Φ focal Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bi çiçeklerde meydün ablama,aziz kardeşime,gülsün ve natalia öğrencilerime,mineu'ya,focal'e arman abime,vakana abime,gece yağmuruna,aça'ya,angelflower ablama,sayman abime,jön'e vede yeni katılan arkadaşlar gelsin... teşekkür ederim erbay kardeşim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 erbayım feriğim....... fidanım.......... yeşil eriğim sağol............buda benden sana gelsin..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Aça teşekkür ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 erbayım feriğim....... fidanım.......... yeşil eriğim sağol............buda benden sana gelsin..... bende teşekkür ederim...sen bunları hak ediyorsun ablacım... Alıntı
Φ o.s.m.a.n Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ((((((((( )))): karçiçeği sana bir demet ORKİDE Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Visneme Erbay tskler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 kalbi iyiliklerle dolu herkeseee Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bende teşekkür ederim...sen bunları hak ediyorsun ablacım... sende herşeyin en iyisini hakediyorsun canım........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Bugün doğumgününü kutlayanlara.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 kadir, kıymet bilenlere gitsin benim çiçeğim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... Paulacım çok teşekkür ederim.. BUnlarda benden sana canım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkürler paula bu arada ''tauruscuma'' gözümden kaçmadı söliyim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hiç bişeyi gözden kaçırmamak lazım , iyi dost kazanacağını anlarsan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkür ederim canım. bu da karşı sıradan benden sana Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gece_yagmuru Mineu Aysum Güzelyaz Nataliä Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bu da benden bütün forumdaşlarımaa Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa Canım açacım sağol..bunlarda benden sana.. Cafeden sakın atma bu kızı minem.. Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 tesekkkür ederim Aca buda sana Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 benden de sana kocaman bir çiçek AÇA'cığım Ayrıca diğer çiçeğimi de hazır sırası gelmişken gene Taurus'a gönderiyorum. Bi de içimden geldi Sedelina (Bülent mevzusundan) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.