Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 canımın içi tatlım bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Canımsın çok tşk ederim bende seni seviyorum tatlım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Yağmur Mine göremez sen ona söyle yerini.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Naty'cim teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 canımm benimmmmm teşekkür ederimmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 natym esmer güseli kusenim benim tatlım ben de seni çok seviyorum kısss yicem şeniiiiii bi tanesin canımmmm teşekkürler canımcım sevgim pıtırcığım TAURUS dedemmmmm gezi için graciasssssssss jeje te quiero Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sevgili taurus teşekkürler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 arka sayfaya bakmasam görmiyecektim... yok ben kimseye kızmam frozen sanada kızgın değilim ! sadece karşımdaki onur kırıcı olmadıkca ! sen rahat ol ...!!! teşekkürler. ..ünlem işaretleri umarım kızgınlık belirtisi değildir ... canımsın teşekkür ederim Frozen... Sen de cok degerlisin gloria teşekkürler. kırdığın olmadığına eminim arkadaşım sen de canayakın ve seviyelisin. hisler karşılıklı yaşanır. elektrik verebilen elektrik alır. sevgilerle dolasın güzel dileğin için teşekkürler yumote,sevdiğin ve sevildiğin uzun bir ömrün olsun seninde .. Tşk ederim güsel insan Forumda sevdiğim ve saydığım kişlerdensin teşekkür ederim.. frozen tşk ederis bisde seni seviyorus bunu unutma olar mı unutmam teşekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 teşekkürler. ..ünlem işaretleri umarım kızgınlık belirtisi değildir ... sen illa dayak istiyon herhalde kızgın değilim dedim yaa . şimdi ünlem işaretleri yok noktalardan ne anlam çıkaracaksın bakalım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 taurus abicim,aklıma şu geldi.glorıa ve benı koruman gibi yapmışsın.hani heykeller onu çağrıştırdı..seni çokkk seviyorum canım benim natalyacım,yuzbın balon yuttun ha,erbay mıdene oturmasın. canım seni çok seviyorum Koruma değil,koruyucu meleğimsiniz.Sermin'le olan çarpışman hala hafzamda.. Ben de seni seviyorum canımıniçi.. Canımmm abimm bu gezi nası iyi geldi anlatamam,çok teşekkür ederim Rica ederim Lilaç'cığım.. natym esmer güseli kusenim benim tatlım ben de seni çok seviyorum kısss yicem şeniiiiii bi tanesin canımmmm teşekkürler canımcım sevgim pıtırcığım TAURUS dedemmmmm gezi için graciasssssssss jeje te quiero Ruego mio el nieto.. sevgili taurus teşekkürler Rica ederim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Yağmur Mine göremez sen ona söyle yerini.. Olar söylerem Asıcık sol ahanda biras sağ yap hah tamam tam ordasın işte kankim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Sevdiklerimle bir Paris turu atmak istedim.. Çok Teşekkür ederimm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 çok teşekkür ederim NATALIA Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Rica ederim efenim ne demek sizlere layık diil ama Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 beni sevenleride sevmeyenleride seviyorum hepinise teşekkürler Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 en sewdiğim üye nazanozkan... foruma geldiğim ilk günden beri bana yardım ediyo,destek atıyo,koltuk çıkıyo... hem kendisi cillop gibi bi üyemiz..akıllıdır da hem... sonra ben hepinizi seviyom ama nazanozkanı bi başka seviyom... en sevdiğim üyedir kendisi... bakınız bi de ne güsel similileri kullanıyorum,hepsi ne kadar isabetli... başka sorusu olan var mı? Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Çok teşekkürler sevgili taurusmutis... Siz güzel insanlarlar birlikte olmakla beraber; Dostlarla fransa / Paris'te komşu evlerde yanyana olmak ve ikinci bir devrimin planları yapıyor olmak inan çok güzel... Dost sevgiler... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Sevgili Taurus dostum, Nereden bulursun bu güzel jestleri. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Güzelliklere bak ; 1- Pariste forumdaşlarla komşuluk. 2- Ayrıca fikirdaşlarımla komşuluk. 3- Paris gibi güzel bir kentte yaşam. 4- Tedbir için elektrikleri sönmeyen bir ev.(yam_yam, komşu olunca !..) 5- Hatırlayıp düşünmen... Binlerce teşekkürler.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 :w00t: yaww ne var şimdi gülünecek rahatsızlar kraliçesi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ne bilim ya,herkes birbirine iltifat ediyor,sevgisini sunuyor,bisi kimse sevmiyor bende napiyim ağlancak halime gülüyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 ne bilim ya,herkes birbirine iltifat ediyor,sevgisini sunuyor,bisi kimse sevmiyor bende napiyim ağlancak halime gülüyorum ben seni seviyorum dedim ya her gün tonla iltifat etmiyomuyum nankör Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 iyi be iyi ne bağırıyon bis inkar mı ettik sankii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.