Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Hangi hastanenin kadın hastalıkları ve doğum, jinekoloji servisini önerirsiniz ve en iyi jinekologlar kimlerdir? Ya da tam tersi nereden ve kimden uzak durmalıyız? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyoruz. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Benim doktorum Jin.Opr. Dr. Dalga DALGIÇOĞLU... Gözüm kapalı etrafımdaki herkese önerebileceğim bir isimdir... Bir doktordan öte ticari kimliği olmayan insan gibi bir insandır.... Sizinle dertleşir, sizi anlar.. Para için asla sizi bir kobay olarak görmez! Nettir! İnsandır.. görüşmeyeli çook uzun zaman olsada İhtiyacım olduğunda aklıma gelen tek kişidir... Özel muayeneanesi bulunmaktadır. Çalıştığı hastane ise aradığınızda sizi yönlendireceklerdir... Dr.Dalga Dalgıçoğluna buradan ulaşabilirsiniz. Cep: (542) 433 19 31 Cep (2): (538) 201 37 81 muayenehane: 0 (212) 612 03 09 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Bir jinekoloğa ihtiyaç duyduğumdan beri 3-4 tane kadın hekime gittim.Hiç birinden memnun olmadım. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Prof.Dr .Ahmet Büyükören'e gitmeye başladım. Kendisinin Nişantaşında özel muayenehanesi var. Aynı zamanda çapa tıp fakültesinde de öğretim görevlisi. Kim ne derse desin, ister ayrımcılık desinler ,ister her hangi bir şey, erkek doktorlar , kadın hastalıkları uzmanlığı konusunda çok daha başarılılar. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Ben de kendi doktorum Kanada'ya yerleşince yine onun tavsiyesiyle Amerikan Hastanesi'ndeki Doç. Dr. Ramazan Mercan'a gitmeye başladım. 2 yıldır doktorum o ve şu ana kadar herhangi olumsuz bir düşüncem yok, iyi ve ilgili bir doktor, tek sorun randevu almak için bir kaç hafta erken aramak gerekiyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.