Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Pazar miskinliğini daha iyi anlatamam sanırım. Hani bazen anlatmakla olmaz, görmen lazım dediğin şeylerden bu pazar miskinliği hali... Favorimle başlayayım Değil mi ama?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bunun canı hiç ama hiçbir şey yapmak istemiyor, o kadar miskin işte, o kadar olurrr!
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bunların da "beni rahat bırakın sakın rahatsız etmeyin" der gibi bir hali yok mu?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bu da "beni rahatsız etmeyin, ne haliniz varsa görün" diyen tiplerden...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bu da benim gibi bilgisayar başında pazar miskinliği yapan türden
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bu olduğu yerde uyuyakalmış pazar miskini Bu da uyumuyor aslında sadece gözlerini dinlendiriyor
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Yapacak çok iş var ama hiçbiriyle şu an uğraşamam miskini bu
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Bu da benim miskin nasıl bir yatışsa artık içine Banu Alkan girmiş sanki
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar Bu da benim miskin nasıl bir yatışsa artık içine Banu Alkan girmiş sanki yoruma daha çok güldüm inan ki!!
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2013 11 yıl Yazar bir'de pazartesi sendromu yaşayan tipler var onlar nerede onlar da yarın gelsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.