Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hadi kimse aramasın,2.de ben olayım..Yani baş harfi T.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hadi kimse aramasın,2.de ben olayım..Yani baş harfi T.. estağ. amcacım benem yok ama o ikinci kişiden harbiden hoşlanmıyom aslında birilerii tahmin edebiliyodur eminim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Görebildin mi kuzenini,ay aman kankini.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 yok karşılaşamadık bi türlü ama girmiş nete benden sonra ayy amca nie kimse yok yaa burdaa.. sıkıldım bak gece gece Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Merak etme gelirler birazdan,gece vardiyasının geliş saati tam.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Merak etme gelirler birazdan,gece vardiyasının geliş saati tam.. ben geldim ama bu bağlantı beni çıldırtacak vallaaa.. Gece vardiyası dedin yaaa içim bi tuhaf oldu yawww... Nerde kaldı o eski günlerrr... Ahh sedelinam ahhhh Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 harbiden yaa ben buraya ilk girdiğimde sedelina die birini görmüştm forumumu bıraktı yf Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 hepinizi çook seviyorum..ne olur kızmayın hepinizin adını teker teker yazmaya inanın vaktim yook ama dedeme, sedoşa ve özellikle gloria ablama çook teşşekür ederim.. ..... hepinizi kocaman öptüm kendinize çook iyi bakın... Gülümmmmmmmmm canım benimmmmmmmm.... Ya Sedoş beee seni ne çok özledim bu arada haaa Taurus senin de yerin ayrı benim için YUmotemmmm özledim seni deeee Sardunyam darılma seni de ne cok sevdiğimi biliyorsun Erbaycım seni de cok seviyorum (ya bu arada ne oluyor burada sen bişiler yazmışsın ama ben anlamadım ) Gece Yağmurcummm, Mineu, Kriptex, Paula sizleri de cok seviyorum vallaaaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 harbiden yaa ben buraya ilk girdiğimde sedelina die birini görmüştm forumumu bıraktı yf yok canım yaaa o tatilde ama ağustos sonu gibi donecek.. Bak o zaman bu forum nasıl şenlenecek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gece Yağmurcummm, Mineu, Kriptex, Paula sizleri de cok seviyorum vallaaaaa bisde seni seviyorus canımcım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gece Yağmurcummm, Mineu, Kriptex, Paula sizleri de cok seviyorum vallaaaaa Saol Gloriacım bisde seni çok seviyoruz bisde seni seviyorus canımcım Senide seviyom kıs yer elması Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Senide seviyom kıs yer elması Yer elması mı haaaaa tşk ederim kuşum bende seni seviyorum yer zümrütü :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Zümrütmü Seni sevmek için hergün bir nedenim daha çıkıyor ortaya Yer elması kankim benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Zümrütmü ,Seni sevmek için hergün bir nedenim daha çıkıyor ortaya Yer elmas'ı kankim benim beni sevmeyen ölsün kıss kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Kıs şu elma kelimesini değiştirip durma dellendirecen yine beni Kıs yediğim kırmısı yeşil elma var ya o Kıs ben ölecekmiyim şimdi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Kıs şu elma kelimesini değiştirip durma dellendirecen yine beni , Kıs yediğim kırmısı yeşil elma var ya o Kıs ben ölecekmiyim şimdi öylemi kıss kankim sende deve turpusun o saman ne yani beni sevmiyo musun sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Kankisine deve turpu diyen birini nasıl sevebilirim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Kankisine deve turpu diyen birini nasıl sevebilirim <_ kıss kankim <_ böle yapmışsın kalmış galiba şunu yapmaya çalıştın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Bir daha bakarsan görürsün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim demeyelimde en çok öslediklerimden biri golgi Alıntı
Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 benim en sevdiğim üye focal çünki akılı seviyeli dost bir arkadaş Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 the boss..nedense kanım kaynaştı.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 1 kişi hariç herkesi sewiyorum ..pardon 2 oldu biri murti_san diğeri luzumsuz zatenn.. adı lazım değil baş harfi ........ Arkadaşlar bende bi liste yapayım dedim ancak listenin uzun olmasından dolayı kısaca yazacam. nicklerin baş harflerini yazacam sadece ! kısaltarak yazacam . A- Z ye hepinizi unutmadan bunların içinda x-w-Q -@ bu niclerde var hepinizi ve ençok'ta ................................. yani hepinizi ayrı ayrı seviyorum .Karışık salata gibi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Arkadaşlar bende bi liste yapayım dedim ancak listenin uzun olmasından dolayı kısaca yazacam. nicklerin baş harflerini yazacam sadece ! kısaltarak yazacam . A- Z ye hepinizi unutmadan bunların içinda x-w-Q -@ bu niclerde var hepinizi ve ençok'ta ................................. yani hepinizi ayrı ayrı seviyorum .Karışık salata gibi Ben ''T'' Harfi olarak,tere otu mu oluyorum bu salatada.. Ben de seni sevdim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.