Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım benim teşekkür ederim, çiçeklerini aldımm, şöyle bir kokladımmm :) sonra da bağrıma bastımm :) seni seviyorum canım benim :wub::hug:

Sevgili Egzorzist;

yine teşekkür ediyorum sana, kocamannn hem de :):clover:

rica ederim bidenemde sen niye oyuna gelmedin ki :unsure:

bende seni seviyorum arkadaşım, :):wub:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşlarım.Accayip uykum var,tektek bakamıyorum şimdi.Çiçek veren arkadaşım varsa teşekkür ederim..:blushing::clover:

Gönderi tarihi:
194268560f9b06a374c697fpi3.jpg

Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara...

Muhabbetle...;)

Teşekkür ederim bende senin verdiğin çiçekleri aldım arkadaşım sağolasın ............muhabbetle........ :clover:

çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size......

cicekresimleri48kh9.jpg

sağol mrs.su bende ne zamandır girmiyordum foruma ve çiçek bölümüne anca çiçekleri alıyorum artık ...teşekkürler hepinize.. :clover:

tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm :clover:

buda benden..

sağol arkadaşım bizde senin verdiğin çiçekleri aldık .........:):clover:

Teşekkürler Suheda..:)

Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler..

Kimler alırsa..:)

ug09ae749ehxn0.gif

çok güzel bir çiçek almamak olmaz dimi...! kim alırsa demişsin, özel değilse bir tanede ben alayım arkadaşım .teşekkürler ... ;)

Gönderi tarihi:
Dileyen herkese

begonia-flowers.jpg

bende bir tane diledim sağolasın .aldım çiçeğinden.......!

51uvd0d6aa2.jpg

Herkes gönlüne göre seçer artık :lol:B)

o kadar çok ki seçmek biraz zor ama birini seçeceğiz artık sağol..........!

murticiğim bu arada çiçeklerini geç gördüm, çok ama çok teşekkür ediyorum, bu da senin için

ironclad_Blood_Roses_Wallpaper_800x600.jpg

gloria çiçeği vermeden önce et falan mı doğruyordun gül kana bulanmış. :blushing:

canım arkadaşım teşekkür ederim :)

62943716gi4.jpg

buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese...

sağolasın canım arkadaşım teşekkürler.arkadaşın olarak ,sevdiklerin arasında ve kabul edenler içinde üç defa aldım :stuart:

murti o çiçekten kan damlıyomuş görmediydim ben onu geri alim sana başka çiçek hediye edimm :w00t:

roses-gold-strike-lge.jpg

hepicinizi cok seviyorummmm

tamam onu geri vereyorum madem al... :stuart: sağolasın bu çiçeğinde ayrı bir güzel ellerine sağlık .....teşekkürler :clover:

sevgiyi hakedebilenlere...

içindee en küçükk bir sevgi belirtisii hissedebilenlereee...

kabull edenleree..

orkide.jpg

sağol abiciğim çok teşekkürler bende alayım bari ... :clover: herşey gönlünce olsun......!!! :clover:

Gönderi tarihi:
Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...

Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... :):clover:

ask116by4cs5.jpg

onlyforrrydv1pc4.gif

Gece ellerine sağlık teşekkürler.benide unutmadığın için herşey gönlünce olsun.... :clover:

Murti'ye.. murtmo6.jpg

Sağol Nati ne zahmet ettin .! ellerine sağlık uğraşmışsın o kadar :D

Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu,

senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx,

xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist...

blomst076xs1tq8nf2td1bv0.gif

sağolasın sevgili arkadaşım.ne zaman çiçek versen beni unutmuyorsun .beni her zaman mahcup ediyorsun. sevgiyle kal ....:flowers:

Murtisanım,

ve unuttuğuklarım varsa sevgisini hissettiğimi bilenler için

Tüm dünya çiçeklerini veriyorum..... :clover:

dünyalar kadar çok....

okyanus kokulu

ferah ferah

DOSTLUK kokan çiçekler .....

sizin için :hug::wub:

fleurcreationsaux06boccnn0.jpg

teşekkür ederim yumoteciğim benide unutmayıp verdiğin çiçekten dolayı.

dostluk ,okyanus kokuları içindeki bu güzel çiçekleri almamak olurmu hiç ! :w00t:

evin en güzel yerine koydum dostluk ve okyanus kokusu her yeri sarsın diye tekrar teşekkürler....... :clover:

Gönderi tarihi:
1110590045.JPG

xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için :)

19455676b8e0494f426f8aevf6.jpg

böyle bir güzelliğe, ancak yine böyle bir güzellikle cevap verilir:)) teşekkürler canım.

