Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Sevgili Bozan, Öncelikle bir şey rica edicem sizden şu yazılarınızı lütfen küçük yazın okuma ile ilgili benim bir sorunum yok ama sanırım sizin yazma ile ilgili sorununuz var. Bu ülke sadece sizinmiş gibi davranmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz bunuda anlayabilmiş değilim.Şuan bir savaş çıksa belki bende cephede savaşacağım bir kadın olarak ve belkide senden kat be kat daha yürekli bir şekilde savaşacağım. Bu ülkeyi sevmem için faşist olmama gerek yokki sanki faşistler daha mı çok seviyorlar bu ülkeyi. Yazılarımı baştan sona okuyun diye akıl vereceğinize bence siz azıcık vakit ayırında bir zahmet okuyun neler yazmışız yorumlamışız. Şahsım olarak yazdığım bütün yazılarımda hep barıştan , insanları sevmekten,ayrımsız insana insan gözüyle bakılmasını istedim. Ben sizlere ülkücü faşistler demedim ama sizler bizlere terörist kürtler dediniz. Sanki batıdaki bir anne doğudaki bir anneden daha mı fazla bir annedir.Yoksa doğudaki kadın dahamı az sever çocuğunu batıdakine oranla. Bu sayfalarda neler gördük neler ahh ahh içim acıya acıya okudum yorumlarınızı ama bir taneneniz bile çıkıp Kürtler kardeşimizdir diyemedi çünkü sevmiyorsunuz kabullenin bunu terörizt olmadığımızıda biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Ya kardeşişm teröristlerin içinde sadece kürtlerin olduğunu nereden biliyorsunuz. Suçlamaya gelince bütün kürtleri potansiyel suçlu yaptınız,biz size hırsız demedik ,namuzsuz demedik,terörist demedik bunları bize sizler dediniz, hakarete varan yazılarınıza bile daha naif cevaplar yazmaya çalıştık. Bu ülkede izbullah gibi çok ciddi bir terör grubu var ama bir taneniz bile bunu ağzına almıyor her ne hikmetse. Ülkemizin bankalarını kürtler hortumladı değilmi sevgili bozan, Ülkemizin susurluk ilçesindeki elem kazada arabanın içinden kürtler çıktı değilmi sevgili bozan, Çernobil olayında bir kürt kardeşim çıkıp için için bu çaylarda birşey yok deyip onca insana radyasyonlu çayı bir kürt içirdi değilmi sevgili bozan, Bir çırpıda aklıma ilk gelen bunlar başka şeyler aklınıza gelirse ekleyebilirsiniz. Sevgili bozan bir kerede sen bir öz eleştiri yapma cesareti gösterde buraya birşeyler de sen karala, karala ki vicdanın azıcık iş yapsın. Kolay Gelsin EY BÜYÜK ALLAHIM SEN YARDIM ET.... 1. 'Öncelikle bir şey rica edicem sizden şu yazılarınızı lütfen küçük yazın okuma ile ilgili benim bir sorunum yok ama sanırım sizin yazma ile ilgili sorununuz var.' DEĞİL SİZ BÜTÜN DÜNYA İSTESE BEN YAZIMI ANCAK BEN İSTEDİĞİMDE DEĞİŞTİRİRİM. ÖNERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. 2. 'Bu ülke sadece sizinmiş gibi davranmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz bunuda anlayabilmiş değilim.Şuan bir savaş çıksa belki bende cephede savaşacağım bir kadın olarak ve belkide senden kat be kat daha yürekli bir şekilde savaşacağım' İSTER SAVAŞIRSIN İSTER BARIŞIRSIN. BU BENİM DEĞİL SENİN SORUNUN. AMA BUNU NEDEN BELİRTMEK GEREĞİ HİSSETTİN ONU ANLAMADIM. 3. 'Bu ülkeyi sevmem için faşist olmama gerek yokki sanki faşistler daha mı çok seviyorlar bu ülkeyi.' BU ŞEKİLDE YANİ BU ÜLKEYİ FAŞİSTLER SEVER ŞEKLİNDE TEK CÜMLEM VARSA BEN NAMERTİM. BİLAKİS BU ÜLKEYİ AYRIMCILIK YAPMAYANLAR SEVER. HER KONUYU, ARNAVUTA KÜRTE ÇERKEZE LAZA TAŞIMAYANLAR SEVER. SEN YA BENİM YAZILARIMI BAŞKALRI İLE KARIŞTIRIYORSUN, YA DA SADECE KARIŞTIRIYORSUN.!! 4. ' Yazılarımı baştan sona okuyun diye akıl vereceğinize bence siz azıcık vakit ayırında bir zahmet okuyun neler yazmışız yorumlamışız. Şahsım olarak yazdığım bütün yazılarımda hep barıştan , insanları sevmekten,ayrımsız insana insan gözüyle bakılmasını istedim.'ŞAHSINIZLA HİÇBİR DERDİM YOK. SADECE İNSAN OLMAKLIĞINIZDAN ÖTÜRÜ SİZİ SEVERİM ( HÜMANİZM ZIRVASINDAN DEĞİL, ALLAH İÇİN SEVERİM ) 5 'Ya kardeşişm teröristlerin içinde sadece kürtlerin olduğunu nereden biliyorsunuz. ' BÖYLE BİR CÜMLEMİ BUL BEN NAMERTİM, BULAMAYAN DA OLSUN MU ? ( BULAMAYAN OLMASIN, ÇÜNKÜ BULAMAYACAKSINIZ AMA, LÜTFEN OKUYUN SONRA YAZIN ) 6 Ülkemizin bankalarını kürtler hortumladı değilmi sevgili bozan, BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM, KENDİ ZİHİN DÜNYANDA ÜRETTİKLERİNE İNANIR HALE GELMİŞSİNİZ. 