Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Deme öyle Erbay'ıma ya..Sadece Erbay'ıma olsun bu çiçek.. sağol abi sen bakma bu dişi milletine... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Hissetmekmi.......Ağlamamak için kendimi zor tuttum çok güzeldi hem hikayeye hem çiçeklere teşekkürler Rica ederim sevgili Şüheda.. hiçte unutmazmış beni. ölürüm sana ben tatlı şey seni... forumun annesi ben mi oluyorum desene 38000'in üzerinde evladım var çoğuda benden büyük. şaka şaka bebişim. bana anne diyen sadece sensin meleğim. taurusmutise de bir anne olarak o güzel hikayesinden ötürü teşekkür ediyorum ve çiçeğini de alıyorum. saolsun... bende çiçeğimi kabul eden herkese veriyorum. almayanlarında canı sağolsun... sedat alemsin ya hem çok sinir oldum hem çok mutlu oldum, çok güzeldi emeklerine sağlık arkadaşım. sürprizlerle dolusun yaww. Rica ederim,çiçek içinde teşekkürler.. sağol abi sen bakma bu dişi milletine... Olur Erbay'ım seni mi kırıcam.. Alıntı
Φ kral ve ben Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Ben yeni geldim aranıza.Çiçeklerim herkese Ama birde özel çiceğim var.O aşkım için... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 hiçte unutmazmış beni. ölürüm sana ben tatlı şey seni... forumun annesi ben mi oluyorum desene 38000'in üzerinde evladım var çoğuda benden büyük. şaka şaka bebişim. bana anne diyen sadece sensin meleğim. taurusmutise de bir anne olarak o güzel hikayesinden ötürü teşekkür ediyorum ve çiçeğini de alıyorum. saolsun... bende çiçeğimi kabul eden herkese veriyorum. almayanlarında canı sağolsun... sedat alemsin ya hem çok sinir oldum hem çok mutlu oldum, çok güzeldi emeklerine sağlık arkadaşım. sürprizlerle dolusun yaww. aldım ablam(canım annem) çiçeğinden... Ben yeni geldim aranıza.Çiçeklerim herkese Ama birde özel çiceğim var.O aşkım için... tamam ben şu ilk seriden aldım bi tane... hoşgeldin bu arada... buda benden sana.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 sedat alemsin ya hem çok sinir oldum hem çok mutlu oldum, çok güzeldi emeklerine sağlık arkadaşım. sürprizlerle dolusun yaww. Hayır Sardunyam ben alem değilim kralım.. Yani alem buysa kral benim.. Bu durumda alem bu mu..? Yada gerçekten kralmıyım..? Birde Kral ve ben arkadaşımızın nickinde sır peydah oldu.. Buradaki kral kim..? Bensem oradaki ben ne..? Kendisi mi..? Kendisiyse bildik biri mi..? İşler karıştı.. En iyisi Sardunyamın verdiği çiçekten payıma düşeni almak ve pusuya yatmak.. Bu iş elbet aydınlanır.. Kral kim..? Ben kim..? Alıntı
Φ kral ve ben Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Sedat tabiki kral sensin..... Sana sürpriz yapmak istedim Sen estikçe ben titrerim arkadaşım çiçeğimi kabul ettiğin için sağol bu arada hoşbulduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 hiçte unutmazmış beni. ölürüm sana ben tatlı şey seni... forumun annesi ben mi oluyorum desene 38000'in üzerinde evladım var çoğuda benden büyük. şaka şaka bebişim. bana anne diyen sadece sensin meleğim. taurusmutise de bir anne olarak o güzel hikayesinden ötürü teşekkür ediyorum ve çiçeğini de alıyorum. saolsun... bende çiçeğimi kabul eden herkese veriyorum. almayanlarında canı sağolsun... Çiçeği canı gönülden kabul ediyorum anneanneciğim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Sedat tabiki kral sensin..... Sana sürpriz yapmak istedim Sen estikçe ben titrerim arkadaşım çiçeğimi kabul ettiğin için sağol bu arada hoşbulduk =)) rica ederim arkadaşım.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Çiçeği canı gönülden kabul ediyorum anneanneciğim sardunya sonunda annane olmuş hadi hayırlı olsun annane sardunya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Anneanneciğime benden bi bi çiçek Halasının oğlunun torunundan da bi tutam yonca :flowers: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN gizli üyesin yakaladım seni saol herşey için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Deden aldı .. :clover Teşekkürler.