Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:hug: ben de senii çokkkkkkk seviyorum....... :blush::wub: en zor günümde mutluluğum olmuştun.....keşke ben de şu içindeki stresi azda olsa alabilsem içinden... :(

canımsın sen benim, bak biliyorum ben seni çok az tanıyorum, şurda konuşmuşluğumuz beşi onu geçmez, ama şöyle insanın kanı kaynar ya hani, kanım kaynayıverdi, kardeş gibi sevdiğim oldun işte... varlığın bile içimdeki stresi azaltmaya yetiyor inan :) VARLIĞINA TEŞEKKÜR EDERİM

Gönderi tarihi:

Kedim;Yoncalarına teşekkür ederim..:)

Gönderi tarihi:
Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı :) İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de :( Öpüyorum hepinizi

:( okuyunca çook üzüldüm gloriacım... :clover: umarım herşey yoluna girmiştir.... :online2long:

kocaman öptümmm...... :wub: (ayrıca babana da çook geçmiş olsunn.. :clover: )

Gönderi tarihi:

uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen :crying:

masumiyetb0cvya4.jpg

Gönderi tarihi:
uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen :crying:

masumiyetb0cvya4.jpg

bende alsam olurmu.. :(

Gönderi tarihi:

masumiyetb0cvya4.jpg

ben de alıyorum izninlee... :rolleyes::clover: çoktandır görünmüyodunn yaa çoook özleyeninn çook :blushing::)

Gönderi tarihi:
236094en2.jpg

tüm foruma;

teşekkürler sana kleopatra aldım çiçeğinden

476397615avvxupphaq7wv0.jpg

pazar gün çalışanlara; :P

bunuda aldım sağol ....!

anasından babasından hayır duası alanlara gitsin.....

papatyafoto324ux7.jpg

sende sağol erbay bende aldım

masumiyetb0cvya4.jpg

sedelina çiçek için teşekkürler bende aldım bu güzel çiçekten

Gönderi tarihi:
o zaman bende alıyım mı bitane... :):clover:

buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... :wub:

gul4ur8.jpg

bende alıyorum. bu güzel düşüncen ve dileklerinden dolayı teşekkürler Sen Estikçe ....

benim kalbimdeki sevginin boyutunu bende bilmiyom.

sevgi büyük bir duygu zannedersem ölçüsüde yok .

tüm sevgiyi içinde yaşayan ve paylaşan herkes için teşekkürler...!

Gönderi tarihi:
Alacak olan ilk üç kişiye..

Üçüncüden sonrası almasın... :angry:

globerozenrood1ep.gif

Bu da ilk beş kişiye..

Not: El bana ait değildir..!

glitterbloemen2022017rg.gif

bugün çiçek bari topluyayım başka bişey yapamıyom nasılsa......teşkler.... :clover:

Gönderi tarihi:
o zaman bende alıyım mı bitane... :):clover:

buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... :wub:

gul4ur8.jpg

bunu da alıyım..... :(

dr. zevata nedir.... ya hangi tarihte kullanılıyodu...... :P ben almıyom

Gönderi tarihi:
Alacak olan ilk üç kişiye..

Üçüncüden sonrası almasın... :angry:

globerozenrood1ep.gif

bunu aldım arkadaşım teşekkürler .ilk üçte olmak güzelll

Bu da ilk beş kişiye..

Not: El bana ait değildir..!

glitterbloemen2022017rg.gif

bundada ilk beşe girdim arkadaşlar teşekkür edrim arkadaşım sağol ..!

Gönderi tarihi:
bunu da alıyım..... :(

dr. zevata nedir.... ya hangi tarihte kullanılıyodu...... :P ben almıyom

al canım....bu arada doktor ilgilenmez diye söylüyorum...havada bulut sen zevatayı unut.... :(:P -aaa söylemiş.... hayret- :)

bu arada senn bi kkötüsün sanki... :blushing::unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.