7 Ülkemizin susurluk ilçesindeki elem kazada arabanın içinden kürtler çıktı değilmi sevgili bozan, Çernobil olayında bir kürt kardeşim çıkıp için için bu çaylarda birşey yok deyip onca insana radyasyonlu çayı bir kürt içirdi değilmi sevgili bozan, BU İDDİALARA YANIT VERMEYE BİLE DEĞMEZ. KOMPLEKS DOLU İDDİALAR. BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ DEMEDİM. LAKİN 1. KONUYU OKUMADAN DALDINIZ, BEN HAKANBARANYİLİDİRİM VE DELİ EMİN LE AYZIŞIYORDUM BELKİ ÖNCESİNİ OKUSAYDINIZ BU ŞEKİLDE MESNETSİZ YAZMAZDINIZ 2 . BU ARADA AHNİ FORUMU BIRAKMIŞTIN, BİZ DE DERİNDEN ÜZÜLMÜŞTÜK, DÖNDÜNÜZ MÜ ? KESİN DÖNÜŞ MÜ ? YANİ BOŞA MI BU KADAR ÜZÜLDÜK. NEYSE SEVGİYLE KAL. BİZLERİ ÜZME !!!!! Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 1. DELİ EMİN BEY SİZ DE HAKANBARANYİLDİRİM ADLI ARKADAŞ GİBİ BENİ BAŞKALARI İLE MUKAYESE EDİP BENİ ÖYLECE DEĞERLENDİRİYORSUN. BU ÖNYARGIDIR. BU DOGMATİK YAKLAŞIMDIR. YİNELİYORUM ; BENİM KÖK KAVRAMIM AÇIKLADIĞIM ŞEKLİ İLE ORTADADIR. sevgili bozan emmi farkındaysan korkarım demişim sonu oraya varacak demişim. şu anda o yazılan iletileri alıp buraya kopyalardım ama muhattap olmak istemediğim için yapmayacağım bunu hakan baran arkadaşa gelince eğer söylediği sözlerde mantığıma ters düşen bir yan görürsem onuda eleştirmekten hiç çekinmem.. kök kavramı hakkında söylediklerin faşist insanların kendilerine kaynak olarak kullanabileceği kücük bir el kitabı gibi... bunlarıda belirtmeden geçemiycem.. sende sevgiyle kal.. ben bu tgtcilerin açtığı konulara yazmıyacağım diyorum ama dayanamayıp yazıyorum bu yüzden de kendimden özür diliyorum Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 "Bu güne kadar zafer kazanan kim varsa,bugün iktidarda olanlar,bugün yere serilmiş olanların üstünden zafer alayıyla birlikte yürümektedir." Bozan,işte ben yukarıdaki söz üzerine tarihi yorumlayan fikrin ürünü olan bir zatım.Kök işte bu kişilerdir senin kanatince...Şahsen, egemen olan her tür güruhun karşısında olan ve bu gurühların elinden HALKLARI tamamen kurtarmayı ana düşüncesi sayan fikriyatın elemanıyım...yazılarımı bu minval üzerine okumanı tavsiye ederim...İktidarda şu anda AKP görünse de asıl ipi elinde tutanlar sen ve senin gibi guruhlardır,ve o ipi kesmek de vaciptir ve kesilecektir de... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 "Bu güne kadar zafer kazanan kim varsa,bugün iktidarda olanlar,bugün yere serilmiş olanların üstünden zafer alayıyla birlikte yürümektedir." Bozan,işte ben yukarıdaki söz üzerine tarihi yorumlayan fikrin ürünü olan bir zatım.Kök işte bu kişilerdir senin kanatince...Şahsen, egemen olan her tür güruhun karşısında olan ve bu gurühların elinden HALKLARI tamamen kurtarmayı ana düşüncesi sayan fikriyatın elemanıyım...yazılarımı bu minval üzerine okumanı tavsiye ederim...İktidarda şu anda AKP görünse de asıl ipi elinde tutanlar sen ve senin gibi guruhlardır,ve o ipi kesmek de vaciptir ve kesilecektir de... OOOOOO. BAK SEN . DEMEK İKTİDARDA AKP VARMIŞ AMA İKTİDAR BENİM VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERDEYMİŞ. 1. HATA YAPIYORSUNUZ SAYIN HAKANBARANYİLİDİRİM, BEN İKTİDARDA DEĞİLİM. BUNU AKLI BAŞINDA OLAN HERKES BİLİR. 2. HATA YAPMANIN NEDENİ KOMPLEKSLERİN, SİZ DAHA BANA KARŞI UYDURDUĞUNUZ MSNETSİZ SÖZLERİNİZE DAYANAK GETİRMEDİNİZ, ŞİMDİDE BENİ TEHDİT EDİYORSUNUZ. GÜZEL. BEN DE SİZE ŞÖYLE YANIT VERİYORUM ; BU ÜLKEYİ SEVDİK DİYE, BU ÜLKENİN AL BAYRAĞINI SEVDİK DİYE BİRİSİ BENİM İPİMİ KESECEKSE ( İP KESMEK DEYİMİ ADAMA ASMAK , İDAM ETMEK ANLAMINDADIR ) KESSİN, BU ÜLKE İÇİN SEVE SEVE BAŞIMIZI DA VERİRİZ, NAMUSUMUZLA CANIMIZI DA VERİRİZ. 3 BENİM İPİMİ KESMEKLE BENİ TEHDİT ETMİŞSİNİZ, KESMEK ,DOĞRAMAK SİZDE ADTE HERALDE. BEN İSE SANA SEVGİ ÇİÇEKLERİMİ GÖNDERİYORUM TEVRATTA KANA KAN DER BEN BENİ KESECEK OLAN SİZLERE DE ÇİÇEKLER GÖNDERİYORUM, SİZİ HERŞEYE RAĞMEN SEVİYORUM. SEVGİYLE KAL VE NE OLUR BENİ KESME.!!!!! Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 EY BÜYÜK ALLAHIM SEN YARDIM ET.... 1. 'Öncelikle bir şey rica edicem sizden şu yazılarınızı lütfen küçük yazın okuma ile ilgili benim bir sorunum yok ama sanırım sizin yazma ile ilgili sorununuz var.' DEĞİL SİZ BÜTÜN DÜNYA İSTESE BEN YAZIMI ANCAK BEN İSTEDİĞİMDE DEĞİŞTİRİRİM. ÖNERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. 2. 'Bu ülke sadece sizinmiş gibi davranmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz bunuda anlayabilmiş değilim.