Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 beyaz gülü tüm arkidişlerime veriyorum ... kabul eden herkese Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Ben bildiğim öğretmenleri sayayım: Sedoş,Gloria,Yumote,Güllü,Mosyna.. Öncelikle bu arkadaşlarımın,daha sonra forumdaki diğer öğretmenlerin ve son olarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.. saol dedecim teşekkürler :) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Ben de yumotecim,gloria,sedelina,mosyna,gulll (den bahsediyordu sanirim Taurus abi) ve butun ogretmenlerin gununu kutluyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Kaan'cım şaşırma,ben çiçeğini alırdım ama beyaz gül ayrılık demektir.O yüzden sevdiklerimden beyaz gül almam.. Yumoş'cum rica ederim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun hepinizin ellerinden öpüyorum... buda çiçeğiniz... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Kaan'cım şaşırma,ben çiçeğini alırdım ama beyaz gül ayrılık demektir.O yüzden sevdiklerimden beyaz gül almam.. Yumoş'cum rica ederim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 örtmenler gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Ben bildiğim öğretmenleri sayayım: Sedoş,Gloria,Yumote,Güllü,Mosyna.. Öncelikle bu arkadaşlarımın,daha sonra forumdaki diğer öğretmenlerin ve son olarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.. Ben de yumotecim,gloria,sedelina,mosyna,gulll (den bahsediyordu sanirim Taurus abi) ve butun ogretmenlerin gununu kutluyorum. bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun hepinizin ellerinden öpüyorum... buda çiçeğiniz... örtmenler gününüz kutlu olsun teşekkurler çiçekler için.. ve el öpenler için(erbay o kadar yaşlanmadık) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bende forumdaki tüm öğretmenleri kutlarım ( sedelina, Gloria, Yumote, Güllü, Mosyna ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Sedelina ve gloria öğretmenler gününüz kutlu olsun tatlışkolarım... forumda bilmediğimiz başka öğretmen arkadaşlar varsa onlarında öğretmenler günü kutlu olsu bu çiçek sizin için... ben varım ya tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü şimdiden kutlarım sayın yumote, gloria, sedelina öğretmenler gününüz kutlu olsun. teşekkurler canlarım Türkiye sizinle gurur duymalı glorıam ve yumoşum ee benımle de duyabilir tabiki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bende forumdaki tüm öğretmenleri kutlarım ( sedelina, Gloria, Yumote, Güllü, Mosyna ) teşekkurler egzorsıst bu arada güllü öğretmen değil öğrencı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 örtmenim,örtmenim,sen çok yaşa örtmenim :w00t: :clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Başta Sedoş'umun,Yumoş'umun,Gloria'cığımın,Güllü'cüğümün(Valla ben öğretmen biliyordum) ve Mosyna'cığımın olmak üzere tüm gelecek mimarlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.. Sen Kemal,ben Kemal bundan sonra sana Mustafa Kemal diyelim.. Diyen öğretmenin yetiştirdiği çocuk gibi çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle çiçeğim size.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Ben bildiğim öğretmenleri sayayım: Sedoş,Gloria,Yumote,Güllü,Mosyna.. Öncelikle bu arkadaşlarımın,daha sonra forumdaki diğer öğretmenlerin ve son olarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.. ..... ben de bütün öğretmenlerimizin özellikle bu forumdakilerin(sedoş,gloria ve mosyna nın haricinde illaki öğretmen ya da öğretmen adaylarımız vardır) ve öğretmen gününü kutlamak isteyen herkesin (bu cümle aça ya hitafen olsun... )öğretmenler gününü kutlarım...... ayrıca leyla24 ve dedeme de teşekkürler....... bu arada sedoş çook haklı ben öğretmen değil öğrenciyim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Ben de yumotecim,gloria,sedelina,mosyna,gulll (den bahsediyordu sanirim Taurus abi) ve butun ogretmenlerin gununu kutluyorum. leylacım saolasın canımmm bitanemsin bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun hepinizin ellerinden öpüyorum... buda çiçeğiniz... ben de aldım erbay saol örtmenler gününüz kutlu olsun saolasın kedicikim bende forumdaki tüm öğretmenleri kutlarım ( sedelina, Gloria, Yumote, Güllü, Mosyna ) çok incesin egzorsist teşekkürler Türkiye sizinle gurur duymalı glorıam ve yumoşum ee benımle de duyabilir tabiki her zaman gurur duyulan biri olacağına eminim canımm sedoşum Başta Sedoş'umun,Yumoş'umun,Gloria'cığımın,Güllü'cüğümün(Valla ben öğretmen biliyordum) ve Mosyna'cığımın olmak üzere tüm gelecek mimarlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.. Sen Kemal,ben Kemal bundan sonra sana Mustafa Kemal diyelim.. Diyen öğretmenin yetiştirdiği çocuk gibi çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle çiçeğim size.. dileklerinin gerçek olmasını yürekten