Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 bende sevdiğim ve saygı duyduğum isimleri yazmak istedim...kırdıklarım varsa bilmeden özür dilerim.... murti-san:haklı olarak bana kızgın evet şu tatsız sözcükleri bende söyleyeceğim unuttuklarım var biliyorum :blushing:lütfen affola ... yok ben kimseye kızmam frozen sanada kızgın değilim ! sadece karşımdaki onur kırıcı olmadıkca ! sen rahat ol ...!!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 gloria:tatsız başladık ama değerli bir arkadaşımız color] canımsın teşekkür ederim Frozen... Sen de cok degerlisin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 paylaşımda bulununa herkesi sevdim....isim isim saymaklan bitmez... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Ailem,Sedoş,Gloria ve Kankiler: En sıkıntılı anlarımda bile yüzümü güldürebildikleri,sevildiğimi hissettirdikleri için Naty:Sevgisini bukadar sıcak,bu kadar içten sunabilen,sanki hayatımda hep varmış gibi hissedebildiğim için.. Güllü:Bana dede olma şansını ilk tanıyan olduğu için.. Yumote:Gerek bilmecelerde,gerekse oyunlardaki performansı,yaşadığı düzeyli ve istikrarlı ilişkisinin ben de uyandırdığı saygı nedeniyle..(Allah bozmasın inşallah..) canım dedem abim dostumsun. iyi dilekleri iyi insanlar söyler gönül penceren öyle yukarıdaki herkesi görebiliyor. sevgi ve saygım sonsuzdur. artos: erkek kardeşim, canım dostum sedelina: kızkardeşim tan vakti : biricik eşim frozen : kendime benzettiğim (bana benzetilen) gloria : iyi kalpli arkadaşım gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim olivia : canımın içi yumote : çalıkuşum sizleri seviyorum unuttuğum mutlaka vardır lütfen affetsinler(sıralamanın bir anlamı yok kafama göre takıldım ) hem modern sosyal bir yapıya sahip çıkabilen, hem Atatürk ilkelerine bağlı, düşünceli, araştıran, seviyeli ve iyi iletişimi bilen her şeyden önce anne..... sana ne desem azdır bitanecik ablam. seni çok seviyorum cennet yüreklim. bende sevdiğim ve saygı duyduğum isimleri yazmak istedim...kırdıklarım varsa bilmeden özür dilerim.... sardunyam:kısa sürede çok sevdiğim,benzetilmişim ona ne mutlu bana(çok şiirsel oldu ) ....................... yumote:canayakın evet şu tatsız sözcükleri bende söyleyeceğim unuttuklarım var biliyorum :blushing:lütfen affola ... kırdığın olmadığına eminim arkadaşım sen de canayakın ve seviyelisin. hisler karşılıklı yaşanır. elektrik verebilen elektrik alır. sevgilerle dolasın :) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 hem modern sosyal bir yapıya sahip çıkabilen, hem Atatürk ilkelerine bağlı, düşünceli, araştıran, seviyeli ve iyi iletişimi bilen her şeyden önce anne..... sana ne desem azdır bitanecik ablam. seni çok seviyorum cennet yüreklim. ne ettin gıı? biri kafamı kumdan çıkarsın... bu enerjin hiç tükenmesin canımın içi... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 canım dedem abim dostumsun. iyi dilekleri iyi insanlar söyler gönül penceren öyle yukarıdaki herkesi görebiliyor. sevgi ve saygım sonsuzdur. Canımsın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 geceyağmuru ve mineu:ayrılmaz kankiler,atışmalarına çok güldüğüm güzel insanlar . Tşk ederim güsel insan Forumda sevdiğim ve saydığım kişlerdensin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 sen değilmisin değilim tabe kız daha yenı evlendı,yoksa artık teknolojı ılerledı de çocuk olduktan sonra mı annenın haberı oluoo yorulmasın dıye kıss sedoş keşke öle bişi olsa Belkim sedoşun bi bildiği vardır niye sus diyonki kıss öle bişi olsa sen sedoştan önce duyurmazmıydın bütün foruma Yoksam yoksam Sedoşun dediği doğru mu mineee kıslar merak etmeyin öyle bi haber olsa kankim size herkesten önce duyurur geceyağmuru ve mineu:ayrılmaz kankiler,atışmalarına çok güldüğüm güzel insanlar frozen tşk ederis bisde seni seviyorus bunu unutma olar mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bütün foruma duyurmam için sein sedoştan önce bana söylemen gerek ama demi kankim Kıs yaparmıyım hiç ben öyle şeyler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bütün foruma duyurmam için sein sedoştan önce bana söylemen gerek ama demi kankim , Kıs yaparmıyım hiç ben öyle şeyler önce sana sölerim ok hiç yapar mısın kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Hiç yapmam kankim sadece arada sırada Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 kimi sevsemmmmm kimi sevsemmmmm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 kimi sevsemmmmm kimi sevsemmmmm beni sev Alıntı