Şuan bir savaş çıksa belki bende cephede savaşacağım bir kadın olarak ve belkide senden kat be kat daha yürekli bir şekilde savaşacağım' İSTER SAVAŞIRSIN İSTER BARIŞIRSIN. BU BENİM DEĞİL SENİN SORUNUN. AMA BUNU NEDEN BELİRTMEK GEREĞİ HİSSETTİN ONU ANLAMADIM. 3. 'Bu ülkeyi sevmem için faşist olmama gerek yokki sanki faşistler daha mı çok seviyorlar bu ülkeyi.' BU ŞEKİLDE YANİ BU ÜLKEYİ FAŞİSTLER SEVER ŞEKLİNDE TEK CÜMLEM VARSA BEN NAMERTİM. BİLAKİS BU ÜLKEYİ AYRIMCILIK YAPMAYANLAR SEVER. HER KONUYU, ARNAVUTA KÜRTE ÇERKEZE LAZA TAŞIMAYANLAR SEVER. SEN YA BENİM YAZILARIMI BAŞKALRI İLE KARIŞTIRIYORSUN, YA DA SADECE KARIŞTIRIYORSUN.!! 4. ' Yazılarımı baştan sona okuyun diye akıl vereceğinize bence siz azıcık vakit ayırında bir zahmet okuyun neler yazmışız yorumlamışız. Şahsım olarak yazdığım bütün yazılarımda hep barıştan , insanları sevmekten,ayrımsız insana insan gözüyle bakılmasını istedim.'ŞAHSINIZLA HİÇBİR DERDİM YOK. SADECE İNSAN OLMAKLIĞINIZDAN ÖTÜRÜ SİZİ SEVERİM ( HÜMANİZM ZIRVASINDAN DEĞİL, ALLAH İÇİN SEVERİM ) 5 'Ya kardeşişm teröristlerin içinde sadece kürtlerin olduğunu nereden biliyorsunuz. ' BÖYLE BİR CÜMLEMİ BUL BEN NAMERTİM, BULAMAYAN DA OLSUN MU ? ( BULAMAYAN OLMASIN, ÇÜNKÜ BULAMAYACAKSINIZ AMA, LÜTFEN OKUYUN SONRA YAZIN ) 6 Ülkemizin bankalarını kürtler hortumladı değilmi sevgili bozan, BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM, KENDİ ZİHİN DÜNYANDA ÜRETTİKLERİNE İNANIR HALE GELMİŞSİNİZ. 7 Ülkemizin susurluk ilçesindeki elem kazada arabanın içinden kürtler çıktı değilmi sevgili bozan, Çernobil olayında bir kürt kardeşim çıkıp için için bu çaylarda birşey yok deyip onca insana radyasyonlu çayı bir kürt içirdi değilmi sevgili bozan, BU İDDİALARA YANIT VERMEYE BİLE DEĞMEZ. KOMPLEKS DOLU İDDİALAR. BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ DEMEDİM. LAKİN 1. KONUYU OKUMADAN DALDINIZ, BEN HAKANBARANYİLİDİRİM VE DELİ EMİN LE AYZIŞIYORDUM BELKİ ÖNCESİNİ OKUSAYDINIZ BU ŞEKİLDE MESNETSİZ YAZMAZDINIZ 2 . BU ARADA AHNİ FORUMU BIRAKMIŞTIN, BİZ DE DERİNDEN ÜZÜLMÜŞTÜK, DÖNDÜNÜZ MÜ ? KESİN DÖNÜŞ MÜ ? YANİ BOŞA MI BU KADAR ÜZÜLDÜK. NEYSE SEVGİYLE KAL. BİZLERİ ÜZME !!!!! İSTER SAVAŞIRSIN İSTER BARIŞIRSIN. BU BENİM DEĞİL SENİN SORUNUN. AMA BUNU NEDEN BELİRTMEK GEREĞİ HİSSETTİN ONU ANLAMADIM.??? Diyorsunuz ve komik bir duruma düşüyorsunuz işinize geleni anlamama gibi birde üstün özellik vermiş allah size ne diyim ben açıklamaktan bıktım birisi el atsın İster savaşın ister barışın bu benim sorunum değil diyorsunuz ama kürtsünüz ve teröristsiniz bu senin sorunun değilmi yaftalar konusunda uzman olduğunuza artık hiç şüphem kalmadı. Bakın mantıklı bir adam bu ülke adına savaşa gidebileceğini söyleyen bir bayana helal olsun ne vatan sevgisi varmış der:)yine yaranamadık ya savaşa bile girerim dedim daha ne diyim Bu forumda bir nobel ödülü düzenleyeceğim bunuda el birli ile size veririz artık üzülmeyin Faşit olman için faşistim demene gerek yokki nasıl biz terörist değiliz ama terörist kürtler olduk birden bide barbar, bide namuzsuz , bide, bide, bide, bide, bide bu bideler o kadar uzunki yoruldu ellerim daha mantı yapıcam fazla yormayın beni Ben insanları hümanistlik zırvasından ötürü seviyorum BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM, KENDİ ZİHİN DÜNYANDA ÜRETTİKLERİNE İNANIR HALE GELMİŞSİNİZ.??? Ben size bunu siz dediniz dedimmi hayır demedim.Sadece şunu anlatmaya çalıştım Bu ülkede bir ton yolsuzluklar yapılıyor herkes sus pus ama bir kürt bir şuç işliyor bütün millet ellerinde kasatura haydi öldürelim.Bütün kürtler böyledir kesin. Şahsım zatalinizi suçlamak değil bu ülkedeki kürt sorunundan bile daha ucta büyük sorunlarla ilgilenmenizi onlarıda aynı sert uslublarla burada eleştirmenizi dilerim. BU İDDİALARA YANIT VERMEYE BİLE DEĞMEZ. KOMPLEKS DOLU İDDİALAR. BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ DEMEDİM. LAKİN??? Yahu okuduğunuzu neden anlamak istemiyorsunuz. Ben size bunları siz dedinizmi dedim. Susurluk olayı bir iddia mıdır yoksa hayal ürünümüydü cık cık cık demekki ben rüya gördüm arkadaşlar sizde rüya görmüşsünüz uyanın çabuk KONUYU OKUMADAN DALDINIZ, BEN HAKANBARANYİLİDİRİM VE DELİ EMİN LE AYZIŞIYORDUM BELKİ ÖNCESİNİ OKUSAYDINIZ BU ŞEKİLDE MESNETSİZ YAZMAZDINIZ Meraklanmayın öncesinide sonrasınıda çok iyi biliyorum ben asıl siz iyi okuyun bakın yazımı okumuşsunuz amma nafilee o sözleri sizin söylediğinizi ima ettiğimi sanmışsınız demekki anlama da sorunlar yaşıyorsunuz . 