Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 aynanın karşısında saatler harcayan genelde bayanlar olduğu için ben bu soruyu bayanlara sorulmasını istiyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aynanın karşısında saatler harcayan genelde bayanlar olduğu için ben bu soruyu bayanlara sorulmasını istiyorum onu yapan erkeklerde var dikkatini cekerimm................. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 onu yapan erkeklerde var dikkatini cekerimm................. Sizin harcadığınız vakit, erkeklerin harcadığı vaktin üç katıdır herhalde erkekler beklerken ağaç olurlar millet sulamaya gelir bizleri Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 genelde bişeye benzemeyen erkekler kendini beyenirler.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Kötü söz sahibine aittir ! ne diyelim kendini beyenmişler ,hemen belli oluyor zaten Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sizin harcadığınız vakit, erkeklerin harcadığı vaktin üç katıdır herhalde erkekler beklerken ağaç olurlar millet sulamaya gelir bizleri neden herseye bir pencereden bakarsiniz bole bakanda erkek milletidirr ben asla iki saatte hazirlanmam cok dakigimdir eger pariste yasiyosan dakik olmak zorundasin benim int giris saatlerimde hep dakik ayni olur zatennn bence bu konuyu sadece kadinlara baglaman senin bakis acini gosteriyoo Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 neden herseye bir pencereden bakarsiniz bole bakanda erkek milletidirr ben asla iki saatte hazirlanmam cok dakigimdir eger pariste yasiyosan dakik olmak zorundasin benim int giris saatlerimde hep dakik ayni olur zatennn bence bu konuyu sadece kadinlara baglaman senin bakis acini gosteriyoo Kusura bakma ama benim pencerem paris'e bakmıyor o yüzden aynı düşünemiyoruz ! biz pariste değil Türkiyede yaşıyoruz ! Ayrıca benim bakış açım bu değil ve bu söylediklerim benim tanımış olduğum insanlardan bildiklerim ( bu tüm bayanlar için geçerli değil ! ) benim yorumumda iki saat veya ona benzer bir şey yok ! sadece biraz fazla vakit geçiriyorsunuz o kadar sizi gidi süslüler sizi..... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 karşı tarafta beğenecek bişe göremedikmi kendimizi beğeniyoruz ne yapalım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Kusura bakma ama benim pencerem paris'e bakmıyor o yüzden aynı düşünemiyoruz ! biz pariste değil Türkiyede yaşıyoruz ! Ayrıca benim bakış açım bu değil ve bu söylediklerim benim tanımış olduğum insanlardan bildiklerim ( bu tüm bayanlar için geçerli değil ! ) benim yorumumda iki saat veya ona benzer bir şey yok ! sadece biraz fazla vakit geçiriyorsunuz o kadar sizi gidi süslüler sizi..... ayy yesinler senin pencereniii gel ozaman bize de 4 bir yandan parise bakk karşı tarafta beğenecek bişe göremedikmi kendimizi beğeniyoruz ne yapalım iste bu tass yaaa evet ya sen kendini beyen sana yakisir be abii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ayy yesinler senin pencereniii gel ozaman bize de 4 bir yandan parise bakk yok öncelikle başka yerlere davetliyim .Onları ziyaret ettikten sonra orayada gelebilirim belki sen kaçıncı kattasın yoksa sizin ev eyfel kulesinde mi ? dört bir yanı görüyon ayrıca kibar davetin için teşekkürler orada güpe gündüz adam kesiyorlarmış bizide kuşbaşı doğramasınlar Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Aynada çok uzun süre kalanlar genelde derinlere inildiğinde kompleks sahibi insanalrdır bu da bire gerçek ama kişiye göre kesinlikle değişir yada çok titiz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Şahsen ben kendimi hiç beğenmiyorum arkadaşlar açıkcası.......... karşındaki insan olsun her zaman saygı duyarım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.