Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) pembe şekerim benimm...biz de senii çokk özledik canım... kleom tam sana göre pembeli bir çiçek vermiş...nasıl da yakışmıştır sana... teşekkür ederim canım.... ben de güzel günleri severim.... gün sizinle daha güzel... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) Hoşgeldin Yumoş'um.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Suheda, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... vayy...doktorum...micheal gördüm seni... hani fena da değilsin....dürüst olmak gerekirse muhteşem... çiçekte öyle....gönlünden gelmesi ayrı bir hoş... teşekkürler ben aldım hakkımı...göz zevkimde dansınla yerine geldi... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... merci teşekür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 teşekkürler arkadaşım çiçeğin için .Mezarlıklara fazla dalma dikkat et ..............!Bu çiçeğim şimdi buraya giren tüm site arkadaşlarıma veriyorum...! Bu çiçekler çok özeldir dikkatli alın çok nadir ve nazik çiçekler buyrun birini seçin alın bu çiçeklerin hepsi ayrı güzellik de, ben de de bu egoizm olduktan sonra hepsi evimin en güzel köşesinde yerini aldı bu da benden.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bu çiçeklerin hepsi ayrı güzellik de, ben de de bu egoizm olduktan sonra hepsi evimin en güzel köşesinde yerini aldı bu da benden.. senin gülünün rengine bittim.... teşekkürler ablacım ben izninle aldım bi tane... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Aaa ne romantiksiniz Forum size bir çiçekte ben vereyim...? Forum ahalisi Teş.ederiz..çok güzel..nerden aldınız. Yoldan giderken Mezarlığın önündeki çelenkten aldım.. HIRhIZ olarak ülkenin değerlerinin boşa gitmesini önleyen bir kişiyim. çiçekler için sağol ama bir ricam olcak; bir daha bize çiçek alırken mezarlıktan, bu sefer ki gibi ıslık çalıp bağırarak şarkı söyleme..rahatsız ediyorsun mevtaları , korkmayayım derken.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 senin gülünün rengine bittim.... teşekkürler ablacım ben izninle aldım bi tane... FEDA OLSUN.. Beğenen tüm dostlara yeterince var sanırım... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ilyada bende aldım..teşekürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) bu güzellik alınmaz mı? çokk teşekkür.. beğenecek misin bakalım? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ilyada her birini aldım misler gibi kokuyorlar teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ilyada her birini aldım misler gibi kokuyorlar teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 ilyada bende aldım..teşekürler bu da özel.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sevgili Sedat ve İlyada ikinize de teşekkür ederim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sevgili Sedat ve İlyada ikinize de teşekkür ederim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... bu çiçeklerin hepsi ayrı güzellik de, ben de de bu egoizm olduktan sonra hepsi evimin en güzel köşesinde yerini aldı bu da benden.. bu güzellik alınmaz mı? çokk teşekkür.. beğenecek misin bakalım? bu da özel.. sevgili kralx çiçek çok güzel teşekkürler ilyada süpersin taurus abi sende saol Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 bu da özel.. ilyada teşkler Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 İlyada bu sana,resim biraz kücük ama kendi ellerimle yetiştirdim..senin için ( cep tlf..ile çekip gönderiyorum..) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 İlyada bu sana,resim biraz kücük ama kendi ellerimle yetiştirdim..senin için ( cep tlf..ile çekip gönderiyorum..) canım yaa, ebat önemli mi, bir şeyi yürekten vermek önemli çok sağol öyle güzel ki çiçeğin , sonuçta emeğin, sevgin, suyun var o çiçekte... sevgilerimle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 ısırmayacak madem alim ben bi tane teşekkür ederim tauruscum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) bu güzel çiçeklerden bende aldım çok teşekkürler özlemişim çiçekleri ve çiçek almayı çok sağol.....! Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... arkadaşım ellerine sağlık çok güzel çiçekler benide unutmadığından dolayı teşekkürler :::::! bunlar için çok emek ve özveri sarfediyorsun ...!Emeğine teşekkürler bu çiçeklerin hepsi ayrı güzellik de, ben de de bu egoizm olduktan sonra hepsi evimin en güzel köşesinde yerini aldı bu da benden.. aldım bende egoizm var ama senin kadar değildir sanırım yinede çiçek için teşekkürler Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. aldım baya uysal mış ısırmadı sadece parçaladı ::P:P teşekkürler arkadaşım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. taurusmutis, aşkolsun bir kere onun adı sarman değil tekir...3 ay önce evden kaçmıştı ;o kadar gazeteye ilan verdim çarşaf çarşaf, görmedin mi yoksa görmezden mi geldin ?? zavallı tekirim eskiden kaplan gibiydi, şimdi sirk kedisi gördüm sanki... unutmadan, eve almadan dezenfekte ettin umarım son zamanlarda sular akmadığından epeyce pirelenmişti de.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.