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bende aldım yumote saol... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN bi tane de ben almak isterim o şirinden.... sağol canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 çok teşekkürler sedat abi... çok tatlı kırmızı güllerin... çok mutlu ettin beni...tekrar teşekkür ederim... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ıslak ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı:-çimleri biçtiğim için 5 dolar -odamı temizlediğm için 1 dolar -alışverişe gittiğim için 50 sent -küçük kardeşime baktığım için 25 sent -çöpü attığım için 1 dolar -iyi bir karne getirdiğim için 5 dolar -bahçeyi temizlediğim için 2 dolar toplam borç: 14 dolar, 75 sent Anne oğluna baktı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı: -seni 9 ay karnımda taşıdım.Bedava.. -hasa olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim. Bedava.. -yıllar boyu senin için değişik nedenlerle gözyaşı döktüm. Bedava.. -senin için geceleri kaygı duyup, uykusuz kaldım. Bedava.. -oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim. Bedava yavrum... Bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, BEDAVADIR çünkü... Annesinin yazdıklarını okuyan oğlunun gözleri doldu. Annesine baktı, ''anneciğim seni seviyorum'' dedi ve kalemi alarak bu kağıda ''HEPSİ ÖDENMİŞTİR'' yazdı... Bunu okuyup ta hissedebilenlere çiçeğim.. teşekkürler kardeşim çiçek için yüreğine sağlık hiçte unutmazmış beni. ölürüm sana ben tatlı şey seni... forumun annesi ben mi oluyorum desene 38000'in üzerinde evladım var çoğuda benden büyük. şaka şaka bebişim. bana anne diyen sadece sensin meleğim. taurusmutise de bir anne olarak o güzel hikayesinden ötürü teşekkür ediyorum ve çiçeğini de alıyorum. saolsun... bende çiçeğimi kabul eden herkese veriyorum. almayanlarında canı sağolsun... sedat alemsin ya hem çok sinir oldum hem çok mutlu oldum, çok güzeldi emeklerine sağlık arkadaşım. sürprizlerle dolusun yaww. Sardunyacığım aldım çiçeğini kendi payıma düşeni teşekkürler bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Yumoteciğim güzel yüreğinden koparıp verdiğin çiçek için teşekkürler. Bende aldım çiçeğinden sağol....... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Çok teşekkürler aktör bey.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Çok tşk ederim canım arkadaşım YUMOTEM Sedatcım çok tşk ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 aldım ablam(canım annem) çiçeğinden... canımsın Çiçeği canı gönülden kabul ediyorum anneanneciğim evladım takma dişlerimi gördünmü suya koymuştum bulamıyorum sardunya sonunda annane olmuş hadi hayırlı olsun annane sardunya buyrun benim bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN aldım bende birtanem çalıkuşum çok teşekkürler sedat çok kibarsın buda benden size gelsin bütün media ailesine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Kimseler yokken ben hemen bitane alayım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Sev varya sen bu forumun en nazik kişisisin sende olmasan kim böyle şımartacak bizleri çok hoşuma gidiyor bu ince davranışların, emin ol bizlerde seni çok seviyoruz. Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sevgi dolu canayakın yüreği kadarda güzel yüzlü burcu için iyiki tanıdım seni imza eklemeyi bilmiyordum ve bana tarif eden kardeşim yeşim için her zaman papatyalar gibi beyaz kalman dileğiyle Bütün üye arkadaşlar için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.