Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

onu yapan erkeklerde var dikkatini cekerimm.................

Sizin harcadığınız vakit, erkeklerin harcadığı vaktin üç katıdır herhalde :D erkekler beklerken ağaç olurlar millet sulamaya gelir bizleri :D

Gönderi tarihi:

Sizin harcadığınız vakit, erkeklerin harcadığı vaktin üç katıdır herhalde :D erkekler beklerken ağaç olurlar millet sulamaya gelir bizleri :D

neden herseye bir pencereden bakarsiniz bole bakanda erkek milletidirr

ben asla iki saatte hazirlanmam cok dakigimdir eger pariste yasiyosan dakik olmak zorundasin benim int giris saatlerimde hep dakik ayni olur zatennn

bence bu konuyu sadece kadinlara baglaman senin bakis acini gosteriyoo

Gönderi tarihi:

neden herseye bir pencereden bakarsiniz bole bakanda erkek milletidirr

ben asla iki saatte hazirlanmam cok dakigimdir eger pariste yasiyosan dakik olmak zorundasin benim int giris saatlerimde hep dakik ayni olur zatennn

bence bu konuyu sadece kadinlara baglaman senin bakis acini gosteriyoo

Kusura bakma ama benim pencerem paris'e bakmıyor o yüzden aynı düşünemiyoruz ! :stuart: biz pariste değil Türkiyede yaşıyoruz !

Ayrıca benim bakış açım bu değil ve bu söylediklerim benim tanımış olduğum insanlardan bildiklerim ( bu tüm bayanlar için geçerli değil ! ) benim yorumumda iki saat veya ona benzer bir şey yok ! sadece biraz fazla vakit geçiriyorsunuz o kadar :D:P sizi gidi süslüler sizi..... :D

Gönderi tarihi:

Kusura bakma ama benim pencerem paris'e bakmıyor o yüzden aynı düşünemiyoruz ! :stuart: biz pariste değil Türkiyede yaşıyoruz !

Ayrıca benim bakış açım bu değil ve bu söylediklerim benim tanımış olduğum insanlardan bildiklerim ( bu tüm bayanlar için geçerli değil ! ) benim yorumumda iki saat veya ona benzer bir şey yok ! sadece biraz fazla vakit geçiriyorsunuz o kadar :D:P sizi gidi süslüler sizi..... :D

ayy yesinler senin pencereniii gel ozaman bize de 4 bir yandan parise bakk :D

karşı tarafta beğenecek bişe göremedikmi kendimizi beğeniyoruz ne yapalım :)

iste bu tass yaaa evet ya sen kendini beyen sana yakisir be abii :D

Gönderi tarihi:

ayy yesinler senin pencereniii gel ozaman bize de 4 bir yandan parise bakk :D

yok öncelikle başka yerlere davetliyim .Onları ziyaret ettikten sonra orayada gelebilirim belki :D

sen kaçıncı kattasın yoksa sizin ev eyfel kulesinde mi ? dört bir yanı görüyon :D:stuart:

ayrıca kibar davetin için teşekkürler :stuart:

orada güpe gündüz adam kesiyorlarmış bizide kuşbaşı doğramasınlar :D:P

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.