Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Bana ne demek istediğini çok iyi anladım. İyi ki varsın, iyi ki her daim yanımdasın. Beni öyle uzaktan hissedişin ve sonra bir telefon kadar yakınımda olduğunu bana hatırlatman dünyaya bedel oluyor kimi zaman... Hayatımdaki varlığına verdiğim değer ölçülmeyecek kadar derin... Seni seviyorum... "Şems olmak kolay mıydı, canı canana teslim etmeden?" ben hep bu felsefeyle hareket eden bir insanım, ama demek ki bu felsefeyi artık değiştirmek lazım... kedi gibi olmalı belki de... Ne güzel geliyorsun insana Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Sende öyle canım..İçindeki o çocuğu gördüm ben... İçindeki her şeyi söylemeye hazır . çabucak dost olan .herkezi kendi gibi gören. gerçekten insana zarar veremiyecek kadar saf ve temizliği yüzüne yansımış. insan gibi insanı gördüm ben..Bu yüzden bende kendimi çok şanslı hissediyorum... Ben herzaman burada ve bir telefon mesafesindeyim.. Senin gibi dostlara herzaman kapım açık canım benim.. Not .Bu klavyede virgülün yerini bir türlü bulamadığım için noktayla idare edin beni ) 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 bu işine yarar mı? Senin klavye galiba ingilizce klavye q klavye için: (şurada tam i harfinin yanında) Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Canım ya benim ingilizce klavye..ama i harfinin yanında enter var..zaten virgülün yerinden i harfi yazıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2013 o zaman virgül ö harfi yerinde mi acaba sen de o zaman hepsini tek tek dene bulunur o zaman Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Bir gece habersiz bize gelMerdivenler gıcırdamasınÖyle yorgunum ki hiç sormaSen halimden anlarsınSabahlara kadar oturup konuşalımKimse duymasınMavi bir gökyüzümüz olsunKanatlarımız dokunarak uçalımİnsanlardan buz gibi soğudumİşte yalnız sen varsınÖyle halsizim ki hiç sormaAnlarsınCahit Külebi - Anlarsın 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Söylediklerimden çok sustuklarımda saklıyım.. Ve gizlediklerimde gizliyim.. Beni anlamak için . Konuştuklarımdan çok. Sustuklarıma kulak verin. Aklım sukütu sever benim .. Çünkü çok ağır ödeştik biz hayatla .. Ben sonu olmayan çok yollardan geçtim.. Üç noktalar koymaz bana .. . Nazım Hikmet Ran Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Aşk Bitti Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk daUzun bir hastalık gibiAralıksız dinlediğim alaturka bir fasıl gibiGökyüzüne bakmayı, dostlara mektup yazmayıÇiçekleri sulamayı unutmuşluğum gibiBitti.Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk daYürümeyi yeniden öğrenen felçli bir çocuk gibiSokağa çıkmalıyım şimdi ve çoktandırİhmal ettiğim dostlara yeni bir adres bırakmalıyımPencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyimBelki bir yağmur yağar akşama doğruYarıda bıraktığım şiirleri tamamlarımAşk da bitti diyordu ya bir şairAşk bitti işte tam da öyle Ahmet Telli Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2013 Aşklar mı? Aşklar mı diyordun,anladımSenin incindiğin,benimseYollara düştüğümdür yeniden (Çocuksun Sen) Ahmet Telli Aşklar Mı - 2 Biten bir aşk içinSöylenecek söz şu olmalı:- Güzeldi yine de Ahmet Telli Aşklar Mı - 3 Hiç kimse bir aşkıOnarmaya kalkmasınKaybedilmeye değerEn güzel anında bitirilmişse eğer Ahmet Telli Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gidip temizlik yapmam lazım ve bu ev benim gözümde büyüyor, ne yapacağım ben bu evin misafir gelince küçülme, temizlik yaparken büyüme hastalığını Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gidip temizlik yapmam lazım ve bu ev benim gözümde büyüyor, ne yapacağım ben bu evin misafir gelince küçülme, temizlik yaparken büyüme hastalığını Ayrıca bu ev çok soğuk, bence benim evime kış gelmiş ve ben donuyorum ama yakmam, yakmam o doğalgazı çok kızgınım çok fatura geliyor, ben kendi enerjimi harcayarak ısı üreteceğim. Adı da temizlik enerjisi... Ayrıca yüzde yüz dönüşebiliyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Biraz ılımıştı akşam üzeri ama bak yine buz oldu bu ev @@DeepBlue cuğumm Hem nerelerdesin sen yoksun ortalıklarda... 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 .. sevgili@DeepBlue; deep'lerde/occult'lerde olmuş olabilicektir.. bilecek midir? ben bilemem.. ama siz @@gloria efendim.. bile-bilecek belki; bula-bileceksinizdir.. kim bilebilir? merhaba.. .. 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Kapım çalmış .. duyamamışmıyım ben...kış uykusunamı yatmışım ....ne bilebilirim ki...ama bakınız burdayım...geldim ...bunlar hep gloryanın suçu:) bir film önerdi koptum ben ..kafamı kaldıramıyorum...havalarda tam uydu..izle izle yorgun düşüyorum...şimdi de " İçimdeki yangın " diye bir film izleyeceğim..siz izlediniz mi. MERHABALAR arkadaşlar... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Kapım çalmış .. duyamamışmıyım ben...kış uykusunamı yatmışım ....ne bilebilirim ki...ama bakınız burdayım...geldim ...bunlar hep gloryanın suçu:) bir film önerdi koptum ben ..kafamı kaldıramıyorum...havalarda tam uydu..izle izle yorgun düşüyorum...şimdi de " İçimdeki yangın " diye bir film izleyeceğim..siz izlediniz mi. MERHABALAR arkadaşlar... ben izledim en iyi yabancı film ödülü almıştı geçen senelerde, iran filmisi güzel film... Ama içinde bir yangın olursa karışmam bak... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 .. mehabalar@@DeepBlue encircle mental .. 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 .. mehabalar@@DeepBlue encircle mental .. di mi varlığı insana böyle güzel bir manzarayı hatırlatıyor.. Bu resmi çok yakıştırdım onun varlığına... 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 .. mehabalar@@DeepBlue encircle mental .. Çok güzel..teşekkürler İNTERLOCK 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 di mi varlığı insana böyle güzel bir manzarayı hatırlatıyor.. Bu resmi çok yakıştırdım onun varlığına... Sağol canım 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 .. her sea'da o var di mi? hemi gökdeniz'de.. hemi yerdeniz.. bilir misin; gökdeniz'e.. mevcud'a yani.. cudi'yi çevrelemiş dalgalı-fırtınalı denize.. aguş'da denir.. embrace gibi yane.. gloria, DeepBlue; aguş mu? merhaba.. .. 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 herkese iyi geceler .. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 Kaybolmayı özledim hep Fırlatıp kimliğimi bu kentin çöplüğüne Yüreğine gizlenip kaybolmayı özledim Dört duvarı temelden yıkıp Dört kitabın dördünüde yakıp Dört iklimi saçlarına takıp Yüreğine gizlenip kaybolmayı özledim...H.Ç Canım arkadaşım ne güzel demişsin.... 4 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.