Gönderi tarihi:
Sardunyam cennet yüreklim,

Murtisanım,

Frozen rapunzelimm,

Taurus biricik dedem,

Gloriam çiçeğim,

Naty esmer şekerim biricik kuzenim,

Sedoşum çatlağım,

Aysum güzel gözlüm,

Nightwish tatlışımm,

ewücüm gamzelim,

Egzorsist öğrencim,

Hayalperest vampirimiz,

Gecem,

Tan vakti abim,

Mineu,

Leylacığım,

Sen estikçe ben titrerim,

Tengeriin boşig,

Kleopatram,

Güzelyaz,

Açacım,

XmineXim,

Xprensesim,

Jön,

İlyada,

Mrs.Su,

Erbay,

Kaan,

Eren,

Gülsün,

Tüm dünya çiçeklerini veriyorum.....

dünyalar kadar çok....

okyanus kokulu :)

ferah ferah :clover:

Canım ta içim de hissettim, öylesi sevgiyle yollamışsın ki çiçeğini.. Umarım bu çiçekte sana aynı şekilde hitap eder...

showletterkasmpatzw2.jpg

Gönderi tarihi:
Sardunyam cennet yüreklim,

Murtisanım,

Frozen rapunzelimm,

Taurus biricik dedem,

Gloriam çiçeğim,

Naty esmer şekerim biricik kuzenim,

Sedoşum çatlağım,

Aysum güzel gözlüm,

Nightwish tatlışımm,

ewücüm gamzelim,

Egzorsist öğrencim,

Hayalperest vampirimiz,

Gecem,

Tan vakti abim,

Mineu,

Leylacığım,

Sen estikçe ben titrerim,

Tengeriin boşig,

Kleopatram,

Güzelyaz,

Açacım,

XmineXim,

Xprensesim,

Jön,

İlyada,

Mrs.Su,

Erbay,

Kaan,

Eren,

Gülsün,

dünyalar kadar çok....

okyanus kokulu

ferah ferah

Canımsın manken kusenim benim.. Tsk ederim :clover:

Ne güsel bişey bu böyle :wub:

frozen, sen estikçem, diloş, sedelina, natalia, leylam buda sizin için

cicekresimleri15nn3.jpg

Tsk ederim ablacım :clover::)

ya seni görmeyeli neredeyse aylar oldu, ben seni çok ama çokkk özledimmmmm :crying::(

Bende seni özledim ama sen hiç gelmiorsun ki :( Forumda da nadir karşılaşıyorus..

2166kirmiziguldp0.jpg

Bu çiçek forumun şekerleri Natalia ve Diloşa......

Canım benim ya cok tsk ederim :wub:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. :clover:

gul416ko1dc5vp1dr0.jpg

Gönderi tarihi:
Canım ta içim de hissettim, öylesi sevgiyle yollamışsın ki çiçeğini.. Umarım bu çiçekte sana aynı şekilde hitap eder...

showletterkasmpatzw2.jpg

kesinlikle :) teşekkürler :flowers: sevgisiz söz olmaz zaten

olmamalı da.......

çiçeklerimi alan çiçeklerime teşekkürler :)

Gönderi tarihi:
Leylacığım,

dünyalar kadar çok....

okyanus kokulu

ferah ferah :clover:

sizin için

canim yumotecim,okyanus kokulu ciceklere cok tesekkur ederim :wub::clover:

yirim seni ben, daha iyisin değilmi canım... :hug: yumotem benim

frozen, sen estikçem, diloş, sedelina, natalia, leylam buda sizin için

cicekresimleri15nn3.jpg

ablam.. :wub: cok tesekkur ederim :clover:

beni seven ve daima sevgilerini hissettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum bu çiçekleri.......bana çiçek gönderenlerede teşekkür ediyorum.. :clover:

gul416ko1dc5vp1dr0.jpg

ben de alayim o zaman,tesekkur ederim :clover:

ayrica red black,arkalarda kalmis,gormemisim :blushing: cicegine tesekkur ederim :clover:

