Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sanırım bilmediğimiz bir yerlerde bilmediğimiz bişiler oluyor.. Olay nedir bilmiyorum ama, Allah yardım etsin.. Bizde duacıyız Taurus.. Sağol arkadaşım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kıs cadı tek o sayıyor listelerde adımı ve çiçek gönderdi yani istersen gel karıştırıverelim sonrada olmadık şeylerin hırsızı olayım demi yaaff tamam yaptık bi hata... habire yüzüme vuruyosun... bu arada benim sarı lalem gloria'm a ne oldu... :( onun için bu gece sırf dua edicem o zaman... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bu 5 yapraklı yoncayı çok özel zamanlarda çıkartırım.Sanırım şimdi birisinin buna ihtiyacı var.. 4 yaprak şansı temsil eder.Bu yoncadaki 5.yaprak ise dualarımı temsil ediyor.. Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen.. Taurus arkadaşım neden bilmiyorum ama ben üstüme alındım. Belki o yoncaya çok ihtiyacım olduğu için, ama emin ol ki çok işime yaradı ve bir anda şansım döndü Eğer verdiğin ben değildiysem kime verdiysen onunda inşallah şansı güler.Saol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 yaaff tamam yaptık bi hata... habire yüzüme vuruyosun...bu arada benim sarı lalem gloria'm a ne oldu... :( onun için bu gece sırf dua edicem o zaman... Gloria'na bişi olmadı ama sen yinede duanı et,yerine ulaşacaktır emin ol.. Taurus arkadaşım neden bilmiyorum ama ben üstüme alındım.Belki o yoncaya çok ihtiyacım olduğu için, ama emin ol ki çok işime yaradı ve bir anda şansım döndü Eğer verdiğin ben değildiysem kime verdiysen onunda inşallah şansı güler.Saol Bu dediğinde dua sayılır.O yüzden helali hoş olsun.. ..İşine yaradıysa ne mutlu,tabiki alabilirsin.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Hava çift parande atabilenlere... atabilemem ama atanı tanıyom ona götürücem herkese iyi geceler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 İyi geceler .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bu 5 yapraklı yoncayı çok özel zamanlarda çıkartırım.Sanırım şimdi birisinin buna ihtiyacı var.. 4 yaprak şansı temsil eder.Bu yoncadaki 5.yaprak ise dualarımı temsil ediyor.. Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen.. Teşekkür ederim arkadaşım, çok sağol... Kabul olur inşalah duaların... İyiki varsın... Sanırım bilmediğimiz bir yerlerde bilmediğimiz bişiler oluyor.. Olay nedir bilmiyorum ama, Allah yardım etsin.. Bizde duacıyız Taurus.. teşekkür ederim Sedat, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var bugünlerde... yaaff tamam yaptık bi hata... habire yüzüme vuruyosun...bu arada benim sarı lalem gloria'm a ne oldu... :( onun için bu gece sırf dua edicem o zaman... Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Teşekkür ederim arkadaşım, çok sağol... Kabul olur inşalah duaların... İyiki varsın... teşekkür ederim Sedat, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var bugünlerde... Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi canım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcısı olsun ve hepinize kolaylık versin çok üzüldüm ama babamın sağlığına kavuştuğu gibi babanında kavuşacağına inanıyorum dualarımız sizinle canım Allah acil şifalar versin bitanem arkadaşım yapabileceğim başka birşey varsa her zaman yanındayım biliyorsun değilmi gloriacım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size Sardunyacığım çok teşekkür ederim senden böyle bir çiçek almak güzel....! Bak bu sefer unutmamışsın çok sağol.... Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. teşekkürler arkadaşım beyenilmez mi taze taze çiçek ellerine sağlık .....! Hava çift parande atabilenlere... Sağol arkadaşım bende aldım ama ben atamıyorum çift parande.. Amuda kalksak olurmu acaba....! O zaman alabiliyoz mu acep neyse ben alayımda olmazsa geri iade ederizzz Teşekkür ederim arkadaşım, çok sağol... Kabul olur inşalah duaların... İyiki varsın... teşekkür ederim Sedat, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var bugünlerde... Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi gloria öncelikle Babana Allahtan acil sifalar dilerim .hatırlarsın sardunyam'ın Babasıda böyle bir operasyon geçirmişti şimdi Allah'a şükür şimdi durumu iyi . o zamanda dualarımızla sardunyam'ın yanındaydık şimdide dualarımız seninle ve tüm hasta olan insanlar için .Allah en kısa zamanda şifa verir umarım. Sağlıcakla kal...... Bende bu çiçeğimi içinde sevgiyi ve umudu taşıyan tüm siteye veriyorum .isteyen herkes alabilir....! Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. rengi çokk güzel sağolasın, hemen aldım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Sardunyacığım çok teşekkür ederim senden böyle bir çiçek almak güzel....! Bak bu sefer unutmamışsın çok sağol.... teşekkürler arkadaşım beyenilmez mi taze taze çiçek ellerine sağlık .....! Sağol arkadaşım bende aldım ama ben atamıyorum çift parande.. Amuda kalksak olurmu acaba....! O zaman alabiliyoz mu acep neyse ben alayımda olmazsa geri iade ederizzz gloria öncelikle Babana Allahtan acil sifalar dilerim .hatırlarsın sardunyam'ın Babasıda böyle bir operasyon geçirmişti şimdi Allah'a şükür şimdi durumu iyi . o zamanda dualarımızla sardunyam'ın yanındaydık şimdide dualarımız seninle ve tüm hasta olan insanlar için .Allah en kısa zamanda şifa verir umarım. Sağlıcakla kal...... Bende bu çiçeğimi içinde sevgiyi ve umudu taşıyan tüm siteye veriyorum .isteyen herkes alabilir....! bahar dalı alınmaz mı hiç, hemen suya koyayım ben bunu:)) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 gloria canım, yaşadıklarını en iyi anlayabilecek kişilerden birisi de benim..Çok uzun yıllar önce yaşadım aynısını şimdi sana ne kadar kaygılanma desem hiç bir anlam ifade etmez biliyorum.. Ama bildiğim birşey var; sevgimizle, umudumuzla, dualarımızla ve herşeyin en iyi şekilde sonuçlanması dileklerimizle yanındayız Unutma ki onlar için en iyi gelecek ilaç bizleriz, sakın seni üzgün görmesin.Allaha emanet olun.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 benden herkese kucak dolusu çiçek Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 benden herkese kucak dolusu çiçek kıssss nerde kucakkk dolusu çiçekkk ben göremiyomm... yukksam yedin mi kıss çiçeklerii Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi geçmiş olsun gloriam....ablam benim...çok geçmiş olsun....ama bu kalplerin duaları inşallah kabul olur..... inşallahhh güzel haberler getirirsin bu kelebeğe... ben de seni öpüyorum... kendine dikkat et olur mu? Bende bu çiçeğimi içinde sevgiyi ve umudu taşıyan tüm siteye veriyorum .isteyen herkes alabilir....! ben aldım ortağım... sevgi ve umudu taşıyan...inşallah gerçek olur umutlarımız.... benden herkese kucak dolusu çiçek kucak dolusu çiçeğin geldi canım buralara... kucak dolusu sevgilerle aldım bende onları kucağıma... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bende aldım bütün çiçeklerdem...teşkler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gloriacım acil şifalar dilerim Buradan buraya artık pek de sık uğramayan ama özlediğim bir kaç kişiye çiçek vermek istiyorum izninizle.... Vakana, azizil, made in turkey, focal, taş yürekli (yağmur yüreklim), sayman22, nicomedias,arman sizlere gitsin çiçeklerim :clover: :clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 çiçek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim çok şekersiniz gloriacığıma bu çiçek babacığına acil şifalar diliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bende aldım herkese çiçekler için teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size cennet yüreklimmmmmmmm saol canımmm Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. beğendim ve aldım dedecim saolasın Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi canım çiçeğim çok ama çok geçmiş olsun böyle durumlarda ne hissedilir tahmin edebiliyorum ama babanın en çok isteyeceği şey iyi olmasını dilemeniz ve kesinlikle üzgün görünmemenizdir. sakın ha üzme morali düzgün olsun ağlayacaksan omzumda ağla ama onun yanında değil tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim Allah herkese acil şifalar versin Bende bu çiçeğimi içinde sevgiyi ve umudu taşıyan tüm siteye veriyorum .isteyen herkes alabilir....! hem sevgi hem umut var yüreğimde biraz buruk bazen bazen ıslak ama şu an umutluyum teşekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Bende bu çiçeğimi içinde sevgiyi ve umudu taşıyan tüm siteye veriyorum .isteyen herkes alabilir....! Hem sevgim var hem de her koşulda umudum,yani çiçeğine teşekkür ederim Murti'cim.. benden herkese kucak dolusu çiçek Ahh canııım..Tabi kucağıküçük,el yerinede pençeler olunca taşıyamamış kedicim çiçekleri,düşürmüş.Ama olsun aldım ben,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şimdi öncelikle dua ettiğim gloria ya-- çiçeğime cennet yüreklime güzel gözlüme gamzelime dedeciğime murtime özlediğim paulama kuzenim esmer güzelime öğrencime(geç geliyodu devamsız bu ara ) rapunzelime kayıp sedoşa tatlışıma-- nightwish klepatraya hayalpereste leylama xminex e tanvakti abime sen estikçe ben titrerime meslketaşım tengeriin boşig e keskinkaleme aça ya ilyada ya geceme ve emeklerinden dolayı kral x e vermek istiyorum sevgiler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Deden kurban olsun sana,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Bitanem benim aldım hemen güzel gözlüm yazmış birde canım ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.