Φ democrossian Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 SAVAŞ KIZIŞINCA... "Gezi'yi de cemaat yaptı!" Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 MİLATTAN ÖNCE: "Sezar'ı Ergenekon öldürdü." "Kennedy suikastini Ergenekon yaptı." "Küresel ısınmadan bile Ergenekon sorumlu!" Yağmur yağsa "Ergenekon!" Yağmazsa yine "Ergenekon!" MİLATTAN SONRA: "Sezar'ı Cemaat öldürdü." "Kennedy suikastini Cemaat yaptı." "Küresel ısınmadan bile Cemaat sorumlu!" Yağmur yağsa "Cemaat!" Yağmazsa yine "Cemaat!" Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Saf çocuğu, masum Anadolu'nun... N.F.K. Halkın yüzde doksanı aptaldır. Aziz Nesin. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 MİLATTAN ÖNCE: . . . Yağmur yağsa "Cemaat!" Yağmazsa yine "Cemaat!" Peki Ergenekon/TSK komplosunu kim kurdu? Cemaat. Eeee milattan sonra her zaman milattan onceden daha cagdastir ve milattan oncesini de kapsar. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 MİLATTAN ÖNCE: . . . Yağmur yağsa "Cemaat!" Yağmazsa yine "Cemaat!" Ne yani Ergenekon yalansa cemaate mi yalan ? Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Halkın yüzde doksanı aptaldır. Aziz Nesin. 82 Anayasası'ına oy verdiği için...Aziz Nesin bunu kastetmiştir, bu sözleri o bağlamda söylemiştir. Ama 90 değil 60'tır o. " İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi. O zaman referandum yapılmıştı ve oy verenlerin yüzde 92’si Kenan Evren’e oy vermişti. Bu söz oradan kaldı. " Müjdat Gezen Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Aziz Nesin önce %60 rakamını telaffuz etmiştir. Sivas vahşi ve yobaz katliamından sonra rakamı düzeltip %90 a çıkarmıştır. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Ergenekon yalan... Kumpas gerçek. Kumpasın kimin başına döneceği belli olmaz. Masuma kurulur, kumpasçı yakalanır. Karmaşık bir olay değil. Anlamak isteyince anlaşılacak bir durum... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 Kumpas oldugunu Haham zaten aciklamisti. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 İzledim. Haham çok net ve yalın biçimde itiraf etti. Bu davaların hemen düşmeyişi kadar büyük bir ülke trajedisi daha düşünemiyorum. Bu kadarı akıl sağlığının yerinde olmayışından başka bir şeyle açıklanamaz. Peki bu kadar çok kişi aklını kaçırır mı? Demek kaçırıyormuş... Ya da balık baştan kokuyor bilmiyorum. Hitler şüphe yok ki bir kaçıktı. Peki peşinden gidenlerin de hepsi de mi kaçıktı? Bu olanaksız görünüyor ama peki bir kaçığın peşinden ancak kaçıklar gitmez mi? Psikolojide birey paranoyası olduğu gibi sosyolojide de toplum paranoyası var demek ki... Başka da söylenecek bir şey bulamıyorum. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 İzledim. Haham çok net ve yalın biçimde itiraf etti. Bu davaların hemen düşmeyişi kadar büyük bir ülke trajedisi daha düşünemiyorum. Bu kadarı akıl sağlığının yerinde olmayışından başka bir şeyle açıklanamaz. Peki bu kadar çok kişi aklını kaçırır mı? Demek kaçırıyormuş... Ya da balık baştan kokuyor bilmiyorum. Hitler şüphe yok ki bir kaçıktı. Peki peşinden gidenlerin de hepsi de mi kaçıktı? Bu olanaksız görünüyor ama peki bir kaçığın peşinden ancak kaçıklar gitmez mi? Psikolojide birey paranoyası olduğu gibi sosyolojide de toplum paranoyası var demek ki... Başka da söylenecek bir şey bulamıyorum. Hitler olayi "toplumun basireti baglanmis" olarak aciklanmisti. Buradaki aciklama ise "biatin ya da cikarin fendi; devleti hukuku adaleti insanligi gercegi hakki v.s." yendi olarak aciklaniyor. Nitekim biat ve cikar bittiginde, ya da yeni cikasr eskisinden daha cok sey sagladiginda durum degisiyor. Ayni ergenekonu baslatanin MGK kararlarini acikliyan olmasi gibi Ayni Z.Oz'un komposto basi cekip, simdi de yolsuzlukta basi cekmesi gibi. Ayni yargiya mudahele suctur deyip, yargiya mudahele etmek gibi Saymak ile bitmez. Demek bu biat ve bu temelli karsiligindaki cikar o kadar guclu ki insanogluinun kisiligini ve tum degerlerini satisa cikarabiliyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Yani... Zaten ortada demokrasi filan yok. Olsa olsa biat temelli bir kabile devleti var. Körü körüne biat... Hahamın ise itirafları öyle böyle değil, kepazelik yani... Adam açıkça söylüyor, oramı buramı oynatmadan ifade versem hepsi çıkar dışarı diyor yahu, daha böyle bir kepazelik olur mu? İçeri atılmaları için düzgün ifade vermedim veya öyle ifade vermeye zorlandım demenin daha Türkçesi nasıl olur ben bilmiyorum artık! Kaynak, Kemal Kaplan’ın "Köstebek" adlı kitabı... Yalan olsa, böyle bir laf etmese herhalde dava açar, yazardan tazminat isterdi değil mi? Ben daha böyle bir kepazelik var mı bilmiyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-4352-jean-claude-van-damme-volvo-kamyon-reklami/ http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-4479-chuck-norris-jean-claude-van-dammenin-volvo-reklamina-cevap-veriyor/ Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2014 Allah degil, diktator bilir. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2014 Allahın tüm sıfatlarını üzerinde taşıyormuş ya!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.