2 . BU ARADA AHNİ FORUMU BIRAKMIŞTIN, BİZ DE DERİNDEN ÜZÜLMÜŞTÜK, DÖNDÜNÜZ MÜ ? KESİN DÖNÜŞ MÜ ? YANİ BOŞA MI BU KADAR ÜZÜLDÜK. NEYSE SEVGİYLE KAL. BİZLERİ ÜZME !!!!! Kınalarınızı rafa kaldırın ama yok yakıcaz illa diyorsanız yakın tabi Bizler insanların arkasından kına yakmayız bizler düğünlerimizde kızlarımızın ellerine kınalar yakarız. Sevgili bozan geldiğim için bu kadar mutlu olduğunu görmek bana büyük keyf verdi inan saoll!!!! Kolay Gelsin Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 İSTER SAVAŞIRSIN İSTER BARIŞIRSIN. BU BENİM DEĞİL SENİN SORUNUN. AMA BUNU NEDEN BELİRTMEK GEREĞİ HİSSETTİN ONU ANLAMADIM.??? Diyorsunuz ve komik bir duruma düşüyorsunuz işinize geleni anlamama gibi birde üstün özellik vermiş allah size ne diyim ben açıklamaktan bıktım birisi el atsın İster savaşın ister barışın bu benim sorunum değil diyorsunuz ama kürtsünüz ve teröristsiniz bu senin sorunun değilmi yaftalar konusunda uzman olduğunuza artık hiç şüphem kalmadı. Bakın mantıklı bir adam bu ülke adına savaşa gidebileceğini söyleyen bir bayana helal olsun ne vatan sevgisi varmış der:)yine yaranamadık ya savaşa bile girerim dedim daha ne diyim Bu forumda bir nobel ödülü düzenleyeceğim bunuda el birli ile size veririz artık üzülmeyin Faşit olman için faşistim demene gerek yokki nasıl biz terörist değiliz ama terörist kürtler olduk birden bide barbar, bide namuzsuz , bide, bide, bide, bide, bide bu bideler o kadar uzunki yoruldu ellerim daha mantı yapıcam fazla yormayın beni Ben insanları hümanistlik zırvasından ötürü seviyorum BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM, KENDİ ZİHİN DÜNYANDA ÜRETTİKLERİNE İNANIR HALE GELMİŞSİNİZ.??? Ben size bunu siz dediniz dedimmi hayır demedim.Sadece şunu anlatmaya çalıştım Bu ülkede bir ton yolsuzluklar yapılıyor herkes sus pus ama bir kürt bir şuç işliyor bütün millet ellerinde kasatura haydi öldürelim.Bütün kürtler böyledir kesin. Şahsım zatalinizi suçlamak değil bu ülkedeki kürt sorunundan bile daha ucta büyük sorunlarla ilgilenmenizi onlarıda aynı sert uslublarla burada eleştirmenizi dilerim. BU İDDİALARA YANIT VERMEYE BİLE DEĞMEZ. KOMPLEKS DOLU İDDİALAR. BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ DEMEDİM. LAKİN??? Yahu okuduğunuzu neden anlamak istemiyorsunuz. Ben size bunları siz dedinizmi dedim. Susurluk olayı bir iddia mıdır yoksa hayal ürünümüydü cık cık cık demekki ben rüya gördüm arkadaşlar sizde rüya görmüşsünüz uyanın çabuk KONUYU OKUMADAN DALDINIZ, BEN HAKANBARANYİLİDİRİM VE DELİ EMİN LE AYZIŞIYORDUM BELKİ ÖNCESİNİ OKUSAYDINIZ BU ŞEKİLDE MESNETSİZ YAZMAZDINIZ Meraklanmayın öncesinide sonrasınıda çok iyi biliyorum ben asıl siz iyi okuyun bakın yazımı okumuşsunuz amma nafilee o sözleri sizin söylediğinizi ima ettiğimi sanmışsınız demekki anlama da sorunlar yaşıyorsunuz . 2 . BU ARADA AHNİ FORUMU BIRAKMIŞTIN, BİZ DE DERİNDEN ÜZÜLMÜŞTÜK, DÖNDÜNÜZ MÜ ? KESİN DÖNÜŞ MÜ ? YANİ BOŞA MI BU KADAR ÜZÜLDÜK. NEYSE SEVGİYLE KAL. BİZLERİ ÜZME !!!!! Kınalarınızı rafa kaldırın ama yok yakıcaz illa diyorsanız yakın tabi Bizler insanların arkadaşından kına yakmayız bizler düğünlerimizde kızlarımızın ellerine kınalar yakarız. Sevgili bozan geldiğim için bu kadar mutlu olduğunu görmek bana büyük keyf verdi inan saoll!!!! Kolay Gelsin HEMEN AÇIKLAYALIM ; 1.'Diyorsunuz ve komik bir duruma düşüyorsunuz işinize geleni anlamama gibi birde üstün özellik vermiş allah size ne diyim ben açıklamaktan bıktım birisi el atsın İster savaşın ister barışın bu benim sorunum değil diyorsunuz ama kürtsünüz ve teröristsiniz bu senin sorunun değilmi yaftalar konusunda uzman olduğunuza artık hiç şüphem kalmadı. Bakın mantıklı bir adam bu ülke adına savaşa gidebileceğini söyleyen bir bayana helal olsun ne vatan sevgisi varmış der:)yine yaranamadık ya savaşa bile girerim dedim daha ne diyim Bu forumda bir nobel ödülü düzenleyeceğim bunuda el birli ile size veririz artık üzülmeyin Faşit olman için faşistim demene gerek yokki nasıl biz terörist değiliz ama terörist kürtler olduk birden bide barbar, bide namuzsuz , bide, bide, bide, bide, bide bu bideler o kadar uzunki yoruldu ellerim daha mantı yapıcam fazla yormayın beni ' BUNLAR İÇİNDEN 'ama kürtsünüz ve teröristsiniz bu senin sorunun değilmi' BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM. YİNELİYORUM. BU ARADA BİR ÜST YAZIŞMADA BÖYLE DEMEDİM BULRSANIZ NAMERTİM, BULAMAYAN NAMERT OLSUN MU ? DEMİŞTİM . HATIRLATIRIM 2. 