Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Dekor olsun diye koydum, almayınız.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 canım benim teşekkür ederim, çiçeklerini aldımm, şöyle bir kokladımmm sonra da bağrıma bastımm seni seviyorum canım benim Sevgili Egzorzist; yine teşekkür ediyorum sana, kocamannn hem de rica ederim bidenemde sen niye oyuna gelmedin ki bende seni seviyorum arkadaşım, Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Sevgili arkadaşlarım.Accayip uykum var,tektek bakamıyorum şimdi.Çiçek veren arkadaşım varsa teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara... Muhabbetle... Teşekkür ederim bende senin verdiğin çiçekleri aldım arkadaşım sağolasın ............muhabbetle........ çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size...... sağol mrs.su bende ne zamandır girmiyordum foruma ve çiçek bölümüne anca çiçekleri alıyorum artık ...teşekkürler hepinize.. tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. sağol arkadaşım bizde senin verdiğin çiçekleri aldık ......... Teşekkürler Suheda..Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. çok güzel bir çiçek almamak olmaz dimi...! kim alırsa demişsin, özel değilse bir tanede ben alayım arkadaşım .teşekkürler ... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Dileyen herkese bende bir tane diledim sağolasın .aldım çiçeğinden.......! Herkes gönlüne göre seçer artık o kadar çok ki seçmek biraz zor ama birini seçeceğiz artık sağol..........! murticiğim bu arada çiçeklerini geç gördüm, çok ama çok teşekkür ediyorum, bu da senin için gloria çiçeği vermeden önce et falan mı doğruyordun gül kana bulanmış. canım arkadaşım teşekkür ederim buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... sağolasın canım arkadaşım teşekkürler.arkadaşın olarak ,sevdiklerin arasında ve kabul edenler içinde üç defa aldım murti o çiçekten kan damlıyomuş görmediydim ben onu geri alim sana başka çiçek hediye edimm hepicinizi cok seviyorummmm tamam onu geri vereyorum madem al... sağolasın bu çiçeğinde ayrı bir güzel ellerine sağlık .....teşekkürler sevgiyi hakedebilenlere...içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee... kabull edenleree.. sağol abiciğim çok teşekkürler bende alayım bari ... herşey gönlünce olsun......!!! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... Gece ellerine sağlık teşekkürler.benide unutmadığın için herşey gönlünce olsun.... Murti'ye.. Sağol Nati ne zahmet ettin .! ellerine sağlık uğraşmışsın o kadar Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... sağolasın sevgili arkadaşım.ne zaman çiçek versen beni unutmuyorsun .beni her zaman mahcup ediyorsun. sevgiyle kal .... Murtisanım, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için teşekkür ederim yumoteciğim benide unutmayıp verdiğin çiçekten dolayı. dostluk ,okyanus kokuları içindeki bu güzel çiçekleri almamak olurmu hiç ! evin en güzel yerine koydum dostluk ve okyanus kokusu her yeri sarsın diye tekrar teşekkürler....... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu çiçek forumun şekerleri Natalia ve Diloşa...... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için böyle bir güzelliğe, ancak yine böyle bir güzellikle cevap verilir:)) teşekkürler canım. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için Canım ta içim de hissettim, öylesi sevgiyle yollamışsın ki çiçeğini.. Umarım bu çiçekte sana aynı şekilde hitap eder... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 gloria, laleyi gördüm aklıma direkt sen geldin zihnime galiba ayrılmaz bir ikili olarak nakşedildiniz.. sevgiler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 RA_dya canım bir ,iki ,üç deyince aynı anda koşuyoruz tamam mı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Sardunyam cennet yüreklim,Murtisanım, Frozen rapunzelimm, Taurus biricik dedem, Gloriam çiçeğim, Naty esmer şekerim biricik kuzenim, Sedoşum çatlağım, Aysum güzel gözlüm, Nightwish tatlışımm, ewücüm gamzelim, Egzorsist öğrencim, Hayalperest vampirimiz, Gecem, Tan vakti abim, Mineu, Leylacığım, Sen estikçe ben titrerim, Tengeriin boşig, Kleopatram, Güzelyaz, Açacım, XmineXim, Xprensesim, Jön, İlyada, Mrs.Su, Erbay, Kaan, Eren, Gülsün, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için Canımsın manken kusenim benim.. Tsk ederim Ne güsel bişey bu böyle frozen, sen estikçem, diloş, sedelina, natalia, leylam