Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gel gel yanaşda verem :lol: Al kıs kankim Üsülme kıs çekirgem bak ben üsülüyomuyum benimde yok manitam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 manita yüsünden değil ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gel gel yanaşda verem Al kıs kankim Üsülme kıs çekirgem bak ben üsülüyomuyum benimde yok manitam geldim kankim tşk ederim kıss bak kankiminde yok manitası manita yüsünden değil ya Haaaa kankim manita yüsünden değilmiş ne yüsünden o saman aça Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 dönem tekrarı yapmam gerekecek,birasda ailevi problem diyelim aplalarım neyseee ben didiyorum görüşürüs ilginise teşekkürler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 kıss bak kankiminde yok manitası Haaaa kankim manita yüsünden değilmiş Yok tabe ''Haaaaaa '' Ne oluyo kankim Üsüldüm bak şimdi Açacım..Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer..Üsme kendini ok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 dönem tekrarı yapmam gerekecek,birasda ailevi problem diyelim aplalarım neyseee ben didiyorum görüşürüs ilginise teşekkürler görüşürüs açacım inşallah herşey düzelir moralini bozma canım ''Haaaaaa '' Ne oluyo kankim haaaaa ruscada ''evet''demek kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 o DAAAAA olmasın sakın kankim :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Tamam usatma ver çiçeğimi hadee Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 olar kankim usatmam hade sende bana ver çiçek ama benim görebileceğim bir yerden olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Senin görebileceğin tek yerden aldım kıs kankim Kıs bisim tükkan yabancı değil he Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 kıss kankim bişi diyim mi göremiyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 kıss kankim bişi diyim mi göremiyom Allah seni bildiği gibi yapsın emi kankim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 buda glorıama,şirineme,bitaneme.. saol sedoşum ama bak sana yetişemedim gitmişsin Sadece aileme vereyim bu sefer:Kızlarım Selin ve Güzel'e,torunlarım Güllü,Yumoş ve Naty'e.. Kızlar değerinizi bilin,bu nadir bulunan kaplan orkidesi.. ...... tauruscum çok teşekkürler bi haftadır yoktum geldim ve çiçeklerinize bayıldımmmmm sedoşa ve sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Ahanda essahtan döndüm yaw insan özlüyor beaa.. bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Ahanda essahtan döndüm yaw insan özlüyor beaa.. bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun. canım hoşgeldin... Seni görmek güzel...Çiçekler için de çok teşekkür ediyorummmm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 sardunyam canım arkadaşımm , çok teşekkür ederimm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Ahanda essahtan döndüm yaw insan özlüyor beaa.. bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun. Tşk ederim ablacım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... tşk ler ablacım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Ahanda essahtan döndüm yaw insan özlüyor beaa.. bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... Hoşgeldin,çiçekler için teşekkür ederim.Umarım iyisindir.. tauruscum çok teşekkürler bi haftadır yoktum geldim ve çiçeklerinize bayıldımmmmm sedoşa ve sana Hem rica ederim,hem de teşekkür.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ayyy çiçeklerimi yeni gördüm daha; çook güzeller.... sardunyam o rengarenk çiçeklere beni de laik gördüğün için teşekkür ederim... dedem sana da nadir bulunan o aslan çiçeği için çook teşekkür ederim... hepinizi çook seviyorumm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 rica ederim arkadaşlar, gönül isterki gerçeklerini verelim ama sanal ortamda ancak resimle oluyor ne yapalım. Sizleri seviyorum, Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Ahanda essahtan döndüm yaw insan özlüyor beaa.. bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar... çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin... hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun. ablacum teşekkür ederum hoşgeldun sefa geldun.... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sevgili Sardunya hoş geldin... Yokluğunu hissettiren bir arkadaşı tekrar aramızda görmek gerceken çok sevindirici... Buda sizin için... Dost sevgilerime... . . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.