'Ben size bunu siz dediniz dedimmi hayır demedim.Sadece şunu anlatmaya çalıştım Bu ülkede bir ton yolsuzluklar yapılıyor herkes sus pus ama bir kürt bir şuç işliyor bütün millet ellerinde kasatura haydi öldürelim.Bütün kürtler böyledir kesin. ' BU DEDİKLERİNİ DE BEN DEMEDİM, KOMPLEKSLERİNİZ NEDENDİR BİLMEM AMA SİZE HATA YAPTIRIYOR. 3. Yahu okuduğunuzu neden anlamak istemiyorsunuz. Ben size bunları siz dedinizmi dedim. Susurluk olayı bir iddia mıdır yoksa hayal ürünümüydü cık cık cık demekki ben rüya gördüm arkadaşlar sizde rüya görmüşsünüz uyanın çabuk SUSURLUKJLA İLGİLİ ÇALAN DA OYNAYAN DA SİZSİNİZ. BEN DEĞİL. 4 'Meraklanmayın öncesinide sonrasınıda çok iyi biliyorum ben asıl siz iyi okuyun bakın yazımı okumuşsunuz amma nafilee o sözleri sizin söylediğinizi ima ettiğimi sanmışsınız demekki anlama da sorunlar yaşıyorsunuz ' HALEN İDDİA EDİYORUM BENİ ASMAKLA TEHDİT EDEN HAKANBARANYİLDİRİM, BENİ YAZMADIKLARIMLA İTHAM EDEN PANDORA ASLINDA ÇOK İYİ KALPLİLERDİR. AMA ŞAKACIKTAN BANA BUNLARI SÖYLEMİŞLERDİR. 5 . BIRAKTIĞIN İÇİN ÜZÜLMÜŞTÜM, BUNU DA DEMİŞTİM, AMA DÖNMÜŞSÜNÜZ, İNŞALLAH Bİ DAHA DÖNMEZSİNİZ. SEVGİYLE KAL. PANDORA Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 yok yok yemin ederim siz anlamıyorsunuz. Siz dediniz demiyorum bunları söyleyen bir ton insanlar var onlarada bu tepkiyi gösterin eğer insanı allah için seviyorsanız bu ayrımı yapanlara da tepkinizi gösterin demek istiyorum.Yeterince açık oldumu sevgili Bozan Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 yok yok yemin ederim siz anlamıyorsunuz. Siz dediniz demiyorum bunları söyleyen bir ton insanlar var onlarada bu tepkiyi gösterin eğer insanı allah için seviyorsanız bu ayrımı yapanlara da tepkinizi gösterin demek istiyorum.Yeterince açık oldumu sevgili Bozan BEN HERKESE YERİ GELDİĞİNDE TEPKİMİ GÖSTERİRİM ELBET LAKİN SİZ BENİ AÇIKÇA ÖLÜMLE TEHDİT EDEN SAYIN HAKANBARANYİLDİRİM'A NE DEDİNİZ ACABA ? SEVGİYLE KAL . Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hakanbaranyıldırım'ın böyle birşey dediğine ihtimal vermiyorum. Birşeyler anlatmaya çalşımıştır ve siz yine anlamak istediğiniz gibi anlamışsınızdır. Şuanda forumda değil üstelik neden o varken sormuyorsunuz bunuda o yokken bana soruyorsunuz.Ve hakanbaranyıldırım gelince bu sorunuza en doğru yanıtı verir emin olun Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 hakanbaranyıldırım'ın böyle birşey dediğine ihtimal vermiyorum. Birşeyler anlatmaya çalşımıştır ve siz yine anlamak istediğiniz gibi anlamışsınızdır. Şuanda forumda değil üstelik neden o varken sormuyorsunuz bunuda o yokken bana soruyorsunuz.Ve hakanbaranyıldırım gelince bu sorunuza en doğru yanıtı verir emin olun TAMAM BAK BU DA ONUN CÜMLESİ 'İktidarda şu anda AKP görünse de asıl ipi elinde tutanlar sen ve senin gibi guruhlardır,ve o ipi kesmek de vaciptir ve kesilecektir de...' BEN SANA OKUMUYORSUN DEDİĞİMDE KIZIYORSUN AMA BU YAZIŞMA SENİN BANA SORU SORDUĞUN SAYFADAYDI. SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Bu yazıdan seni öldürmek istediğini mi çıkardın çok komik bu bozan ya vallahi bak yapmayın . Bu mecazi anlamda bir söylemdir yani akp yeni bir seçimde olmayacaktır yada olmamalıdır demek istemiş. Burada açık bir tehdit göremedim. Sanırım aksiyon ve heyecan arıyorsunuz. Burada fikirlerimizi birbirimize anlatmaya çalışıyoruz kimsenin birbirini öldürmek gibi bir kastı olduğunu zannetmiyorum.Biz fikirlere saygı duyalım diye yırtınırken sizi neden öldürmek istesin bu ne saçmalık yapmayın bozan lütfen konuları çarptırmayın bizler bu ülkenin insanlarıyız ve bunu hiçkimse değiştiremez. terörün her türlüsüne elbette hayır diyoruz. Yaşam haklarımızın verilmesini istemek bu ülkeyi bölmek demek değildir. Dilimizi konuşmak kime nasıl bir zarar verebilirki yada neden bu kadar korkuluyorki şuan yerel tv lerde ingilizce bir çok müzik, film vs vs oynatılıyor bir zarar vermiyorda kürtçe bir şarkı söylemekmi bu üllkeyi bölüyor anlatmak istediğimizi lütfen iyi anla bozan. Kolay Gelsin ve Sİzde Sevgiyle kalın Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 yine dayanamadım bak ya :D ucurmayı vurmasınlar filmimiydi yoksa okuduğum bir kitaptan bazı satırlarmıydı şimdi tam çıkaramadım orada hapisane müdürü kitapları toplatıyor o sıra nazım hikmetin bir şiirini okuyordu birden akın var akın güneşe akın güneşi zapt edeceğiz güneşi zaptı yakın şiirin sözleri kısaca böyle müdür adama bak ya güneşi zabdedecekmiş daha kimse yaklaşamıyor gibi kelimeler kullanmıştı bu satırları okuyunca sanki oraya gittim.. sevgiyle kalın.