Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

oğlum***Kaan Aktaş ****doğdu

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

erdalaktaş umarım çocuğun hayır dediğinde de şimdiki gibi seversin onu :clover:

dogville..............arkadaşım.............. :clover:

oğlum 8 yaşında ......hayır demesini çok iyi biliyor............onun için de çok seviyorum.........o zaman sevgim bir o kadar artıyor oğluma...............ne güzel hayır diyebilmek.......... ne güzel..::))))

teşekkür edrim dileklerin için..::: sevgiyle kalın..............sevgi olun...............

düşünceniz çok güzel.............sevebiliyormuyuz hayır diyeni ...........sevgi o zaman var.....o zaman gerçektir duygularımız.............gerçekleri kabul etmektir..:

• Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

erdalaktaş sana baba diyebilir miyim :stuart:

*******dogville***** yüreğinin götürdüğü yere git..........yüreğini dinle.............söylemek istediğini erteleme...........söyle sorma kimseye......... duygularını yaşa.............

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
üzüntüm ayda 2 hafta görebileceğim oğlumu.. :( .annesinin yanında kalıyor......alışmalıyız -_-

güzel bir tesadüf diyorum, forumun en kücüklerinin dogum günü arka arkaya denk gelmesi... :clover:

dün Ege ' nin dogum gününü kutlarken bugün oglunuzun dogum gününü kutlamaktayiz..

Ege ' nin pastasindan buraya getirecektim fakat belki kendisi getirmek ister diye düsündüm.. böylelikle de tanisir

0katze023tdfy1.gifarkadas olurlar :clover:

önceden yazmis oldugunuz yazi halen gecerlimi bilemiyorum, fakat sizde oldugu bir vakit unutulmadigini kendisine söyler iseniz sevinirim...

Nice Mutlu Yillar dilerim kendisine :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Erdal Aktaş, Seni hiç tanımadığım halde, yalnızca bu başlıktakilerden edindiklerimle, yüreğini kaplamış kocaman sevgiyi öyle derin hissettim ki, buraya birşeyler karalamadan gitmek istemedim.. Cem Karaca'nın bu şarkısını bilirsin elbet, Bugün sen çok gençsin yavrumHayat ümit neşe doluMutlu günler vaad ediyorSana yaşam ömür boyuNe yalnızlık ne de yalan üzmesin seniDogarken agladi insan bu son olsun bu sonDogarken agladi insan bu son olsun bu sonBu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim...

"Bu Son Olsun" Cem KARACA disneywj1.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgi dolu babacık...

17, 15 ve 11 yaşında üç değerli varlığın annesi olarak yüreğinde ki sevgiyi çok iyi anlayabiliyorum....

Mutlu yaşayın, sağlıklı yaşayın hep birlikte inşallah.... :):wub:

Gönderi tarihi:
düşünceniz çok güzel.............sevebiliyormuyuz hayır diyeni ...........sevgi o zaman var.....o zaman gerçektir duygularımız.............gerçekleri kabul etmektir..:

sevgi senin kelimelerinde yine ve yeni bir anlam kazanmış..şair ruhlu dostum,senin gibi babaya sahıp olmakla şanslı oğlun...

huzurlu seneler yaşasın dıyorum :clover:

Gönderi tarihi:
güzel bir tesadüf diyorum, forumun en kücüklerinin dogum günü arka arkaya denk gelmesi... :clover:

dün Ege ' nin dogum gününü kutlarken bugün oglunuzun dogum gününü kutlamaktayiz..

Ege ' nin pastasindan buraya getirecektim fakat belki kendisi getirmek ister diye düsündüm.. böylelikle de tanisir

önceden yazmis oldugunuz yazi halen gecerlimi bilemiyorum, fakat sizde oldugu bir vakit unutulmadigini kendisine söyler iseniz sevinirim...

