Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Teşekkür ederim Sedat Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... annem benim... bende seni seviyorum aldım güzel çiçeklerinden.... Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. inşallah abim...güzel dileğin için de ayrıca teşekkürler... Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim doktorum.... o kelebek de nedense beni anımsattı...baştan kabullenmişim zaten çiçeği... onun için de ayrıca teşekkür ederim... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 işin esprisi umarım kırılmadın erbay bu akşam çiçeğimi sana veriyorum iyi geceler sen de Allah'a emanet ol Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 sen kırılmadıysan sorun yok... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 sen kırılmadıysan sorun yok... niye kırılayım ki oyun oynuyoruz burda mızıkçı gibi mi gözüküyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 mızıkçı deelde bana çok tanıdık gözüktün.... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bilemem o kadarını ben gidiyorum iyi geceler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Asıl ben sana teşekkür ederim Arkadaşım :)Yardımsever, yüreği güzel arkadaşım,keşke dostluğuna laik olabilsem Bu orkidelerde senin için İlyadacım saol 'RA_dya' m en nadide çiçeklerden birisi geldi;) çok hoş saol... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. bende çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 kusura bakmayın arkadaşlar bakamadım buraya fazla bana çiçek veren tün arkadaşlara teşekkür ediyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 sedoşa ve açaya... elinizi çabuk tutun kızlar yoksa ordaki oğlan kapacak çiçeği... dedem ve sedata da çiçekleri için teşekkür ederim..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... ne güzel çiçekler bunlar canım benim, aldım bir tane Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. bundan da aldım, teşekkür ederim arkadaşım Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim sedat, bir çiçeğim daha oldu Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam... bu çiçek de benden sana gelsin Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda çok şükür iyi babam... bu çiçek de benden sana gelsin çook sevindim ablacım babanın iyileşmesine..... teşekkür ettim çiçeğine........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin.. Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. teşekkür ederim sağol sedat kardeş.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin.. inşallah Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle aldım teşekkürler ......! bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... ewettttt bilyozzzzzzzzz tabeeeee Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. çok sağol arkadaşım ......! Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. xlark tades teşekkürler arkadaşım sen herzaman çiçek verdiğinde beni unutmuyorsun .beni mahcup ediyorsun . bende en kısa zamanda güzel çiçekler vereceğim sizler ama bu aralar pek fırsatım olmuyor . tüm çiçek veren arkadaşlara çok teşekkürler ederim...........! iyiki varsınız ..... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.