Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sardunyam, sedelina, taurusmutis, kralx, Gecekuşu, yam_yam, dipnot, Evrensel, tan_vakti, erdoğan, by_xman, ve diğer arkadaşlar. Herkesin ayrı güzel ve iyi tarafları var. Bu çiçekler sizlere... Çok teşekkür ederim sevgili bilimselci... Bunlarda size... Lütfen kabul buyrun... Sevgiler... . . Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 hepinis seviyorum :clover: bunlar hepinise Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 sevgi kelebeği bu AÇA'ya bu beni güldürene Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 berceste teşekkür ederim benden de sana inanamadım bi müddet ha Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sedelinaya... çok teşekkurler,buda senin yardımseverlık dolu kalbine Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 bu çiçeklerim,bugün tanıştığımız;gerçek hayatta da forum da oldukları gibi olan bı tane arkadaşlarım paula,erbay ve glorıaya..bu müthiş bi gün için çookkkk teşekkurlerrr..tabı erbay benım gözlememı de yedi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 evet mükemmel bir gündü... yerim tabii gözlemeni gözümün önünde yemeseydin sende.... o değilde kendimi çay gibi hissetmeye başladım adamlar zorla çay içirdiler bize yav.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 evet mükemmel bir gündü... yerim tabii gözlemeni gözümün önünde yemeseydin sende.... o değilde kendimi çay gibi hissetmeye başladım adamlar zorla çay içirdiler bize yav.... evet ya baktım biara patlayacaktık,paula morarmıştı çaydan Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ewettt çok güsel bi gündüüüü , son çayımı masa içtiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ewettt çok güsel bi gündüüüü , son çayımı masa içtiii büyü yaptınız kazanmak için dimi....çay büyüsü..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 hee paula yapmıştır yenılmeye başlayınca,şu kızın gözleri marmara denızınden güzeldi be Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 yaw büyüye ne hacet öle beceriksizdinizki biz bişey yapmadan kazandık beee ayrıca ne kadar tavla bildiğinide gördükk canımmm göslerime gelince hakkını yiyemicem çok doğru dedinnnn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 yaw uykusuzdum ondan yenıldım bananeeeeeeee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 bunun rövanşıda olcek bende ayran dökücem... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 yenilen pehlivan güreşe doymazmııışşşşş , her zaman beklerim canlarımmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 görüşücez deniz gözli bayan.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 durun bari şu topici bir toparlimmmm SEDELİNAM canımmmmmmmm laleden sonra en sevdigim ikinci cicek olan bu papatya sana bitanemmmm... hem seviyo mu sevmiyo mu yaparsın paulacım senin güzel gözlerine uyum sağlayacak bu mavi gül de sana... Güzel yüzün hep GÜLsün erbaycımm seni korkuttugum için özür dilerim hem şimdi seni butun gun bu kızlar ac bırakmıştır sana çiçek degil hamsi tava gonderim ben burdan... Uyunmaz oyle ac bilaççç di mi canımmm kardeşim.... afiyet olsun sirvana gıııı sen zaten çiçek gibisin çiçeğe çiçek gonderilmez ki o zaman ben sana toprak gonderim de bari bir omur solmasın güzelliğin... anam gıı toprak bulamadım koskoca google da sana göndericek saksı gonderim bari hem vardır onun içinde toprak di mi... gı kıyamam ben sana dur o saksının içinde bi de cicek gonderim bari neme lazım darılırsın falan sen şimdiiii ve tabi canım arkadasım taurus' u da unutmimmm darılır şimdi unutursak o bizeee sana cicek gondermiyorum senin tatile ihtiyacın var bunaldın sen iyice ben de sana guzel bi marmaris gonderiyorum burdan... Umarım bu yaz tatilinde marmaris te guzel guzel dinlenirsinnnn gulllume ise gullerin en guzellliiiiiiiii.... Canım seni cok seiyorummmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gloria canımsın yaaa.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gloriacımm çok teşekkür ederim arkadaşımm , sende çiçeklerin en güseline layıksın , inşallah bir dahakine daha uzun görüşrüüz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 buda erbaya beklemekten ağaç olan,yaw erken gelın dıyen mı oldu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 yaw devedıkenı de çiçek demi.ustüne alınana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 gloria ablacum çok sağolasun yav habu saatte iyi geldi valla ama ablamlar iyi baktı bana sağolsunlar.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 teşekkür ederim gloria ablacığım.... birtanesin sen birr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Sayın taurusmutis, Tartışmalarımızda, Senin art niyetli olamadığından çok emindim. Sert konuşmayı bazen bende yapıyorum. Ama amaç ne ki, kendi doğrularımızı ifade etmek. Çok sakin geçmeside bazen mümkün olmuyor. Rica ederim, özür ne demek, mahçup ediyorsun.. Özür filan borçlu değilsin. Ayrıca zorlu tartışmacısın. Epey yormuştun beni. İtiraf edeyim. Epeyde araştırdım. Bu arada "çiçek gönder" kısmında çiçek yollamam gereken arkadaşlar çoğalıyor. Sardunyam, sedelina, taurusmutis, kralx, Gecekuşu, yam_yam, dipnot, Evrensel, tan_vakti, erdoğan, by_xman, ve diğer arkadaşlar. Herkesin ayrı güzel ve iyi tarafları var. Bu çiçekler sizlere... Segili arkadaşım; Medeni yaklaşımından ötürü teşekkür ederim.Ayrıca çiçek içinde teşekkür ediyorum.Sevgiler.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 celine,taurus,tan vakti,sardunya, yumote,focal,manidar,gull,jön saol açacığım Açam,Gülsünüme,Nataliama,Celine,Paula,Gloria,Yumotem ve Azatıma ... gecem sağolasın Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. kralım bu bana ilk çiçeğin teşekkür ederim Tsk ederim Eren Eren,.........Tan vakti, Yumote,........ Suheda, color] nataliam sağol canımm benim .......yam_yam, .....yumote, ........ sardunyam çiçeğim bitaneciğim sağol ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım benim en güsel çiçeklerim : sedoşuma sardunyama aysumuma yumoşuma paulam bitaneciğim biriciğim ve sedoşum sana da çok teşekkürler uzun bi süredir yokum beni unutmayan bu arkadaşların hepsine teşekkürler alın bunlar da size (layık değil ama olsun) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.