Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Alinan duyumlara gore, 3000 adet secim hilesi ulastigi soyleniyor. Tabi bu secim hileleri tek bir cesit degil. Burada iki sey yazisilabilir. Hem somut yansiyan hileler paylasilabilir, hem de bu hilelerin her turlu icerigi paylasilabilir. Yani bu bir verilen gorevi yerine getirme hilesimidir? Yetki kullanimini ihlal hilesi midir? Organizeli/planli bir hile midir? En onemlisi, NEDEN TUM HILE IHBARLARI AKP ADINA? Aksi varsa, burada paylasalim. Ayrica "neden secim hilesine gerek duyulur?" v.s. temelli sorulari da yanitlayabiliriz.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Ankara'da sandıkta tehlikeli tedirginlik Ankara'da 30 Mart seçimleri hareketli geçiyor. Ama tam olarak şeffaf geçmiyor. Ankara'da sandıkların kapatılmak istendiği ve aynı zamanda olay çıkartılarak rahat oyun yapmak istiyorlar.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Su andaki en buyuk hile, gelen sonuclarin aciklamalarinda; AA ve CHA aciuklamalari farkli geliyor ve AA sanki AKP simdiden kazanmis gibi gostermeye calisiyor. Mesela Istanbul'da Sarigul en az 1 puan onde iken, AA'ya gore K.Topbas en az 10 puan onde. Bu arada her turlu secim sandigi acma ve sayma hilelerik de devam ediyor. En ilginc duyum, AKP'nin eger kaybedecegi anlasilirsa; secimleri iptal etme girisiminde bulunacagi. Ilginc olan, hem tum hileleri yap, hem de sanki baskasi hile yapmis gibi, secim iptali iste. Tam bir hipokritik ve provakatif tutum.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Gelen haberlere gore; Turkiyenin basta istanbul olmak uzere, cogu beldesinde; Elektrikler kesiliyor Sandiklar AA yonetiminde yolda degistiriliyor. Sandiklarin basindan ayrilinmamasi ve elektrikler gelene kadar sandiklarin guvence altina alinmasi gerekiyor. En guzel guvence ise sandigin ustune oturmak ve etrafini zincire almak.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Ben şimdi Artı Bir TV'den bakıyorum yaşadıkları sorun çok ilginç... Anadolu Ajans (yandaş medya) ve Cihan haber ajansı arasında verilen bilgilerde farklılık olduğu, Anadolu Ajansın verilerinin genelde AKP'yi önde götürdüğü yönünde..Anadolu Ajansı verilerinde daha çok sayıda sandık açılmış gibi görünüyor, ancak oyların partilere göre dağılımı göz önüne alındığında sandık sayısı farkıyla açıklanamayacak genişlikte bir makas açıklığı dikkat çekiyor. Cihan Haber Ajansı yetkilileri, yayınladıkları sonuçların Yüksek Seçim Kurulu 'nun seçim verileriyle uyumlu olduğunu belirtiyor. Bu arada Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da Kadir Topbas erken kutlama mesajalrını duyurdular ama tabii bu sadece tahmin... Henüz İstanbul'da açılan sandık sayısı %14 küsür kadar...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl İnternette medya kuruluşlarının sayfalarını açamıyorum artık ben. Artı bir tv de kapandı.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Bence diktator iki seye basvuracak. Ya AA'nin sonuclarini resmi sonuc ilan edecek. Ya da AA da da kaybederse, secimlere karistirdigi her bir hileyi one surerek secimlerin iptalini isteyecek. Ankara Belediye binasindan dumanlar ciktigi soyleniyor. M.Gokcek, belgeleri mi yakiyor acaba!? Ankara'da M.Yavas kazandigini acikladi. Istanbulda'da Sarigul onde.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Bence diktator iki seye basvuracak. Ya AA'nin sonuclarini resmi sonuc ilan edecek. Ya da AA da da kaybederse, secimlere karistirdigi her bir hileyi one surerek secimlerin iptalini isteyecek. Bugün benim okuduğum haberlerden birisinde akp nin her sandık için itiraz dilekçeleri hazırladığı ve gerektiğinde sunacağı yazıyordu. Olabilir.