Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Sen niye korkuyonki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Ne bileyim,heyecan yaptım birden.. Alıntı
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bu forumda yeniyim ve şu ana kadar ki izlenimlerime göre; üç çiçeği birden " denizimu " ya veriyorum. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 teşekkur ederim bütün foruma başta amcama Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 hepsi senin olsun aça bana gelenleri de gönderim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 saol şekerim yenisin herhalde,hoşgeldin celin nerde ona kaktüs aldım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 saol şekerim yenisin herhalde,hoşgeldin celin nerde ona kaktüs aldım yok yaff hiç gerek yoktu Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 90 60 90 fücüdüm var diyen herkese benden çiçek :clover: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 teşekkur ederim bütün foruma başta amcama Hadi bitane de yeğenim oldu.. Kızlar onaylıyorsanız aileye girecek Deniz.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 onaylamıyolar herhal oksuz kaldık iyi mi Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 canım benim nerrocuğum.. teşekkürler.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kankim az bekle bak ben sana ne göndercem Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ne göndercen kız.. yoksa öm. mı?? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 çiçeklerim forumda bulunan herkeze isim belirtmeyeceğim çünki herkezin adını yazmama gerek yok o yüzden bütün forum dostlarıma sevgiler..... tşk ler abicim habu yapraklar bütün dostlarıma gelsin.... beni sevmeyenlerede fuşkiler hazur bekliy.... tşk ler erbayım Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss tşk ler gülsüncüm Bu güzel Sümbülde Forumda emeği geçen herkese...Ve tabiki sevgili dostlarıma kankim benim alıyorum bu çiçekten bu forumda üye olan herkese.. tşkler yeşim Kankiler'e.. tşk ler tauruscum ayrıca gull , paula, aça ,sardunyam , tan, sedoş, celine, gloria, manidar, gecem, mineu, natalie, nerro, aysum, jön, güçlü, gülsün ve sayman a dostlukları ve sıcacık kalpleri temiz yürekleri için tşk ler yumoş yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim tşk ler nerro Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 önemi varmı mine abla.. teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 oo babacım gelmiş hoşgelmiş.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 önemi varmı mine abla.. teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği.. iyi o halde geri alıyım bare teşekkürümü Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek.. taurus tşk edebilir miyim sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 taurus tşk edebilir miyim sana Et et elini korkak alıştırma.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 yeni tanıştığım arkadaşlara, geceyağmuru, mineu, yemyeşim size gelsin çiçeklerim Tşk ederim canım teşekkür edesin diye vermedim ben o çiçeği.. Kankimmmmmmmm Rica ederim Mine'cim.. Arkadaşlar bugün acayip enerji doluyum,Hepinize gelsin bu çiçek.. Tşk ettik Taurus Et et elini korkak alıştırma.. Dur bende iki tane çakam malum elimi korkak alıştırmamam lasım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 mine ablam üsülme tamam tşk. alırım bende geri.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hafta sonu Sedoş'umla konuştum. Onu unuttuğumuzu sanıyor Dedim ki "Deli misin kızım hala forumda sen olmasan da çiçeklerin gönderiliyor... Kİmse seni unutmadı... Herkes seni çok seviyor" Sedoş'um da kendisi adına hepinize çiçek yollamamı ve hepinizi çok sevdiğini söylememi istedi.. Şimdi çişçek yollayamıyorum buradan biliyorsunuz siz yolladuım varsayın. Durun ben yine bir adres vereyim, o adresten bakıverirsiniz. İkincisi de SEDOŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOR http://www.blogotype.com/img/blogbilder/orkide.jpg Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.