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Bu yazıdan seni öldürmek istediğini mi çıkardın çok komik bu bozan ya vallahi bak yapmayın . Bu mecazi anlamda bir söylemdir yani akp yeni bir seçimde olmayacaktır yada olmamalıdır demek istemiş. Burada açık bir tehdit göremedim. Sanırım aksiyon ve heyecan arıyorsunuz. Burada fikirlerimizi birbirimize anlatmaya çalışıyoruz kimsenin birbirini öldürmek gibi bir kastı olduğunu zannetmiyorum.Biz fikirlere saygı duyalım diye yırtınırken sizi neden öldürmek istesin bu ne saçmalık yapmayın bozan lütfen konuları çarptırmayın bizler bu ülkenin insanlarıyız ve bunu hiçkimse değiştiremez. terörün her türlüsüne elbette hayır diyoruz. Yaşam haklarımızın verilmesini istemek bu ülkeyi bölmek demek değildir. Dilimizi konuşmak kime nasıl bir zarar verebilirki yada neden bu kadar korkuluyorki şuan yerel tv lerde ingilizce bir çok müzik, film vs vs oynatılıyor bir zarar vermiyorda kürtçe bir şarkı söylemekmi bu üllkeyi bölüyor anlatmak istediğimizi lütfen iyi anla bozan. Kolay Gelsin ve Sİzde Sevgiyle kalın açıklayalım ; 1. İŞTE SİZİN TARAFSIZLIK ANLAYIŞINIZ SAYIN PANDORA. !Bu yazıdan seni öldürmek istediğini mi çıkardın çok komik bu bozan ya vallahi bak yapmayın .' EĞER YAZILARIN BÜTÜNÜNÜ OKUSAYDINIZ ANLARDINIZ. BİR ADAMIN İPİNİÇEKMEK DEĞİMİ , ADAM ASMAK ZAMANLARINDAN KALMADIR. ASTIĞIN ADAM İÇİN İP ÇEKERSİN. AÇIKÇA ÖLDÜRÜLMEKLE TEHDİT EDİLDİM. AMA MÜHİM DEĞİL. BİZ YİNE DE SEVGİ DALI UZATTIK. 2. 'Burada açık bir tehdit göremedim.' BİRŞEYLERİ GÖRMEDİĞİNİZ DOĞRU. SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 açıklayalım ; 1. İŞTE SİZİN TARAFSIZLIK ANLAYIŞINIZ SAYIN PANDORA. !Bu yazıdan seni öldürmek istediğini mi çıkardın çok komik bu bozan ya vallahi bak yapmayın .' EĞER YAZILARIN BÜTÜNÜNÜ OKUSAYDINIZ ANLARDINIZ. BİR ADAMIN İPİNİÇEKMEK DEĞİMİ , ADAM ASMAK ZAMANLARINDAN KALMADIR. ASTIĞIN ADAM İÇİN İP ÇEKERSİN. AÇIKÇA ÖLDÜRÜLMEKLE TEHDİT EDİLDİM. AMA MÜHİM DEĞİL. BİZ YİNE DE SEVGİ DALI UZATTIK. 2. 'Burada açık bir tehdit göremedim.' BİRŞEYLERİ GÖRMEDİĞİNİZ DOĞRU. SEVGİYLE KAL. Ne bu sinir bozan bey sakin olun ve benim anlayışıma laf etmeyin kürtlere karşı burada bir ton iftiralar atılınca bizler bu kadar haya gelmedik sakin sakin yazmaya devam ettik. Hakanabaranyıldırım şimdi evinde oturmuş birde çifte bulmuş temizliyor ve sizimi arıyor sanıyorsunuz Ayrıca hakikaten anlamak istediğiniz gibi anlamak büyük başarı. Bu ülkede politikacılar bile birbirinin ipini çekiyor ve bu bir deyimdir. Yapmayın bu cümlenin ana mantığı sizin dediğiniz gibi değil bence ama yinede bekleyelim hakanbaranyıldırım gelsin. Bu cümleyi sizin canınıza kast amacıyla mı söylemiş kendisi açıklasın gerçi siz ne anlatılırsa anlatılsın düz mantıkla gideceksiniz ama olsun birde kendisi açıklar size Kolay Gelsin Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Ne bu sinir bozan bey sakin olun ve benim anlayışıma laf etmeyin kürtlere karşı burada bir ton iftiralar atılınca bizler bu kadar haya gelmedik sakin sakin yazmaya devam ettik. Hakanabaranyıldırım şimdi evinde oturmuş birde çifte bulmuş temizliyor ve sizimi arıyor sanıyorsunuz Ayrıca hakikaten anlamak istediğiniz gibi anlamak büyük başarı. Bu ülkede politikacılar bile birbirinin ipini çekiyor ve bu bir deyimdir. Yapmayın bu cümlenin ana mantığı sizin dediğiniz gibi değil bence ama yinede bekleyelim hakanbaranyıldırım gelsin. Bu cümleyi sizin canınıza kast amacıyla mı söylemiş kendisi açıklasın gerçi siz ne anlatılırsa anlatılsın düz mantıkla gideceksiniz ama olsun birde kendisi açıklar size Kolay Gelsin SANIRIM SAYIN HAKANBARANYİLDİRİM, BANA KARŞI İSNAT ETTİĞİ ASILSIZ SÖZLER İÇİN DELİL ARIYORDUR. SAHİ SİZ NEDEN BANA KARŞI ASILSIZ İTHAMLARINIZI HALA TEKZİP ETMEDİNİZ. NASILSA UNUTULUR DİYE Mİ DÜŞÜNDÜNÜZ ? SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 sevgili Bozan okuuuu ookuuu 50 kere yazdım değilmi bunları siz değilsiniz diyorum söyleyen ama bir kesim var bunları söyleyen diyorummmmmmmmmm aynı tepkiyi göstersenize ya inanın okumayan sizsiniz okusanız anlayacaksınız. Siz kürtleri çok seviyorsunuz kardeş gibi bunu biliyorum Kolay Gelsin Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 sevgili Bozan okuuuu ookuuu 50 kere yazdım değilmi bunları siz değilsiniz diyorum söyleyen ama bir kesim var bunları söyleyen diyorummmmmmmmmm aynı tepkiyi göstersenize ya inanın okumayan sizsiniz okusanız anlayacaksınız. Siz kürtleri çok seviyorsunuz kardeş gibi bunu biliyorum Kolay Gelsin UFUK KÜÇÜLMESİ, DARALMASI. BİR ÖRNEK ; 1. 