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Anadolu Ajans verdiği seçim neticilerindeki Cihan Haber Ajansıyla farklılıklarından dolayı tiye alınmaya başlandı. Bütün itibarını yitirdi diyeceğim ama itibarını yitirdi dediklerimizi gördük bugün Türkiyenin gözü kör kulağı sağır olmuş artık ne diyeyim ben...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Turkiye'de an itibari ile yapilacak iki sey kaldi. Sandiklarin sag salim teslimini saglamak Tum gelismeleri sadece GUVENILIR tv kaynaklarindan takip etmek.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Elektrikler kesiliyor seyyar aydınlatmalarla seçim sandıkları sayılıyor sanırsınız ki çağlar öncesinde seçim yapıyoruz Midem bulanıyor benim.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar YSK Başkanı’ndan itiraf gibi açıklama Mart 30, 2014 | YSK Başkanı Sadi Güven: Bazı bölgelerde sıkıntı yaşanıyor. YSK Başkanı Güven ”Biz de sonuçları alıyoruz. Resmi olarak bunları açıklayacağız. Almış olduğumuz sonuçları bu sefer ilk kez tarıyoruz. Bizim sistemimizde vatandaşlarımız sandık sonuçlarını görmüş olduğu gibi ıslak imza ile olan tutanakları da görecekler. Ayrıca siyasi partilerle de paylaşıyoruz bunları. Çalışmalarımız yaptık, gerek siyasi partilerimizin özverileri, büyük emeği olan bir seçimi tamamlamış bulunuyoruz. Seçimin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Uzun süreli bir çalışma oldu, bu çalışmada Yüksek Kurulumuzun üyeleri, parti temsilcileri, il ve ilçe kurum üyeleri, onlarca mühendesimiz, binlerce personel çok büyük bir emek sarfetti. Seçimi düzen içerisinde yürütülmesinde emniyet güçlerinin de büyük bir özverisi var. Bunlara şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim.Rakamlar öncelik alınan bölgeye göre farklı çıkabiliyor, biz sonra bunu açıklayacağız. Bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ben onlarla ilgili karar verme merciyim. Sandık ve il/ilçe seçim kurullarının değerlendirmeleri olacaktır. Nasıl olur, ne olur sormayın, bu konuda cevap vermem, teşekkür ederim.” dedi.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Cihan haber Ajansı siber saldırıya uğradığını ifade etti. Sayfa şu an bu durumda:
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Bence diktator iki seye basvuracak. Ya AA'nin sonuclarini resmi sonuc ilan edecek. Ya da AA da da kaybederse, secimlere karistirdigi her bir hileyi one surerek secimlerin iptalini isteyecek. Bugün benim okuduğum haberlerden birisinde akp nin her sandık için itiraz dilekçeleri hazırladığı ve gerektiğinde sunacağı yazıyordu. Olabilir. Rakamlar öncelik alınan bölgeye göre farklı çıkabiliyor, biz sonra bunu açıklayacağız. Bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ben onlarla ilgili karar verme merciyim. Sandık ve il/ilçe seçim kurullarının değerlendirmeleri olacaktır. Nasıl olur, ne olur sormayın, bu konuda cevap vermem, teşekkür ederim.” dedi.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Bence diktator iki seye basvuracak. Ya AA'nin sonuclarini resmi sonuc ilan edecek. Ya da AA da da kaybederse, secimlere karistirdigi her bir hileyi one surerek secimlerin iptalini isteyecek. Bugün benim okuduğum haberlerden birisinde akp nin her sandık için itiraz dilekçeleri hazırladığı ve gerektiğinde sunacağı yazıyordu. Olabilir. YSK Başkanı’ndan itiraf gibi açıklama Mart 30, 2014 | Rakamlar öncelik alınan bölgeye göre farklı çıkabiliyor, biz sonra bunu açıklayacağız. Bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ben onlarla ilgili karar verme merciyim. Sandık ve il/ilçe seçim kurullarının değerlendirmeleri olacaktır. Nasıl olur, ne olur sormayın, bu konuda cevap vermem, teşekkür ederim.” dedi. Açıkça beyan etmiş değil mi?