Sevgili Birce;

Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol..;)

Sevgili Erdal;Oğlunun doğumgününü kutluyorum.Allah oğluna sağlıklı,mutlu sevgi dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.Kendi de bahtı da güzel olsun..:clover:

Ve sana gelelim bakalım Gloria;Bakıyorum da beni geçmeye başladın sürprizlerde..<_< :D Çok güzel bir fikir ve şarkı.Düşüncene,emeğine,ellerine sağlık arkadaşım..:clover:

Gönderi tarihi:

Bu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim...

"Bu Son Olsun" Cem KARACA

disneywj1.jpg

Unutmadik :clover:

Sevgili Birce;

Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol.. ;)

yoksa hepsini senmi yedin taurusmutis :) gelmemis de halen ondan sordum

saygilar

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ne kadar düşüncelisiniz. :clover:birce

yüreğinize sağlık...

saygılar.. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
Sevgili Birce;

Şu saatte benim paşa uyumakta ama yarın bir doğumgünü partisi daha yapacak,yarın ki örümcek adam pastasından bir dilimi seve seve arkadaşına vercektir emin ol..;)

Sevgili Erdal;Oğlunun doğumgününü kutluyorum.Allah oğluna sağlıklı,mutlu sevgi dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.Kendi de bahtı da güzel olsun..:clover:

Ve sana gelelim bakalım Gloria;Bakıyorum da beni geçmeye başladın sürprizlerde..<_<:D Çok güzel bir fikir ve şarkı.Düşüncene,emeğine,ellerine sağlık arkadaşım..:clover:

Sevgili taurus....... :clover:

sevgiyle büyütelim paşalarımızı...yürekten sevelim..

gercek sevgiyi öğretelim cocuklarımıza...

mutlaka paylaşırlardı pastalarını paşalar...

paylaşımcılar...cocuklarımız

saygılar

Gönderi tarihi:

Sevgili Erdal Aktaş,

Seni hiç tanımadığım halde,

yalnızca bu başlıktakilerden edindiklerimle,

yüreğini kaplamış kocaman sevgiyi

öyle derin hissettim ki,

buraya birşeyler karalamadan gitmek istemedim..

Cem Karaca'nın bu şarkısını bilirsin elbet,

Bugün sen çok gençsin yavrum

Hayat ümit neşe dolu

Mutlu günler vaad ediyor

Sana yaşam ömür boyu

Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni

Dogarken agladi insan bu son olsun bu son

Dogarken agladi insan bu son olsun bu son

Bu şarkının içinde geçen dilekler, hep en sevdiğim dileklerimdendir... Çok sevdiğim bu dilekleri, sevgili oğlun KAAN ile de paylaşmak isterim...

"Bu Son Olsun" Cem KARACA

disneywj1.jpg

[size="3"]ne kadar güzel bir sürpriz....ne güzel...

gloria teşekkür ederim...cok mutlu oldum... :D

sevgiyle..[/size]

Gönderi tarihi:
Sevgi dolu babacık...

17, 15 ve 11 yaşında üç değerli varlığın annesi olarak yüreğinde ki sevgiyi çok iyi anlayabiliyorum....

Mutlu yaşayın, sağlıklı yaşayın hep birlikte inşallah.... :):wub:

[b]yürekli annecik...ilyAda

sizde mutlu ve huzurlu yaşayın lütfen...

hepberaber yaşamın tadına varalım..

saygılarımla....[/b]

Gönderi tarihi:
saygılar..

yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... :clover: o yüzden de sildim suan..

~~~

ne kadar sasirdim desem şu an, bilmem inanirmisiniz...tam cikacaktim ki, ana sayfa da bu basligi

görünce..

seneye artik derken..meyerse gün bu günmüs

umarim ki kendisi iyidir, ayni zaman da siz de :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:
yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... :clover: o yüzden de sildim suan..