Φ netman Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 artos: erkek kardeşim, canım dostum sedelina: kızkardeşim tan vakti : biricik eşim frozen : kendime benzettiğim (bana benzetilen) gloria : iyi kalpli arkadaşım gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim olivia : canımın içi yumote : çalıkuşum natalia : çok sevecen cicim xlark tedas : moral veren iyi arkadaşım ve bilgisinden yararlandığım (bana harcadığın vakitler için teşekkür ederim morala ihtiyacım olduğunda sen vardın) figgaro : düşünsel gelişimimin arkadaşı... çok değerli diloş : duygusal arkadaşım henüz yeni tanıdım ama sanki kendim gibi bildiğim Jön : iyi yürekli, kardeşim, çok vefalı politika : fikirlerine katıldığım iyi dost the boss : temiz kalpli, açık sözlü, sert görünüşlü sağlam yürek suheda : çok fazla tanımasamda değer verdiğim cyrano : dürüst bulduğum marcus : evladına düşkün bir baba... görüş aldığım... hocam : beni şaşırtan bozan : enteresan biri ama çok derin bir kişilik paula : mavişim erbay : ince espirili yeşil erikçi kardeşim... focal : çok kişilikli murti san : çok nazik aysum : kızım gibi aça : mızmız kedim birce : seviyeli, bilgili sayman : mail yollayan ama ortalıkta olmayan arkadaşım gelincik : saygı duyduğum pantheaa : bilgisinden yararlandığım moustapha : yaşı küçük aklı büyük muzaffer : değerli biri netman : saygılı ve bilgili keskinkalem : iyi biri sule70 : sağlam kişilik gılgames : biraz kavga ettik ama saygı duyduğum bekir : çok zeki ve iyi yürekli siyahx : seviyeli sizleri seviyorum unuttuğum mutlaka vardır lütfen affetsinler(sıralamanın bir anlamı yok kafama göre takıldım ) Teşekkürler Sardunyam, Uzun zamandır yazacak ve araştıracak vakit bulamıyorum.Yeni gördüm...Beni böyle görmeniz beni sevindirdi ancak; bilgili kısmına katılmıyorum daha çok fırın ekmek yemem lazım... Sevgi ve saygılarımla... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Sevdiklerimle bir Paris turu atmak istedim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 ohhhh guzel bi paris turu yaptık sayende teşekkür ederim sevgili arkadaşım benim beni de turuna dahil ettiğin için.... Canımsın Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Ben forumdaki bütün üyeleri seviyom yaaa..Yok böyle bir güzellik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Dedecim öncelikle gezi için çok tşk ediorum Canımsın.. Soracıma da kendi listemi ekliorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 taurus abicim,aklıma şu geldi.glorıa ve benı koruman gibi yapmışsın.hani heykeller onu çağrıştırdı..seni çokkk seviyorum canım benim natalyacım,yuzbın balon yuttun ha,erbay mıdene oturmasın. canım seni çok seviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Nati çok sağol ! Sevgi paylaşılınca değer kazanır . Sevginide paylaştığın için çok sağol ......! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Sevdiklerimle bir Paris turu atmak istedim.. Canımmm abimm bu gezi nası iyi geldi anlatamam,çok teşekkür ederim kıss cimcime sana da çok teşekkür ederim.ben de seni çok seviyorum tatlım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 natalia'cım çok teşekkür ederim bidanem bende seni seviyorum ve netman ne demek arkadaşım ben bilgili diyorsam bilgilidir bilgisize bilgili demem. demedim hiç, kendini bilgili sanana... sadece bir şeyler öğrenebildiğime derim arkadaşım. ve beni sevgi listesine ekleyen herkese teşekkür ederim. seveninde sevmeyeninde canı sağolsun. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 emeğine sağlık natalia gerçekten güzel olmuş arzular karşılıklı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.