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Açıkça beyan etmiş değil mi? Sence bu OTOKRAT MERCI, DIKTATORUN OTOKRASISININ BIR OTOKRATI DEGIL MI?
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Sence bu OTOKRAT MERCI, DIKTATORUN OTOKRASISININ BIR OTOKRATI DEGIL MI? Kesinlikle katılıyorum, zaten cihan ajansa karşılık AA'nın verdiği sonuçlar arasındaki bu ikilem bir cingar çıkarma bahanesi olacak büyük ihtimalle. Çıkacak sonuçların akp lehine olmazsa cihan ajans bir özel ajanstır denilecek, diğeri (sözde) resmi kanal olduğundan verileri doğru olarak halka duyurulacak. Onlar da zaten başından bu yana AKP yi destekliyor. YSK'da sonunda Anadolu ajansının verilerini doğrulayacak. Sonuçta belli ki verilen oylar konuşmayacak, onun yerine kararı kendilerinin (yani tabii RTE'nin baskısı altında) vereceklerini zaten köylü kurnazlığıyla önceden bildirmişler bu söylemle, ben bunu anladım.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar fuatavni @fuatavni 50mBB'den az önce gelen talimat 'İstanbul ve Ankara'yı ne olursa olsun alın'. Silahlı çatışma dahil her yola başvuracaklar. Teyakkuzda olunmalı fuatavni @fuatavni 56mAKP üst düzey yetkilileri, emniyet müdürleriyle görüştü. Polisler oy torbalarını görevliler olmadan taşımak istiyorlar. Dikkatli olunsun !! Yetkililerin dikkatine!AKP üyelerine mesaj çekiliyor. Sandıkta size ihtiyacımız var deniyor. Çıkarılacak arbedede destek olunsun isteniyor. fuatavni @fuatavni 2hA.A verileri sandıklara yapılacak müdahalenin göstergesidir. AKP'nin oylarını fazla gösteriyor. Son ana kadar sandıklara sahip çıkılmalı. fuatavni @fuatavni 3h8. İktidarın tüm imkanları kullanılarak hile ve manipülasyon yapılıyor. Sandıklar köylerden merkeze taşınırken değiştirilmeye çalışılacak. fuatavni @fuatavni 3h7. AKP Genel Merkez'inin seçimlere müdahale ekibi İstanbul ve Erzurum riske girdiğinde devreye girecekti.Şu an özel müdahale ekibi devrede. fuatavni @fuatavni 3h6. Köy nahiye ve beldelerin seçim tutanakları sağlam olmalı. Oyunun ve hilenin büyüğü oralarda olacak. Vatandaşlar, orayı ihmal etmemeli. fuatavni @fuatavni 3h5. Sandık başkanlarının yanından ayrılmayın. Sandıkları onlara emanet edip yalnız bırakmayın. Bir kısmı satın alınmış durumda. fuatavni @fuatavni 3h4. Geriye düştükleri yerlerde problem çıkarılacak .Özellikle ilçe seçim kurulundaki hukukçular son ana kadar uyanık olup oradan ayrılmamalı. 3.Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da köylerden gelen sandıklar bekletiliyor. Farkın az olduğu yerlerde müdahale edilecek. Oylar AKP'ye evrilecek 2. AKP kaybettiği bazı yerlerde itiraz edecek. Oylar yeniden sayılırken oyunlar oynanacak.İtiraz edilen yerlerde yetkililer uyanık olmalı. fuatavni @fuatavni 3h1. Sandık sayımı sonrası özellikle ilçe seçim kurulunda listelere müdahale etmek için arbede çıkarılacak.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl son güncellenen haberlere göre; 1418 usulsüzlük, 40'il de elektrik kesintisi tespit edilmiş. seçimlerin kaderi "oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir" sözündeki gibi vuku bulacak görünüyor.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Yazar Özge Aygün@ozgenin_biri·2 minshiç kesilmeyen elekltrk seçim günü 40 ilde kesildi yazıklar olsun.Kendi devletmze güvenemiyoruz ALLAH BELANIZI VERSİN! #foxsecim2014
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl nerede elektrikler kesilse AKP öne geçiyor. belirleyici olan İstanbul ve Ankara. tüm skandallara rağmen bekliyoruz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.