'Siz kürtleri çok seviyorsunuz kardeş gibi bunu biliyorum ' ŞİMDİYE KADAR BÖYLE BİR DİL KULLANMADIM, AKSİNİ DE KULLANMADIM. KULLANDIĞIMIZ ALETLER FARKLI. 2. BEN KÖKLÜ OLNA HERKİŞİYİ CANIMLEYİN SEVERİM. BENCİLEYİN BİRİNDEN BAŞKA NE BEKLENEBİLİR Kİ !!! 3 KÖKSÜZ OLUP BU ÜLKEYE SEVGİYLE DEĞİL NEFRETLE BAKANLARDAN DA NEFRET EDERİM. 4 KÖKSÜZLÜĞÜ BİR IRK SORUNU GÖRMEM. ( SAYIN HAKANBARANYİLDİRİM BÖYLE GÖRDÜ YA DA BENİM BÖYLE GÖRECEĞİMİ SANDI, YANILDI.) KÖKSÜZLÜK BU BAYRAĞA , ALBAYRAĞA SAYGISIZLIKTIR. BU MİLLETE SAYGISIZLIKTIR. BU TOPRAĞIN EKMEĞİNİ YEYİP BU TOPRAĞIN İNSANINA KURŞUN ATMAKTIR. 5 KÖKSÜZLÜK KATİLLERİ KORUMAKTIR, AVUKATLIĞINI YAPMAKTIR, KATİLLER İÇİN SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNMAKTIR. YANİ SENİN BENİM HAKKINDA KULLANDIĞIN 'Siz kürtleri çok seviyorsunuz kardeş gibi bunu biliyorum ' BU DİLİ KABUL ETMİYORUM. ÇÜNKÜ BEN FAŞİZAN BİR TAVIRLA İNSANLARI IRKLARINA GÖRE TASNİF ETMİYORUM. İNSANLARI İYİ YA DA KÖTÜ EYLEMLERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİYORUM. SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 iki kere iki dört işte bozan bey sevmiyorsunuz kürtler potansiyel tehlikeymiş gibi görüyorsunuz. neden şunu diyemiyorsunuz ben şahsen bekliyorum sizden şöyle bir açıklama; Evet ben kürtleri seviyorum ve hepsine potansiyel suçlu gözüyle bakmıyorum Bunu demek size kara çalmazki tam tersi insanı insan olduğu için memleketi dili dini yüzünden değil insan olduğu için sevdiğinize bende inanmış olurum Kolay Gelsin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Hiç bir ırkın miletin yada toplumun bir birlerine üstünlükleri yoktur.. Allah katında üstünlük ancak takva iledir.. Dinim ve kültürüm böyle derken, insanları insan gözüyle görüp onlarla sevgi bağları kurmak, dost olmak dururken ben nasıl olurda bütün kürtleri potansiyel suçlu görürüm..? Bu insanım diyene yakışırmı.. Hangi akla hizmet... Reelde çok kürt arkadaşım oldu, hala görüştüklerimiz de var.. Bugüne kadar bu arkadaşların ağzından en küçük bir bölücülük, düzenszilik, geçimsizlik yada Tc rejimini karalayıcı bir kelime duymaduım... Bence kürt kardeşlerimize haksızlık ediliyor.. Hepsi PKK statüsünde, yada PKK destekçisi gözüyle değerlendiriliyor.. Bu bir ön yargıdır ve yanlıştır.. Doğruya doğru kardeşim.. Ben Türksem ve insansam.. O da Kürt ve insandır.. O da ben gibi askerliğini yapıyor.. Paylaşamadığım"T ve K" harflerimi.. Lütfen dolduruşlara, provakasyonlara ve tahriklere gelmeyelim.. "Müslüman müslümanın kardeşidir" cümlesini kalbimize kazıyarak, kısacık ömrümüzü huzurlu geçirelim.. Kini, nefreti, mal kavgasını bırakalım.. Sevelim, sevelim, sevelim..... Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Hiç bir ırkın miletin yada toplumun bir birlerine üstünlükleri yoktur.. Allah katında üstünlük ancak takva iledir.. Dinim ve kültürüm böyle derken, insanları insan gözüyle görüp onlarla sevgi bağları kurmak, dost olmak dururken ben nasıl olurda bütün kürtleri potansiyel suçlu görürüm..? Bu insanım diyene yakışırmı.. Hangi akla hizmet... Reelde çok kürt arkadaşım oldu, hala görüştüklerimiz de var.. Bugüne kadar bu arkadaşların ağzından en küçük bir bölücülük, düzenszilik, geçimsizlik yada Tc rejimini karalayıcı bir kelime duymaduım... Bence kürt kardeşlerimize haksızlık ediliyor.. Hepsi PKK statüsünde, yada PKK destekçisi gözüyle değerlendiriliyor.. Bu bir ön yargıdır ve yanlıştır.. Doğruya doğru kardeşim.. Ben Türksem ve insansam.. O da Kürt ve insandır.. O da ben gibi askerliğini yapıyor.. Paylaşamadığım"T ve K" harflerimi.. Lütfen dolduruşlara, provakasyonlara ve tahriklere gelmeyelim.. "Müslüman müslümanın kardeşidir" cümlesini kalbimize kazıyarak, kısacık ömrümüzü huzurlu geçirelim.. Kini, nefreti, mal