Φ zelimhan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 bende burada yeniyim da forumun çok teferruatlı olması beni, şimdiden tedirgin etti ya neyse..herkese selam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Merhaba hoş geldiniz.. forumun çok teferruatlı olması beni, şimdiden tedirgin etti ya neyse neden ? Alıntı
Φ zelimhan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 bu forumu kullanabilmek için Özel Kurs mu almak lazım ? valla ben bunun içinde kaybolurum... çok karışık geldi. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 bu forumu kullanabilmek için Özel Kurs mu almak lazım ? valla ben bunun içinde kaybolurum... çok karışık geldi. yoo hiç zor değil..size yardımcı oluruz takıldığınız yerlerde.. Alıntı
Φ zelimhan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 ilginden dolayı teşekkür ederim de benim işim zor burada. çünkü teknolejik bilgim az.. sen karete biliyorsun sonra döversin falan... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 ilginden dolayı teşekkür ederim de benim işim zor burada. çünkü teknolejik bilgim az.. sen karete biliyorsun sonra döversin falan... İlk olarak şiddete karşıyım..İkincisi de; bu forumda kendimi savunmama hiç gerek olmadı, burası seviyeli bir forumdur... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Sitemize ve aramiza hosgeldin. Alıntı
Φ zelimhan Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 bil mukabele güzel insanlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.