Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 sardunyam bi süre uzak foruma ama onu seven herkese selamı var arkadaşlar hepinizi özlemiş tabi beni de bunlar sardunyamdan onu seven herkese onun adına yolluyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 sardunyam çabuk iyileş çabuk dön seni çok seviyoruz sadece sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... Bende seni çok seviyorum İlbey abicim paulam, gecem, natalia, aysum, sedoş, taurus, güçlü,manidar,celine,gloria, aça ve sayamadığım tüm diğer arkadaşlara iyi pazarlar gün hala bitmedi sevgiler Tşk ederim Teşekkür ederim Yumote.. Ben de sana ve senin verdiklerine ek olarak Sirvana'ya,Erbaya',Yağmur'a,Gülsün'e,Jön'e,Maser'e,Güzel Yaz'a,Aysum'a,Made'ye,Focal'e ve adını yazamadıklarıma bu sarı güller.. Tşk ederim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Şuan sağlık sorunları yüzünden ayrılan arkadaşımız sardunyam bana verdiği vekelat ten bu çiçekleri sizlere yollamamı söyledi ve hepinize selam söyledi. yakında aramızda olacakmış bana dedi bazı arkadaşlarının adlarını unuttuğu için öncelikle onlar için bu çiçekler ve hepinize Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bu çiçeklerde benden sardunyama geçmiş olsun dileklerimle umarım en kısa zamanda aramızda olur. çünkü o papatyaları çok sever bunlarda benden ona gelsin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tsk,ederim sevgili Erbay ustam sardunyam da gecmis olsun bir an önce sagligina kavusun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Sarı lale tutkunu arkadaşım Gloria'ya sarı lale vericem izninizle.. cok ama cokkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu saatte bana eşlik eden ve eğlendiren arkadaşım Celine'ye.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Bu saatte bana eşlik eden ve eğlendiren arkadaşım Celine'ye.. çok teşekkürler abiciim yada babacıım :D çiçeklerin en güselide sana gitsin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yaw baba çok mu yaşlı kaçtı ne.. Abi daha güzeldi sanki.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bencede sen bana kızım de ben sana abi diyimm nası Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bencede sen bana kızım de ben sana abi diyimm nası This is a perfect,Mükemmel.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere Yani diyorsun ki karşılıksız çiçek vermem.. Teşekkür ederim aysum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın teşekkürler sardunyam çok geçmiş olsun bu arada umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Hayatında önemli biri olanlara ... Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... teşekkür ederim kankim hepsinden aldım birer tane tabi sizlerden sonrada oldu gece yağmuru mıneu gülsün arman focal sayman ve daha ismini hatırıma getiremediğim dostlarım size göre çiçek bulamıyorum ve yahut ben beğenmiyorum.. sizleri çok seviyorum... teşekkürler ilbey abim bizde seni çok seviyoruz... Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere teşekkür ederim sarı şeker Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Celine,sedelina,natalia,aça,fearles man, mine,gece,taurus,yumote,paula,manidar,tanvakti,gülsün ve bana çiçek verenlere çok saol aysumcuum selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde çok teşekkrler paula aplam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 selam herkese , bu aralar fazla vakit bulamıyorum takılmaya foruma , ama hepinizi sevdiğimi tekrar belirtmek istedim : yumoşuma aysumcuma sedoşuma yağmuruma mineme kriptexime açama gulllüme celineme sardunyama tan vaktime tauruscuma nataliama gülsünüme erbayıma focalime fearlesime gloriama serenademe manidarım kralxim sayman22im medikalim armanım hepinizi çok seviyorum ve tüm çiçeklerimi size hediye ediyorum unuttuğum yoktur heralde teşekkür ederim toprağım.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 (paula ) tsk ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paula teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 paulacığım ben de cok teşekkür ediyorumm hazır çiçek mevzuna girmişken su an forumda bulunan ve birbirini banlayan arkadaslarımı ben de bi çiçekleyeyimmmm bariii Taurus, Sedelina,Manidar ve Celine (4 oldu ama neyse) size dunyanın en güzel ikinci çiçeklerini yolluyorummmmm Gloria'ya yani bana kendime de dunyanın en guzeli olan ve asla kimseyle paylaşmayacağım çiçeği olan sarı laleler yoluyorummm ya cok seviyorummm sarı laleyiiiii Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 teşk. gloria aplam.. bu çiceklerde sana taurus abime we sedelina aplama........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 paulacığım ben de cok teşekkür ediyorumm hazır çiçek mevzuna girmişken su an forumda bulunan ve birbirini banlayan arkadaslarımı ben de bi çiçekleyeyimmmm bariii Taurus, Sedelina,Manidar ve Celine (4 oldu ama neyse) size dunyanın en güzel ikinci çiçeklerini yolluyorummmmm Gloria'ya yani bana kendime de dunyanın en guzeli olan ve asla kimseyle paylaşmayacağım çiçeği olan sarı laleler yoluyorummm ya cok seviyorummm sarı laleyiiiii Teşekkür ederim gloria..İstediğin lale olsun senin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 teşk. gloria aplam.. bu çiceklerde sana taurus abime we sedelina aplama........ Teşekkürler selinciğim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 valla su saatte kim varsa forumda cicek veriorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.