kavgasını bırakalım.. Sevelim, sevelim, sevelim..... Saygılar-sevgiler.. senden bunları duymak çok güzel saygılar Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 her milletin iyisi-kötüsü var. ama biz kürtler eskiden daha iyiydik daha çömerttik daha vicdanlı noldu bize.. onuda biraz siz düşünün Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 iki kere iki dört işte bozan bey sevmiyorsunuz kürtler potansiyel tehlikeymiş gibi görüyorsunuz. neden şunu diyemiyorsunuz ben şahsen bekliyorum sizden şöyle bir açıklama; Evet ben kürtleri seviyorum ve hepsine potansiyel suçlu gözüyle bakmıyorum Bunu demek size kara çalmazki tam tersi insanı insan olduğu için memleketi dili dini yüzünden değil insan olduğu için sevdiğinize bende inanmış olurum Kolay Gelsin KÖRÜN GÖR DEDİĞİ ?? 1. BEN HERTÜRLÜ AYRIMCILIĞA BAŞTA IRK AYIRIMCILIĞINA YANİ TOK SEN ZAZASIN YOK O ARAP GİBİ SONUNA KADAR KARŞIYIM. O YÜZDEN BEN ŞU IRKI SEVERİM YA DA ŞU IRKTAN NEFRET EDERİM DEMEM. BU IRKÇILIK OLUR. İNSANLARI EDİMLERİNE GÖRE, EYLEMLERİNE GÖRE NİTELERİM, SEVERİM YA DA SEVMEM. O YÜZDEN BENDEN BEN ŞU IRKI SEVERİM LAFINI SONSUZA DEK DUYAMAYACAĞIN GİBİ BEN ŞU IRKTAN NEFRET EDERİM LAFINI DA DUYAMAZSIN. ANCAK ŞU İŞİ, ŞU EYLEMİ YAPANLAR IRKI NE OLUSA OLSUN SEVERİM, ŞUNU YAPANLARI DA NE OLURSA OLSUN SEVMEM SÖZLERİNİ DUYABİLİRSİN. KÖK KAVRAMI BUDUR. SİZ İSE HEMEN ŞU IRKI SEV BUNU SEVME GİBİ İNSANLARI NİCELİKLERİNE GÖRE KATEGORİLERE BÖLEREK, ( ZAZA, ARAP VS ) FAŞİST İDEOLOJİYE HİZMET EDİYORSUNUZ. ( BİLMEM BU YÜZDEN BİR SAVAŞTA50 MİLYON İNSANIN ÖLDÜĞÜNÜ HATIRLATMAMA GEREK VAR MI ? ) 2. BEN İSE ANALİTİK DAVRANIP İNSANLARI NİTELİKLERİNE GÖRE AYIRIYORUM. İYİLER VE KÖTÜLER. KATİLLER VE MASUMLAR. EKMEK YEDİĞİ YERE TÜKÜRENLER VE ONA HÜRMET EDENLER. VS VS. EVET 2 İKİ DÖRT. SİZ IRKÇI YAKLAŞIYORSUNUZ, BEN İSE ÇÖZÜMLEYİCİ VE BARIŞÇI ARAMIZDAKİ FARK BU. SEVGİYLE KAL. AMA BİZ MEVLANA TORUNLARIYIZ, SİZİ ALLAH İÇİN YİNE DE SEVİYORUZ. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 senden bunları duymak çok güzel saygılar Şevval Alah aşkına beni nasıl biri olarak tanıdın ki, ne zaman böyle bir yazı yazsam "kral senden bunaları duymak çok güzel diyorsun" hayır başkaları başka tanırken, sen neden başka tanıyorsun.. Yani başka yerlerde vahşet sözlerimi savuruyorum, küfürmü ediyorum.. Bu konuda özel yada tüzel görüşelim yada buraya yaz.. Kızıyorum ama.. Ne zaman bu tip bir yazı yazsam.. Hemen arkasına bunu yazıyorsun.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Hiç bir ırkın miletin yada toplumun bir birlerine üstünlükleri yoktur.. Allah katında üstünlük ancak takva iledir.. Dinim ve kültürüm böyle derken, insanları insan gözüyle görüp onlarla sevgi bağları kurmak, dost olmak dururken ben nasıl olurda bütün kürtleri potansiyel suçlu görürüm..? Bu insanım diyene yakışırmı.. Hangi akla hizmet... Reelde çok kürt arkadaşım oldu, hala görüştüklerimiz de var.. Bugüne kadar bu arkadaşların ağzından en küçük bir bölücülük, düzenszilik, geçimsizlik yada Tc rejimini karalayıcı bir kelime duymaduım... Bence kürt kardeşlerimize haksızlık ediliyor.. Hepsi PKK statüsünde, yada PKK destekçisi gözüyle değerlendiriliyor.. Bu bir ön yargıdır ve yanlıştır.. Doğruya doğru kardeşim.. Ben Türksem ve insansam.. O da Kürt ve insandır.. O da ben gibi askerliğini yapıyor.. Paylaşamadığım"T ve K" harflerimi.. Lütfen dolduruşlara, provakasyonlara ve tahriklere gelmeyelim.. "Müslüman müslümanın kardeşidir" cümlesini kalbimize kazıyarak, kısacık ömrümüzü huzurlu geçirelim.. Kini, nefreti, mal kavgasını bırakalım.. Sevelim, sevelim, sevelim..... Saygılar-sevgiler.. sevgli kralx; Bu yazın için sonsuz teşekküler.Evet sevelim, sevelim sonsuza dek sevelim. Kolay Gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Şevval Alah aşkına beni nasıl biri olarak tanıdın ki, ne zaman böyle bir yazı yazsam "kral senden bunaları duymak çok güzel diyorsun" hayır başkaları başka tanırken, sen neden başka tanıyorsun.. Yani başka yerlerde vahşet sözlerimi savuruyorum, küfürmü ediyorum.. Bu konuda özel yada tüzel görüşelim yada buraya yaz.. Kızıyorum ama.. Ne zaman bu tip bir yazı yazsam.. Hemen arkasına bunu yazıyorsun.. walla ben seni anlamıyorum sana ne desek mutlaka söyleyecek bir söz buluyorsun karsılıgında bundan sonra yazmam merak etme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.