Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize Teşekkür ederim Gülsün'cüm.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize Tsk ederim vişnem Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 canugur Gönderilme: Sep 27 2005, 11:20 AM ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BEN ÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler bizlerle birlikte olan bircok konulari paylasan ayrim yapmamacasina TÜM FORUM ARKADASLARINA birzamanlar cicek gönderen, kimimiz belki kendisini taniyor kimimiz belkide tanimiyorduk fakat icimizden birizsi olan Arkadasimiz olan canugur `u kaybetmisiz, kendisine Allah rahmet eglesin diliyor anisina göndermek istiyorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Tanımıyorum ama Allah Rahmet eylesin Profiline baktığımda çevrimdışı yazısını görünce içim bi tuhaf oldu açıkçası Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Bu sabah, forum arkadaşlarıma çiçek dağıtmak geçti içimden. (Harf sırası) CANUĞUR'A frozen'e, gelincik'e, gloria'ya, la_bohome'e, sardunya'ya, sedelina'ya BrainSlapper'e, By_x_man'e, Cyrano'ya, Dipnot'a, Evrensel'e, Gecekuşuna, Haksöz'e, Katakuta'ya, Kral'a, Marcus'a, Saklıgerçek'e, Seyrekler'e, Tan_vakti'ne, Taurus'a, yam_yam'a Diğer arkadaşlar'a Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize tşk ederim gülsüncüm canugur Gönderilme: Sep 27 2005, 11:20 AM ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BEN ÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler bizlerle birlikte olan bircok konulari paylasan ayrim yapmamacasina TÜM FORUM ARKADASLARINA birzamanlar cicek gönderen, kimimiz belki kendisini taniyor kimimiz belkide tanimiyorduk fakat icimizden birizsi olan Arkadasimiz olan canugur `u kaybetmisiz, kendisine Allah rahmet eglesin diliyor anisina göndermek istiyorum birce okuduklarıma inanamadım bir an CANUĞUR arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim... Nur içinde yatsın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 natali,birce,fisilti,eren,erbay.mine,yagmur,jön,tasyürekli,arman.focal.ilbey,sayman.aysum,aca,taurusmutis,dipnot,alaturka,marti,Gloria ,yumote,siyah,boss,tan-vakti,seval,kaan-bebeto, (Sevgiler hepsinize Gülsün canım tşk ederim canugur Gönderilme: Sep 27 2005, 11:20 AM ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BEN ÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler bizlerle birlikte olan bircok konulari paylasan ayrim yapmamacasina TÜM FORUM ARKADASLARINA birzamanlar cicek gönderen, kimimiz belki kendisini taniyor kimimiz belkide tanimiyorduk fakat icimizden birizsi olan Arkadasimiz olan canugur `u kaybetmisiz, kendisine Allah rahmet eglesin diliyor anisina göndermek istiyorum Allah Rahmet Eylesin..Yakınlarınada sabır nasip eylesin Rabbim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 canugur Gönderilme: Sep 27 2005, 11:20 AM bizlerle birlikte olan bircok konulari paylasan ayrim yapmamacasina TÜM FORUM ARKADASLARINA birzamanlar cicek gönderen, kimimiz belki kendisini taniyor kimimiz belkide tanimiyorduk fakat icimizden birizsi olan Arkadasimiz olan canugur `u kaybetmisiz, kendisine Allah rahmet eglesin diliyor anisina göndermek istiyorum Sevgili Birce; Bu haberi bizimle paylaştığın için öncelikle sana teşekkür ederim.Adı geçen arkadaşımızı hiç tanımam ama madem yollarımız burada kesişti bizimde arkadaşımızdır.Arkadaşımıza Allah'tan rahmet,sevdiklerine sabır diliyorum.Varsa günahları affolsun,kabri nur dolsun.. Bu sabah, forum arkadaşlarıma çiçek dağıtmak geçti içimden. (Harf sırası) CANUĞUR'A frozen'e, gelincik'e, gloria'ya, la_bohome'e, sardunya'ya, sedelina'ya BrainSlapper'e, By_x_man'e, Cyrano'ya, Dipnot'a, Evrensel'e, Gecekuşuna, Haksöz'e, Katakuta'ya, Kral'a, Marcus'a, Saklıgerçek'e, Seyrekler'e, Tan_vakti'ne, Taurus'a, yam_yam'a Diğer arkadaşlar'a Sevgili arkadaşım; Çok incesin,teşekkür ederim.Bu çiçekte benden sana gelsin.