Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl valla kusura bakarım yaniiiii Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus , Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. Teşekkür ederim natalia..
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşk. canm
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma Anlıorum seni amcacım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. teşekkür ediyorum canım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum... Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya... Dost sevgilerimle... . .
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl buda dipnota yaşıt oldugumuz için Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz... Hayrıca sizi tanımak bizlere güç kattı... İyiki varsınız... Dost sevgiler... . .
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum... Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya... Dost sevgilerimle... . . dürüstlüğünüz, samimiyetiniz ve kibarlığınız için "iyiki varsınız" bu özelliklerin insanlarda artık az bulunması sizi daha değerli kılıyor. sevgiler ve saygılar
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl gı sardunya hani bana çiçek ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl gı sardunya hani bana çiçek ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu Vermiştim ama görmedin sankim, şimdide kör mü oldun. neyse gene verebilirim al sana çiçek
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşekkürler toprağım
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Tşk ederim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl şevval,emilypandora teşekürler focal canim Sevvalime canımsın sen teşekürler...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın almıyorum çiçeklerini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.