak onlar adına alıyorum kleom....canım benim teşekkür ederim....kendime iyi bakmaya çalışıyorum... dayanamadım geldim.... ama yine fazla dayanamam sanırım...kalkınca hemen başım ağrıyo... ilginç... ve bahar inşallah gelir....diyerek taurus abim aldım çiçeğinnden... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. taurus teşekürler antalya bizim şehirimiz değilki artık orası rusların, almanların beni unutmuşsun bende venüsten geldim...... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 egzomaa,kleoyaa vee leylamaa Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 egzomaa,kleoyaa vee leylamaa adıma gelen çiçeklere bayılıyom...mersi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 önemlii deilll..her zmann... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 egzomaa,kleoyaa vee leylamaa sadece kankama Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. taurus, ayrıca bahar resmin için de sağol:)) sevgiyle.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Geçmiş olsun canım..Çabuk iyileş.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 name='RA_dya' date='Mar 17 2007, 05:26 PM' post='502874']Aydınlığa ihtiyacım var ben alıyorum arkadaşım sağolasın Bu aydınlık yeterli mi canım, yukarıya bak... mcx Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 gloria, nerdesin şeker??? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 kebeleğim hasta olmuş ona gelsin... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Yazmiim,nasılsa sahibesi bilir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 gloria, nerdesin şeker??? burdayımm tatlımmmm aldım laleleri de suya da koydum ki solmasınlar dimi teşekkür ederim... bu arada tauruscum canımmm, ay ışığı sonatını cok severim çiçeğin çok gerilerde kalmış alıp resmini koyamadım buraya ama aldım çiçeklerinden teşekkür ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Yazmiim,nasılsa sahibesi bilir.. canımmmmmmm aldımmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Ahanda sahibesi gelmiş.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 rahatsız olduğum için şu günlerde giremiyoruum foruma....yataklara düştüm...habire yat uyu..... bi kaçamak yaptım ama tekrar dönücem yerime.... ve tek tek bakamadım çiçek gönderenlere teşekkür ederim.... bu da benden tüm sevdiklerime ve sevenlerime gelsin.... Forumdaki bütün arkadaşlarım için,bahar geldi ya şaka maka.. ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 En önce ben aldım umarım.Zira hepinizi seviyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 egzomaa,kleoyaa vee leylamaa canim sekerim benim,tesekkur ederim Murti San sana da tesekkurler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 egzomaa,kleoyaa vee leylamaa egzema mı Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara Cemaat benim içinde sevecen der, alayım hemen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Geçmiş olsun canım..Çabuk iyileş.. sağol ablacım.... uğraşıyorum bakalım....sınav üstü fena oldu.... neyse böyle buraya gelince bi iyi oluyorum bi de başım ağrımasa...tam süper olucak... kebeleğim hasta olmuş ona gelsin... canım abimm..... ne kadar tatlısın ya.....kelebeğini gülümsettin bak...cıvıl cıvıl oldu içim iyiki varsınn senn gerçekten...çok hoşuma gitti bu resim ve bu çiçek...kalbin hele.... tümm çiçekleri aldım teşekkürler size . elleriniz dert görmesin Bu çiçek tüm sevenlere gelsin hiç ayrım yapmadan .içinde sevgi taşıyanlara alıyorum o zaman bi tane.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Çanakkale Şehitlerimize.. Çanakkale'de bayram namazı.. Bayram sabahı geldiğinde ortalık aşırı derecede sislidir. Buna güvenen askerler gruplar halinde gizlice bir alana giderek namazı orada kılmayı planlarlar ama hedefledikleri alana gelen askerler orada başka arkadaşlarınında olduğunu görürler bu şekilde birçok asker aynı alana gelmiştir. Namazlarını büyük bir haz ile kılmışlardır. Bu sırada karşı cephede bulunan senegal askerleri(kandırılarak gelen müslümanlar) savaştıkları kişilerin müslüman olduğunu anlarlar ve savaşı bırakmaya karar verirler. Bu durum itilaf devletlerini zor durumda bırakmış bu askerlere ne yapacaklarına karar verememişlerdir. Bizim askerlerimizin Allah sevgisi karşılıksız kalmamış ve hemen mükafatları gönderilmiştir.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sadece kankama canım bnmm egzema mı heee egzama tübe tübee Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... krall çok saoll Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.