Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 peki üzme o zaman kendini olivia iyi biri dalmıştır telafi eder eminim sevgilerrrrr Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 yok ya ne üzmesi eski elektro yok artık hepinize sevgiler bu arada :D Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 arkadaşlığımısın bu seviyeye düşebileceğini ummazdım Ben seni arkadaş zannediyordum manyetik.. Senin niyetin başkaymış... Şimdi "hayır, sana açıkladım, ben öyle zannetmişim" desende.. Telafi olmuyor... Herşey iz bırakıyor..(umarım anlamışsındır) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Tatlışım benim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Valla Yeşim mesajından alıntı yapmasa görmeyecektim ha.. Teşekkür ederim Yumoş torunum.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Teşekkür ederim,bende Olivia alıntı yapmasa görmezdim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Teşekkür ederim,bende Olivia alıntı yapmasa görmezdim Bilseydim alıntı yapmazdım... Valla Yeşim mesajından alıntı yapmasa görmeyecektim ha.. Teşekkür ederim Yumoş torunum.. Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Bilseydim alıntı yapmazdım... Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm... Hehe Bende bilseydim Olivia alıntı yapmasa görmezdim demezdim (karışık oldu biraz ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ben de obur sayfaya yazilacagini bilsydim alinti yapardim(karisiklik az geldi de ) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom diğer sayfada kalmış alıntı yapayım pıtırcıklarım görsün yaw Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 en cok sevdigim uye gulsun birde birce ablam ama gulsun varligimdan bile habersiz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm... Canımsın.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 beni sevven yok herhalde ..... Alıntı
Φ HERKES Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm Valla geldiğim gibi bööle bişi beklemiyordum ama teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 en cok sevdigim uye gulsun birde birce ablam ama gulsun varligimdan bile habersiz Fisilti varligindan haberim var da denk gelemiyoruz bende seni seviyorum Arkadasim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Vay Gloria;herkes'le tanıştın mı.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Vay Gloria;herkes'le tanıştın mı.. heee tanıştıkk hem de bi sevdik birbirimizi bi sevdik sorma gitsin Leyla tabiki de herkes de o... Bunda şaşılacak bişi yok... Zaten ben de taurus'um Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ya gercekten mii? kafam karisti,ama inandirici,olabilir yani Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Canım kusen unutmamış bak bisi Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm...: Çekil kıs o benim dedem Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 daha birini sevemedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 180 küsur ileti yazmışsın daha birini sevecek kadar muhabbetin olmadı demek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.