Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 rakipsizzzz saol da yumoşum bana yamuk yapmaz sen de tanırsın daha Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 canım ya çok güzel bitanem teşekkür ederim lila ya işte bu canm benim bizim rengimiz daisy geliyo birazdan kadroyu topluyom sen daha güzelsin ama aşkolsun rakipsiz aaa küstüm Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 denizcim bu sana rakipsiz sana da geliyo bi tane kıss tşk... saolasın.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 saol natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tüm Arkadaşlarımın Berat Kandili Mübarek olsun.. Bu çiçeğimde,bu gün doğumgününü kutlayan Lilaç ve Evücüm'e.. Ne zamandır arkadaşıma Çiçek vermedim bu da Gloria'ya gelsin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Saol dedecim senin ve tüm arkadaşların da Berat Kandili mübarek olsun.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... cnmm çok teşekkür ederim çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. şekerim benim,çok teşekkür ederim tatlım Natalia'cım çok güzel olmuş ya ellerin dert görmesn,çok teşekkürler Bu çiçeğimde,bu gün doğumgününü kutlayan Lilaç ve Evücüm'e.. Abicim çok teşekkür ederim,benim için en güzel hediye bu çiçekler,düşündüğün için çok saol Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 iyi kandiller arkadaşlar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 canım natim tşk.ediyorum birtanem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 canım natim tşk.ediyorum birtanem Rica ediorum canım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Teşekkürler eren.. Senin ve tüm forumun kandili mübarek olsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Saol dedecim senin ve tüm arkadaşların da Berat Kandili mübarek olsun.. Saol canım herkesin kandili mübarek olsun iyi kandiller arkadaşlar Sanada ii kandiller canım Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Saol tatlım seninde ve Tabiki... Eren seninde kandilin mübarek olsun tşkler Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Naticim gerçekten çok güzel olmuş emeğine ve yüreğine sağlık canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Naticim gerçekten çok güzel olmuş emeğine ve yüreğine sağlık canım Rica ederim ablacım ne demek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tauruscuğum, çiçek için çok ama çok teşekkür ederim ... Beni mutlu ettin. Ayrıca bu laleleri cok begendim. Bana yollar mısın avatarımdaki lalelerle değiştireyim Bu çiçek de benden sana gelsin butun arkadaşlarımın ben de kandilini kutluyorum... Ayrıca ewücüm doğum günün kutlu olsun canım.. canım nathy'in sana da çiçeğin için cok teşekkür ederim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ve Tabiki... canım erencim teşekkürler saolasın :) senin de kandilin mübarek olsun. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ve Tabiki... Erencim çok teşekkür ederim, senin de kandilin mübarek olsun Ayrıca tüm turkish-media ailesinin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bir gül kii;benzemez diğer güllere adı güzel kendi güzel ya Resulallah.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ya bu ne güzel bir resim...bi çiçeğin yaprakları olup,bir bütün olabılmek..aynı çiçekte bir olabılmek.. çok sağol canım.. celıne yı de çiçeğin sap kısmı yapsaydın ya bı baltayas ap olamadı bari çiçeğe sap olsaydı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 eren çok teşekkurler..çok değişik ve güzel olmuş Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bu çiçeğimde,bu gün doğumgününü kutlayan Lilaç ve Evücüm'e.. saol abicim tşk ederim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Tauruscuğum, çiçek için çok ama çok teşekkür ederim ... Beni mutlu ettin. Ayrıca bu laleleri cok begendim. Bana yollar mısın avatarımdaki lalelerle değiştireyim Bu çiçek de benden sana gelsin butun arkadaşlarımın ben de kandilini kutluyorum... Ayrıca ewücüm doğum günün kutlu olsun canım.. canım nathy'in sana da çiçeğin için cok teşekkür ederim... çok teşekkür ediyorum gloria ablacııımmm saol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.