Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest..

gulyeni0bn.gif

Teşekkür ederim Sedat :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi...

siz biliyorsunuz kendinizi... :)

papatyaresimleri06xc1.jpg

annem benim... :hug: bende seni seviyorum aldım güzel çiçeklerinden.... :clover:

Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım..:clover:

400679531ae04fdd45aka9.jpg

inşallah abim...güzel dileğin için de ayrıca teşekkürler... :wub::clover:

Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest..

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim doktorum.... :clover: o kelebek de nedense beni anımsattı...baştan kabullenmişim zaten çiçeği... :blush: onun için de ayrıca teşekkür ederim... :):wub:

Gönderi tarihi:

Asıl ben sana teşekkür ederim Arkadaşım :)Yardımsever, yüreği güzel arkadaşım,keşke dostluğuna laik olabilsem :clover:

Bu orkidelerde senin için İlyadacım

orkide1.jpg

saol 'RA_dya' m en nadide çiçeklerden birisi geldi;) çok hoş saol... :wub::clover:

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

:blushing: bende çok teşekkür ederim :)

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

kusura bakmayın arkadaşlar bakamadım buraya fazla :D

bana çiçek veren tün arkadaşlara teşekkür ediyorum :P

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

Teşekkür ederim arkadaşım..:clover:

Gönderi tarihi:
bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi...

ne güzel çiçekler bunlar canım benim, aldım bir tane :)

Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım..:clover:

bundan da aldım, teşekkür ederim arkadaşım :)

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim sedat, bir çiçeğim daha oldu :)

Gönderi tarihi:

aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P :P

gulummmmmmnk7.jpg

babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... :clover:

Gönderi tarihi:
aaaammannnınn gloria da burdaymış..... yaw sarı lale kalmamış,ırmızı gülle idare ediver gayri... :P :P

gulummmmmmnk7.jpg

babanın ameliyatı umarım sorunsuz geçmiştir,geçmiş olsun dileklerimle... :clover:

çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom :) ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda :) çok şükür iyi babam...

Gönderi tarihi:

gulummmmmmnk7.jpg

çiçekler için teşekkür ederim tatlişkom :) ameliyat iyi gecti bugun gordum de babamı sonunda :) çok şükür iyi babam...

bu çiçek de benden sana gelsin :):hug:

white_flowers.jpg

Gönderi tarihi:

bu çiçek de benden sana gelsin :):hug:

white_flowers.jpg

çook sevindim ablacım babanın iyileşmesine..... teşekkür ettim çiçeğine........ :wub:

Gönderi tarihi:

Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin..:(

92640771169e2c5173nm2.jpg

Gönderi tarihi:

gulyeni0bn.gif

teşekkür ederim sağol sedat kardeş..

Gönderi tarihi:
Sadece Sedoş'a..Umarım en yakın zamanda renkli çiçek verebileceğim ruh haline dönersin.. :(

92640771169e2c5173nm2.jpg

inşallah :clover:

Gönderi tarihi:
1936838c5f3e82621b60650he7.jpg

tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle :wub:

aldım teşekkürler ......!

ewettttt bilyozzzzzzzzz tabeeeee :w00t::P

çok sağol arkadaşım ......!

gulyeni0bn.gif

xlark tades teşekkürler arkadaşım sen herzaman çiçek verdiğinde beni unutmuyorsun .beni mahcup ediyorsun .

bende en kısa zamanda güzel çiçekler vereceğim sizler ama bu aralar pek fırsatım olmuyor . tüm çiçek veren arkadaşlara çok teşekkürler ederim...........! iyiki varsınız ..... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

:clover: teşekkür ederim arkadaşım :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.