dilerim bu gün gözyaşlarıyla emekli olmuş bir öğretmenin konuşmasını dinledim ve dedim ki iyi ki öğretmenim!!! o küçücük elleriyle kopardıkları çiçekler, harçlıklarıyla aldıkları o kadar değerli ki anlatamam annem yoktu bugün yanımda ya da ablam ya da babam sadece ve sadece öğrencilerim vardı ve ben çok mutluydum onları dinlerken ve onalara bakarken Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Bu çiçeğim bugün tüm Öğretmenlere gitsin ! Yumoteciğime ,Sedelinacım,Gloria bildiğim öğretmenler ve tüm öğretmenlere gitsin . Kabul edersiniz umarım İyiki varsınız . Sizler Sevgi ve Bilgi Kelebeklerisiniz Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 saol murtimmmmmmm canım ya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 yok sen kediciğimsin gülüm oy oy oy Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Önemli değil yumotecimmm sizler kadar değerli değil, ama kabul ettiğine sevindim Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Aramızda öğretmen olanlar vardı değil mi?Ben Mosyna'nın öğretmen olduğunu biliyordum sanırım Yumote ve Gloria da öğretmenmiş şimdi öğrendim daha bir dk oldu Öğretmenler gününüzü kutlarım hemde bir öğrenci olarak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Sedelina ve gloria öğretmenler gününüz kutlu olsun tatlışkolarım... forumda bilmediğimiz başka öğretmen arkadaşlar varsa onlarında öğretmenler günü kutlu olsu bu çiçek sizin için... sayın yumote, gloria, sedelina öğretmenler gününüz kutlu olsun. Ben bildiğim öğretmenleri sayayım: Sedoş,Gloria,Yumote,Güllü,Mosyna.. Öncelikle bu arkadaşlarımın,daha sonra forumdaki diğer öğretmenlerin ve son olarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.. Ben de yumotecim,gloria,sedelina,mosyna,gulll (den bahsediyordu sanirim Taurus abi) ve butun ogretmenlerin gununu kutluyorum. bende forumdaki tüm öğretmenleri kutlarım ( sedelina, Gloria, Yumote, Güllü, Mosyna ) Başta Sedoş'umun,Yumoş'umun,Gloria'cığımın,Güllü'cüğümün(Valla ben öğretmen biliyordum) ve Mosyna'cığımın olmak üzere tüm gelecek mimarlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum.. Sen Kemal,ben Kemal bundan sonra sana Mustafa Kemal diyelim.. Diyen öğretmenin yetiştirdiği çocuk gibi çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle çiçeğim size.. ben de bütün öğretmenlerimizin özellikle bu forumdakilerin(sedoş,gloria ve mosyna nın haricinde illaki öğretmen ya da öğretmen adaylarımız vardır) ve öğretmen gününü kutlamak isteyen herkesin (bu cümle aça ya hitafen olsun... )öğretmenler gününü kutlarım...... ayrıca leyla24 ve dedeme de teşekkürler....... bu arada sedoş çook haklı ben öğretmen değil öğrenciyim Bu çiçeğim bugün tüm Öğretmenlere gitsin ! Yumoteciğime ,Sedelinacım,Gloria bildiğim öğretmenler ve tüm öğretmenlere gitsin . Kabul edersiniz umarım İyiki varsınız . Sizler Sevgi ve Bilgi Kelebeklerisiniz Aramızda öğretmen olanlar vardı değil mi?Ben Mosyna'nın öğretmen olduğunu biliyordum sanırım Yumote ve Gloria da öğretmenmiş şimdi öğrendim daha bir dk oldu Öğretmenler gününüzü kutlarım hemde bir öğrenci olarak Sevgili arkadaşlarım, Öncelikle iletilerinizde adım geçtiği için çok mutlu oldum, çünkü benim öncelikli görevim öğretmenlik değildir ama çalıştığım kurumda mesleğimin yanısıra aynı zamanda gönüllü olarak araştırma teknikleri ve bilgiye erişim metodlarıyla ilgili ilkokul öğrencilerine ders vermekteyim. Bu nedenle gönüllü olsa da eğitimin içinde yer aldığım ve o çocuklara gerçekten bir katkı sağladığıma inandığım için tebriklerinizi kabul edebilirim değil mi Eğer izin verirseniz inanın bunu zevkle yaparımm Aramızda asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunu bildiğim çok sevgili arkadaşlarım Yumoteciğim, Sedelina'cığım ve sevgili Mosyna (emin değilim ama sanırım Manidar da öğretmendi) ve bunun yanında yine forum üyesi olan ama öğretmen olduğunu bilmediğimiz tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü ben de içtenlikle kutluyor ve her birini geleceğimizin ışıklarını, umutlarını yetiştirdikleri için tebrik ediyorum... Çok ama çok değerlisiniz... çiçeklerim sizler içindir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 açıkçası adımın bu kadar çok geçeceğini sanmıyordum.. ama bir öğretmen için en büyük güzellik öğretmenliği ile ve yaptıklarıyla ve yarattığı nesille birlikte anılmaktır...(annemin sözü..)... ve ben burada öğretmenliğimden dolayı hatırlandığım için inanın çok mutlu oldum...forumdaki bütün öğretmenlerin öncelikle bu mutlu ve güzel gününü kutlarım...nice güzel yıllara..ayrıca eğitim işi sadece öğretmenin işi değildir..her insan hayatında mutlaka bir çocuğu arkadaşını vs..eğitmek için çaba sarfetmiştir...eğitim insanlığın bir görevi... o yüzden herkesin eğitimciler günü kutlu olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.