Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 celine,aça,mineu,gull,apolyont,taurus,paula,gece yağmuru,sedelina,gülsün,natalia,made in turkey, fearles man, jön için Beyaz gül ayrılık demektir.Ben çiçeğini almadım..Ama yine de sağol.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 size sarı laleler aldım çiçek pazarından ama ayıp tan vakti. Sarı laleler benim şarkım sarı laleler de benim... sen başka çiçek verrrr yaaa... Sarı gül ver ne bileyim kırmızı beyaz gül ver ama sarı lale verme yaaaa... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 oldu o zaman sarı laleler sana gelsin gloria... diğer arkadaşlarına beyaz gül, kırmızı gül ne bileyim her ne renk gül varsa ondan gelsin işte Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 şimdi oldu teşekkür ederim sarı lalelerimi bana geri verdigin için o zaman ben de sana yeşil yonca yolluyorummmm sans neyim getirir belki bak hemi de dört yapraklııı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Tek sarı laleler yetmez arkadaşıma bu da benden olsun.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 beyaz gül ayrılık getirir demişsin ya yukarda ben de alamıycam bunu özür dilerimmm sen yine de sağolll sadece sarı lale yeterdi bana Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,vakana,kedim7beni,sayman22,gencaslan, muhammed1985,rulet,nicomedias,erbay,arman,adrenalin,deleterios,canuğur,mohican,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,karçiçeği m,serenade,kgkırlangıç,mizyal,mara bulge,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval,birce, mysticriver,içimdekideniz,emilypandora,taniehayde,gece yağmuru,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula ve diğer arkadaşlara Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 focal cim senden ilk kez çiçek alıyorum , çok teşekkürederim bu da bende sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,vakana,kedim7beni,sayman22,gencaslan, muhammed1985,rulet,nicomedias,erbay,arman,adrenalin,deleterios,canuğur,mohican,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,karçiçeği m,serenade,kgkırlangıç,mizyal,mara bulge,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval,birce, mysticriver,içimdekideniz,emilypandora,taniehayde,gece yağmuru,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula ve diğer arkadaşlara tşk focalcim bende bugünkü çiçeklerimi ''Yaşlıları Koruma Derneği''ne gönderiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,vakana,kedim7beni,sayman22,gencaslan, muhammed1985,rulet,nicomedias,erbay,arman,adrenalin,deleterios,canuğur,mohican,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,karçiçeği m,serenade,kgkırlangıç,mizyal,mara bulge,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval,birce, mysticriver,içimdekideniz,emilypandora,taniehayde,gece yağmuru,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula ve diğer arkadaşlara tşk ederim kaptan Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 tsk ederim Focal abim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Teşekkrler focal Sende taurus hem gülü almıyorsun hem de almadığın gülümü başkalarına veriyorsun bi daha yok sana çiçek miçek Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 teşekkür ederim focal.... sana ve şu an online olan bütün forumdaşlarıma gelsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 teşekkürler Focal çiçekler için... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Teşekkrler focal Sende taurus hem gülü almıyorsun hem de almadığın gülümü başkalarına veriyorsun bi daha yok sana çiçek miçek O çiçek alınmaz ki..Bak gloria da almadı,görmedin mi.Tamam sen verme ama ben sana vericem.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ya nesi varmış çiçeğimin neyse alma tamam .... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,vakana,kedim7beni,sayman22,gencaslan, muhammed1985,rulet,nicomedias,erbay,arman,adrenalin,deleterios,canuğur,mohican,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,karçiçeği m,serenade,kgkırlangıç,mizyal,mara bulge,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval,birce, mysticriver,içimdekideniz,emilypandora,taniehayde,gece yağmuru,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim abi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Tsk ederim focal.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,vakana,kedim7beni,sayman22,gencaslan, muhammed1985,rulet,nicomedias,erbay,arman,adrenalin,deleterios,canuğur,mohican, taurusmutis , jön, madeinturkey,natalia,karçiçeği m,serenade,kgkırlangıç,mizyal,mara bulge,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval,birce, mysticriver,içimdekideniz,emilypandora,taniehayde,gece yağmuru,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula ve diğer arkadaşlara Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. teşekkürler sardunyam senide tanımak güzeldi Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 biz teşekkür ederiz.buda sana tan vakti Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 buda sardunyama çok tatlısın Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 buda dipnota yaşıt oldugumuz için Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 olmazsa bize vermeseydin sirvana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.