buda sizin için Tsk ederim ablacım ya seni görmeyeli neredeyse aylar oldu, ben seni çok ama çokkk özledimmmmm Bende seni özledim ama sen hiç gelmiorsun ki Forumda da nadir karşılaşıyorus.. Bu çiçek forumun şekerleri Natalia ve Diloşa...... Canım benim ya cok tsk ederim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Canım ta içim de hissettim, öylesi sevgiyle yollamışsın ki çiçeğini.. Umarım bu çiçekte sana aynı şekilde hitap eder... kesinlikle teşekkürler sevgisiz söz olmaz zaten olmamalı da....... çiçeklerimi alan çiçeklerime teşekkürler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ben bir tanesini alayım o zaman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Leylacığım, ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... dünyalar kadar çok.... okyanus kokulu ferah ferah DOSTLUK kokan çiçekler ..... sizin için canim yumotecim,okyanus kokulu ciceklere cok tesekkur ederim yirim seni ben, daha iyisin değilmi canım... yumotem benim frozen, sen estikçem, diloş, sedelina, natalia, leylam buda sizin için ablam.. cok tesekkur ederim beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. ben de alayim o zaman,tesekkur ederim ayrica red black,arkalarda kalmis,gormemisim cicegine tesekkur ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. ben de aldım bi tane.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. Ben aldım ama kızıyorsan bırakabilirim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. :clover: Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 egzorsist,leylam,estikçe,taurus,yumoteteşekkür ederim.. bende sizleri seviyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. daha yeni yeni tanışıyoruz ama izninle bu çiçeklerden bir tane de ben alacağım, çookkkkkk güzellerrrrrrrr... Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... ehehee aha da ben bu çiçekten bir tane bile almam ne bilerek,ne bilmeyerek, beni ne kırdın ne üzdün, seni seviyorum canım kardeşim gloria, laleyi gördüm aklıma direkt sen geldin zihnime galiba ayrılmaz bir ikili olarak nakşedildiniz.. sevgiler... İlyadacığım, şimdi sen var ya yanımda olsan ve benden en olmaz şeyi istesen, olmazı oldurur yapardım ben senin için... yazdığını okuyunca inan içimde şöyle kocaaaaaamaaaaaan bir sevgi hissettim... Aslında kötü bir gun gecirdim, bu aksam canım cok sıkkın ve hiç keyfim yok, sanırım bugun forum oyunlarında fazlaca takılmayacağım fakat bilmeni isterim ki İLYADA'M günümün en iyi hissettiğim anı sayende şu an... teşekkür ediyorum canım benim... SEVGİLER demişsin ya yazının sonunda, gönderdiğin sevgiye inan şu an çok ihtiyacım var... sevgisiz ve kompleksleriyle mücadele edemeyen insanlardan nefret ettim bugün... inşallah yarın güzel geçer, inşallah yarın hepimizin günü geçer... Tekrar teşekkür ediyorum çiçeğim sadece senin için arkadaşım ve sana da SEVGİLER... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... ben alıyorum erbay kardeşim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... bilerek, bilmeyerek; ne üzdün, ne kırdın, ne de darılttın ama hepsini alıyorum çiçekler çok güzel napayım:)) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 daha yeni yeni tanışıyoruz ama izninle bu çiçeklerden bir tane de ben alacağım, çookkkkkk güzellerrrrrrrr... ehehee aha da ben bu çiçekten bir tane bile almam ne bilerek,ne bilmeyerek, beni ne kırdın ne üzdün, seni seviyorum canım kardeşim İlyadacığım, şimdi sen var ya yanımda olsan ve benden en olmaz şeyi istesen, olmazı oldurur yapardım ben senin için... yazdığını okuyunca inan içimde şöyle kocaaaaaamaaaaaan bir sevgi hissettim... Aslında kötü bir gun gecirdim, bu aksam canım cok sıkkın ve hiç keyfim yok, sanırım bugun forum oyunlarında fazlaca takılmayacağım fakat bilmeni isterim ki İLYADA'M günümün en iyi hissettiğim anı sayende şu an... teşekkür ediyorum canım benim... SEVGİLER demişsin ya yazının sonunda, gönderdiğin sevgiye inan şu an çok ihtiyacım var... sevgisiz ve kompleksleriyle mücadele edemeyen insanlardan nefret ettim bugün... inşallah yarın güzel geçer, inşallah yarın hepimizin günü geçer... Tekrar teşekkür ediyorum çiçeğim sadece senin için arkadaşım ve sana da SEVGİLER... Teşekkürler arkadaşım, ne mutlu bana ki çiçeğim vazifesini yapmış... bile olsa senden gelen razıyım teşekkürler. mutlaka çok güzel bir çiçekti , teknik bi hataya kurban gitmiş ama.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.