~~~

ne kadar sasirdim desem şu an, bilmem inanirmisiniz...tam cikacaktim ki, ana sayfa da bu basligi

görünce..

seneye artik derken..meyerse gün bu günmüs

umarim ki kendisi iyidir, ayni zaman da siz de :clover:

saygilar

birce.....

kendileri bodrum da tatildeler...bende oğlumun özlemiyle gelmesini bekliyorum :wub:

sizde iyisiniz umarim..

saygılar.. :clover:

yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... :clover: o yüzden de sildim suan.....bunu anlayamadım... :unsure:

Gönderi tarihi:
birce.....

kendileri bodrum da tatildeler...bende oğlumun özlemiyle gelmesini bekliyorum :wub:

sizde iyisiniz umarim..

saygılar.. :clover:

yanina eklemis oldugunuz olmasin lütfen... :clover: o yüzden de sildim suan.....bunu anlayamadım... :unsure:

söyleyimi yok kalsin söylemeyim...

neden söylemiyorum...cünkü..bugünkü sizin bana olan iletinizse dikatlice baktiginiz da

sonra benim sizin olan yazinizsi...alintiladigim bölüme...dikatlice baktiginiz da...eminim ki kendiniz

saten göreceksiniz :clover:

~~~

tatil de olmasi güzel, insallah güzel vakit geciriyordur

saygilar

Gönderi tarihi:
söyleyimi yok kalsin söylemeyim...

neden söylemiyorum...cünkü..bugünkü sizin bana olan iletinizse dikatlice baktiginiz da

sonra benim sizin olan yazinizsi...alintiladigim bölüme...dikatlice baktiginiz da...eminim ki kendiniz

saten göreceksiniz :clover:

~~~

tatil de olmasi güzel, insallah güzel vakit geciriyordur

saygilar

baktim ve gördüm.

teşekkür edrim.. :clover:

yaşam yok diye bilinen bozkırlarda bile yaşam vardır..

Gönderi tarihi:

İşte ağaç işte deniz işte toprak işte hayat bu dur oğlum

İşte eller işte gayret işte ekmek işte hayat budur oğlum

Başını dik tut hiç eğme sen

Aklına ve yüreğine güven

Çağını bil çağına yakış

Güzelliklerle yarış

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ne kadar güzel bir sürpriz....ne güzel...

gloria teşekkür ederim...cok mutlu oldum... :D

sevgiyle..

begendigine cok sevindim arkadaşım :):gul:

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bügün de formun ikinci en kücük üyemizin dogum günü :)

Umarim Kaan sende arkanda cok güzel günler birakmis

ve onca güzelini seni sevenlerin ile birlikte...tortesnoopygn7.jpg ..görür yasarsin

kaankleinew2.jpg..artik renkler uydumu bilemiyorum, olmaz ise boyarsin :)

Nice Mutlu ve Sihatli yillar dilerim sana :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Çocuklarda okadar farklı bir yürek var ki kendileyini sevenleri,sevmeyenleri veya uzakta olsada diger bir kişiyi okadar iyi tanımlıyabiliyo ve sevgilerini okadar net gösteriyorlar ki bunu benim anlatmamdan çok senin yaşayarak gözlemledigine eminim şiir dostu sevgili Erdal!!!Dilerim yüregi hep seninle... bundan eminim ama teninin kokusunuda sürekli yanında yaşıyacagın,sabah onunla uyanacagın günler uzak degildir....evladınla saglıklı huzurlu ve çokk mutlu olacagınız bir zaman dilimi en kısa zamanda sizinle,sevdiklerinle olsun diyorummm..ve veleti komacan öpüyorum....

236365.jpg

14.11.2006-12.35.52.78~futbol%20topu.JPG

hımmmmm..........................her takımınkini bulalım ama dimi ;)

101115_200.jpg

buda SARI KANARYALARIN................... :D

2412190479_255cbc46da.jpg

kart004yd4.gif Dİyorummmmmmmmmm.........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.