Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 erdalaktaş umarım çocuğun hayır dediğinde de şimdiki gibi seversin onu dogville..............arkadaşım.............. oğlum 8 yaşında ......hayır demesini çok iyi biliyor............onun için de çok seviyorum.........o zaman sevgim bir o kadar artıyor oğluma...............ne güzel hayır diyebilmek.......... ne güzel..:))) teşekkür edrim dileklerin için..::: sevgiyle kalın..............sevgi olun............... düşünceniz çok güzel.............sevebiliyormuyuz hayır diyeni ...........sevgi o zaman var.....o zaman gerçektir duygularımız.............gerçekleri kabul etmektir..: Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 erdalaktaş sana baba diyebilir miyim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 erdalaktaş sana baba diyebilir miyim *******dogville***** yüreğinin götürdüğü yere git..........yüreğini dinle.............söylemek istediğini erteleme...........söyle sorma kimseye......... duygularını yaşa............. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 *******dogville***** yüreğinin götürdüğü yere git..........yüreğini dinle.............söylemek istediğini erteleme...........söyle sorma kimseye......... duygularını yaşa............. yani sana baba mı diyim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 üzüntüm ayda 2 hafta görebileceğim oğlumu.. .annesinin yanında kalıyor......alışmalıyız güzel bir tesadüf diyorum, forumun en kücüklerinin dogum günü arka arkaya denk gelmesi... dün Ege ' nin dogum gününü kutlarken bugün oglunuzun dogum gününü kutlamaktayiz.. Ege ' nin pastasindan buraya getirecektim fakat belki kendisi getirmek ister diye düsündüm.. böylelikle de tanisir arkadas olurlar önceden yazmis oldugunuz yazi halen gecerlimi bilemiyorum, fakat sizde oldugu bir vakit unutulmadigini kendisine söyler iseniz sevinirim... Nice Mutlu Yillar dilerim kendisine Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Sevgili Erdal Aktaş, Seni hiç tanımadığım halde, yalnızca bu başlıktakilerden edindiklerimle, yüreğini kaplamış kocaman sevgiyi öyle derin hissettim ki, buraya birşeyler karalamadan gitmek istemedim.. Cem Karaca'nın bu şarkısını bilirsin elbet, Bugün sen çok gençsin yavrumHayat ümit neşe doluMutlu günler vaad ediyorSana yaşam ömür boyuNe yalnızlık ne de yalan üzmesin seniDogarken agladi insan bu son olsun bu sonDogarken agladi insan bu son olsun bu sonBu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim... "Bu Son Olsun" Cem KARACA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Sevgi dolu babacık... 17, 15 ve 11 yaşında üç değerli varlığın annesi olarak yüreğinde ki sevgiyi çok iyi anlayabiliyorum.... Mutlu yaşayın, sağlıklı yaşayın hep birlikte inşallah.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 düşünceniz çok güzel.............sevebiliyormuyuz hayır diyeni ...........sevgi o zaman var.....o zaman gerçektir duygularımız.............gerçekleri kabul etmektir..: sevgi senin kelimelerinde yine ve yeni bir anlam kazanmış..şair ruhlu dostum,senin gibi babaya sahıp olmakla şanslı oğlun... huzurlu seneler yaşasın dıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 güzel bir tesadüf diyorum, forumun en kücüklerinin dogum günü arka arkaya denk gelmesi... dün Ege ' nin dogum gününü kutlarken bugün oglunuzun dogum gününü kutlamaktayiz.. Ege ' nin pastasindan buraya getirecektim fakat belki kendisi getirmek ister diye düsündüm.. böylelikle de tanisir arkadas olurlar önceden yazmis oldugunuz yazi halen gecerlimi bilemiyorum, fakat sizde oldugu bir vakit unutulmadigini kendisine söyler iseniz sevinirim... Nice Mutlu Yillar dilerim kendisine Sevgili Birce; Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol.. Sevgili Erdal;Oğlunun doğumgününü kutluyorum.Allah oğluna sağlıklı,mutlu sevgi dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.Kendi de bahtı da güzel olsun.. Ve sana gelelim bakalım Gloria;Bakıyorum da beni geçmeye başladın sürprizlerde..<_< Çok güzel bir fikir ve şarkı.Düşüncene,emeğine,ellerine sağlık arkadaşım.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Bu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim... "Bu Son Olsun" Cem KARACA Unutmadik Sevgili Birce;Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol.. yoksa hepsini senmi yedin taurusmutis gelmemis de halen ondan sordum saygilar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 güzel bir tesadüf diyorum, forumun en kücüklerinin dogum günü arka arkaya denk gelmesi... dün Ege ' nin dogum gününü kutlarken bugün oglunuzun dogum gününü kutlamaktayiz.. Ege ' nin pastasindan buraya getirecektim fakat belki kendisi getirmek ister diye düsündüm.. böylelikle de tanisir arkadas olurlar önceden yazmis oldugunuz yazi halen gecerlimi bilemiyorum, fakat sizde oldugu bir vakit unutulmadigini kendisine söyler iseniz sevinirim... Nice Mutlu Yillar dilerim kendisine Ne kadar düşüncelisiniz. birce yüreğinize sağlık... saygılar.