Gönderi tarihi:

gul416ko1dc5vp1dr0.jpg

Ben aldım ama kızıyorsan bırakabilirim.. :unsure:

Gönderi tarihi:

gul416ko1dc5vp1dr0.jpg

:clover: :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

egzorsist,leylam,estikçe,taurus,yumoteteşekkür ederim.. :flowers: bende sizleri seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

gul416ko1dc5vp1dr0.jpg

daha yeni yeni tanışıyoruz ama izninle bu çiçeklerden bir tane de ben alacağım, çookkkkkk güzellerrrrrrrr...

Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... :blushing:

ciceklerqo1.jpg

ehehee aha da ben bu çiçekten bir tane bile almam :w00t: ne bilerek,ne bilmeyerek, beni ne kırdın ne üzdün, seni seviyorum canım kardeşim :hug:

1943860286c4172cce9fc6ddp9.jpg

gloria, laleyi gördüm aklıma direkt sen geldin :wub: zihnime galiba ayrılmaz bir ikili olarak nakşedildiniz.. sevgiler... :)

İlyadacığım, şimdi sen var ya yanımda olsan ve benden en olmaz şeyi istesen, olmazı oldurur yapardım ben senin için... yazdığını okuyunca inan içimde şöyle kocaaaaaamaaaaaan bir sevgi hissettim... Aslında kötü bir gun gecirdim, bu aksam canım cok sıkkın ve hiç keyfim yok, sanırım bugun forum oyunlarında fazlaca takılmayacağım fakat bilmeni isterim ki İLYADA'M günümün en iyi hissettiğim anı sayende şu an... teşekkür ediyorum canım benim... SEVGİLER demişsin ya yazının sonunda, gönderdiğin sevgiye inan şu an çok ihtiyacım var... sevgisiz ve kompleksleriyle mücadele edemeyen insanlardan nefret ettim bugün... inşallah yarın güzel geçer, inşallah yarın hepimizin günü geçer... Tekrar teşekkür ediyorum :) çiçeğim sadece senin için arkadaşım ve sana da SEVGİLER...

yellow-flower.jpg

Gönderi tarihi:
Bu zamana kadar bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm,kırdığım,darılttığım kim varsa onlar alsın bu çiçekleri.... :blushing:

ciceklerqo1.jpg

bilerek, bilmeyerek; ne üzdün, ne kırdın, ne de darılttın ama hepsini alıyorum çiçekler çok güzel napayım:))

Gönderi tarihi:
daha yeni yeni tanışıyoruz ama izninle bu çiçeklerden bir tane de ben alacağım, çookkkkkk güzellerrrrrrrr...

ehehee aha da ben bu çiçekten bir tane bile almam :w00t: ne bilerek,ne bilmeyerek, beni ne kırdın ne üzdün, seni seviyorum canım kardeşim :hug:

İlyadacığım, şimdi sen var ya yanımda olsan ve benden en olmaz şeyi istesen, olmazı oldurur yapardım ben senin için... yazdığını okuyunca inan içimde şöyle kocaaaaaamaaaaaan bir sevgi hissettim... Aslında kötü bir gun gecirdim, bu aksam canım cok sıkkın ve hiç keyfim yok, sanırım bugun forum oyunlarında fazlaca takılmayacağım fakat bilmeni isterim ki İLYADA'M günümün en iyi hissettiğim anı sayende şu an... teşekkür ediyorum canım benim... SEVGİLER demişsin ya yazının sonunda, gönderdiğin sevgiye inan şu an çok ihtiyacım var... sevgisiz ve kompleksleriyle mücadele edemeyen insanlardan nefret ettim bugün... inşallah yarın güzel geçer, inşallah yarın hepimizin günü geçer... Tekrar teşekkür ediyorum :) çiçeğim sadece senin için arkadaşım ve sana da SEVGİLER...

yellow-flower.jpg

Teşekkürler arkadaşım, ne mutlu bana ki çiçeğim vazifesini yapmış...

yellow-flower.jpg bile olsa senden gelen razıyım teşekkürler. ;):wub: mutlaka çok güzel bir çiçekti , teknik bi hataya kurban gitmiş ama.. :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.