Zıplanacak içerik

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Featured Replies

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

Unuttuklarım kusura bakmasın..:(

• Cevaplar 7,9b
  • Görüntü 436,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Teşekkürler mavim       Teşekkürler Yakışıklı       Teşekkürler ablacım

• Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,(kimler baba ise artık hepiciğine bu çiçekler)...  

Gönderi tarihi:

valla kusura bakarım yaniiiii :(

Gönderi tarihi:

valla kusura bakarım yaniiiii :(

Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon :D

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus , Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

Teşekkür ederim natalia.. :clover:

Gönderi tarihi:

natalia cok teşekkür ederimmmmmmm güzel çiçeklerineeee :):lol::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

teşk. canm :):clover:

Gönderi tarihi:

Rica ederim.. :)

Gönderi tarihi:

sağol natalıa yaw,çiçek borcum artıyor :lol:

Gönderi tarihi:

Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon :D

yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma :clover:

Gönderi tarihi:

nataliaaa çok teşekkür ederim , harika çiçekler :):clover::clover:

Gönderi tarihi:

yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma :clover:

Anlıorum seni amcacım :P:clover:

Gönderi tarihi:

teşekkür ediyorum canım :clover:

Gönderi tarihi:

DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. :clover::clover::clover::clover::clover:

O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum...

Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya...

Dost sevgilerimle...

.

59011844img52683rk.jpg

.

Gönderi tarihi:

buda dipnota yaşıt oldugumuz için :D

Çok teşekkür ederim.

Çok naziksiniz...

Hayrıca sizi tanımak bizlere güç kattı... :)

İyiki varsınız...

Dost sevgiler...

.

060525092633455gn.gif

.

Gönderi tarihi:

O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum...

Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya...

Dost sevgilerimle...

.

59011844img52683rk.jpg

.

dürüstlüğünüz, samimiyetiniz ve kibarlığınız için "iyiki varsınız"

bu özelliklerin insanlarda artık az bulunması sizi daha değerli kılıyor. 17d45ef217cc07372hv.jpg

sevgiler ve saygılar

Gönderi tarihi:

gı sardunya hani bana çiçek :(:online2long: ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu :lol:

Gönderi tarihi:

gı sardunya hani bana çiçek :(:online2long: ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu :lol:

Vermiştim ama görmedin sankim, şimdide kör mü oldun. neyse gene verebilirim :P al sana çiçek

19d9e59419d5d3f83vh.jpg

Gönderi tarihi:

teşekkürler toprağım ;):clover:

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

Tşk ederim :):clover:

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

teşekkür ederim :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Natalia tşk ederim :clover:^_^

Gönderi tarihi:

şevval,emilypandora

guller.jpg

teşekürler focal :clover:

canim Sevvalime :):wub:maerzb8f370cc423fq.gif

canımsın sen :clover:

teşekürler...

Gönderi tarihi:

Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

Gönderi tarihi:
Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

almıyorum çiçeklerini :(:wacko::blink:

Gönderi tarihi:

Tsk ederim sardunyam.. :clover: Ama nie gidion ki :unsure::(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.