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Sevgili Birce;Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol.. Sevgili Erdal;Oğlunun doğumgününü kutluyorum.Allah oğluna sağlıklı,mutlu sevgi dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.Kendi de bahtı da güzel olsun.. Ve sana gelelim bakalım Gloria;Bakıyorum da beni geçmeye başladın sürprizlerde.. Çok güzel bir fikir ve şarkı.Düşüncene,emeğine,ellerine sağlık arkadaşım.. Sevgili taurus....... sevgiyle büyütelim paşalarımızı...yürekten sevelim.. gercek sevgiyi öğretelim cocuklarımıza... mutlaka paylaşırlardı pastalarını paşalar... paylaşımcılar...cocuklarımız saygılar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Sevgili Erdal Aktaş, Seni hiç tanımadığım halde, yalnızca bu başlıktakilerden edindiklerimle, yüreğini kaplamış kocaman sevgiyi öyle derin hissettim ki, buraya birşeyler karalamadan gitmek istemedim.. Cem Karaca'nın bu şarkısını bilirsin elbet, Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yaşam ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Dogarken agladi insan bu son olsun bu son Dogarken agladi insan bu son olsun bu son Bu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim... "Bu Son Olsun" Cem KARACA [size="3"]ne kadar güzel bir sürpriz....ne güzel... gloria teşekkür ederim...cok mutlu oldum... sevgiyle..[/size] Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Sevgi dolu babacık... 17, 15 ve 11 yaşında üç değerli varlığın annesi olarak yüreğinde ki sevgiyi çok iyi anlayabiliyorum.... Mutlu yaşayın, sağlıklı yaşayın hep birlikte inşallah.... [b]yürekli annecik...ilyAda sizde mutlu ve huzurlu yaşayın lütfen... hepberaber yaşamın tadına varalım.. saygılarımla....[/b] Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 saygılar.. yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... o yüzden de sildim suan.. ~~~ ne kadar sasirdim desem şu an, bilmem inanirmisiniz...tam cikacaktim ki, ana sayfa da bu basligi görünce.. seneye artik derken..meyerse gün bu günmüs umarim ki kendisi iyidir, ayni zaman da siz de saygilar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... o yüzden de sildim suan.. ~~~ ne kadar sasirdim desem şu an, bilmem inanirmisiniz...tam cikacaktim ki, ana sayfa da bu basligi görünce.. seneye artik derken..meyerse gün bu günmüs umarim ki kendisi iyidir, ayni zaman da siz de saygilar birce..... kendileri bodrum da tatildeler...bende oğlumun özlemiyle gelmesini bekliyorum sizde iyisiniz umarim.. saygılar.. yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... o yüzden de sildim suan.....bunu anlayamadım... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 birce.....kendileri bodrum da tatildeler...bende oğlumun özlemiyle gelmesini bekliyorum sizde iyisiniz umarim.. saygılar.. yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... o yüzden de sildim suan.....bunu anlayamadım... söyleyimi yok kalsin söylemeyim... neden söylemiyorum...cünkü..bugünkü sizin bana olan iletinizse dikatlice baktiginiz da sonra benim sizin olan yazinizsi...alintiladigim bölüme...dikatlice baktiginiz da...eminim ki kendiniz saten göreceksiniz ~~~ tatil de olmasi güzel, insallah güzel vakit geciriyordur saygilar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Allah sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin inşallah Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 söyleyimi yok kalsin söylemeyim... neden söylemiyorum...cünkü..bugünkü sizin bana olan iletinizse dikatlice baktiginiz da sonra benim sizin olan yazinizsi...alintiladigim bölüme...dikatlice baktiginiz da...eminim ki kendiniz saten göreceksiniz ~~~ tatil de olmasi güzel, insallah güzel vakit geciriyordur saygilar baktim ve gördüm. teşekkür edrim.. yaşam yok diye bilinen bozkırlarda bile yaşam vardır.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 İşte ağaç işte deniz işte toprak işte hayat bu dur oğlum İşte eller işte gayret işte ekmek işte hayat budur oğlum Başını dik tut hiç eğme sen Aklına ve yüreğine güven Çağını bil çağına yakış Güzelliklerle yarış Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Allah sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsin inşallah güzel temennileriniz icin cok teşekkür edrim... saygılar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 ne kadar güzel bir sürpriz....ne güzel...gloria teşekkür ederim...cok mutlu oldum... sevgiyle.. begendigine cok sevindim arkadaşım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Bügün de formun ikinci en kücük üyemizin dogum günü Umarim Kaan sende arkanda cok güzel günler birakmis ve onca güzelini seni sevenlerin ile birlikte... ..görür yasarsin ..artik renkler uydumu bilemiyorum, olmaz ise boyarsin Nice Mutlu ve Sihatli yillar dilerim sana Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Çocuklarda okadar farklı bir yürek var ki kendileyini sevenleri,sevmeyenleri veya uzakta olsada diger bir kişiyi okadar iyi tanımlıyabiliyo ve sevgilerini okadar net gösteriyorlar ki bunu benim anlatmamdan çok senin yaşayarak gözlemledigine eminim şiir dostu sevgili Erdal!!!Dilerim yüregi hep seninle... bundan eminim ama teninin kokusunuda sürekli yanında yaşıyacagın,sabah onunla uyanacagın günler uzak degildir....evladınla saglıklı huzurlu ve çokk mutlu olacagınız bir zaman dilimi en kısa zamanda sizinle,sevdiklerinle olsun diyorummm..ve veleti komacan öpüyorum.... hımmmmm..........................her takımınkini bulalım ama dimi buda SARI KANARYALARIN................... Dİyorummmmmmmmmm......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.