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 canugur Gönderilme: Sep 27 2005, 11:20 AM ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BEN ÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler bizlerle birlikte olan bircok konulari paylasan ayrim yapmamacasina TÜM FORUM ARKADASLARINA birzamanlar cicek gönderen, kimimiz belki kendisini taniyor kimimiz belkide tanimiyorduk fakat icimizden birizsi olan Arkadasimiz olan canugur `u kaybetmisiz, kendisine Allah rahmet eglesin diliyor anisina göndermek istiyorum Allah rahmet eylesin,Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 yaaa bu aralar hem çok yoğun,hem hasta hem yastayım onedenle foruma giremıyorum.sevdıklerımı çok özledim.. bana çiçek veren ellere teşekkürlerrrr.. bende vakıt bulmuşken çiçek vereyım dostlarıma..bismillah lıstemde kalabalık haniii paula,erbay,sardunyam,yumote,taurus,glorıa,gecekuşu,arman,güzelyaz,natalıa,gull,bilimselci yamyam,dipnot,jon,geceyağmuru,mıne,tanvakti,sayman22,kralx,aça,celine,frozen, fıgaro,yeşim,sessızlığin kızı,murtı san,cerenımoo,gülsün,suheda,berceste,eren,adrenalin,taş yürekli,the boss (amaninnn tüm forum deseymişim bari,çiçeğe yer kalmicek) harf sırası değil bilimselcininki gibi,benımki kafadan sıra oluyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Öncelikle görebildiğim kadarıyla bana çiçek gönderen sevgili arkadaşlarım, Gülsün Bilimselci Taurus Nathalia Sedoş'a Teşekkür ederim Sonra ben de tanımasam da en az tanıyanlar kadar gitmesine üzüldüğüm forumdaşım CAN UĞUR'A yerin cennet olsun inşallah sevgili CAN UĞUR VE TÜM FORUMDAŞLARIMA hepinizi seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 bilimselci, sedelina, birce ve diğer çiçek veren arkadaşlarım teşekkür ederim canuğuru tanımıyordum, ölüm üzücü ama kaçılmıyor Allah'tan rahmet diliyorum... Ailesine Allah sabır versin, mekanı cennet olsun... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 yaaa bu aralar hem çok yoğun,hem hasta hem yastayım onedenle foruma giremıyorum.sevdıklerımı çok özledim.. bana çiçek veren ellere teşekkürlerrrr.. bende vakıt bulmuşken çiçek vereyım dostlarıma..bismillah lıstemde kalabalık haniii paula,erbay,sardunyam,yumote,taurus,glorıa,gecekuşu,arman,güzelyaz,natalıa,gull,bilimselci yamyam,dipnot,jon,geceyağmuru,mıne,tanvakti,sayman22,kralx,aça,celine,frozen, fıgaro,yeşim,sessızlığin kızı,murtı san,cerenımoo,gülsün,suheda,berceste,eren,adrenalin,taş yürekli,the boss (amaninnn tüm forum deseymişim bari,çiçeğe yer kalmicek) harf sırası değil bilimselcininki gibi,benımki kafadan sıra oluyor Sedenila teşekkürler çiçek için teşekkürler .Buda benim nacizane çiçeğim öncelikle sana ve tüm site arkadaşlarıma gitsin tanıdığım veya tanımadığım tüm arkadaşlara ....................... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Sağol aça mis gibi kokuyor senin bahçeden mi Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 az çok çoğu kişiyle merabamız var ama hiç çiçek yokkkkkk ama ben hepinize gönderiyorummmmmmmm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 benimde size verecek bir çiçeğim olsun istedim üstüne alınan herkese gelsin bu çiçekler Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Teşekkürler egzorsist ben alındım olumlu yönde Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 bütün media ailesine gelsin çiçeim....................(param yoktu çiçek alamadım bunlarla idare edin ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 tşk ederis meydün bacım Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Sağol made in Bendende bu ler Tüm foruma gitsin bahçede bu kadar vardı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Sedoş çiçeğin gözükmüo şekerim ( Tsk ederim ) Gloria abla tsk ederim Murti aldım çiçeğini Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Sedoş çiçeğin gözükmüo şekerim ( Tsk ederim ) ayolll bana garezimi var bu resımlerın,(bu arada garez 2 çıkmış) niye görünmuyor bence sen göremuon naty sadece mübarekler görüyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 bence sen göremuon naty sadece mübarekler görüyor Hadi canım sende Sanki sen suyun ötesindensin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.