Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Natali boşver sevdiklerimi yazdım.. Hekesin şekeri kendinde kalsın.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Ei bakalım öyle olsun.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 oo cok sayami natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini saol gülsün bende seni sefiiom Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sardunyam,gloria,güllü ve paula daha yeni gördüm mesajlarınızı.Teşekkür ederim.Gülsün ;Düldül'de seni seviyormuş.Ve yumote tek tek ad yazmadığım için sevdiklerim arasında olduğunu görememişsin.Ben hepinizi ve hala adını yazmadığım diğer arkadaşlarımı seviyoruum.Eğer hissettiremiyorsam özür dilerim..Canımsınız Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Bis de seni sevios Anaa sen Gülsün'ü nie sevmion Çok şekerdir benim vişnem canim benim seven arkadasim o kadar cok,ki ( sevmiyenlerin farkinda bile degilim ben sekercim ha var ha yok gibiler zaten tek cikti forumda sevmiyenede saygim sonsuzdur ) kizim nerdesin sen ya denk gelemiyoz özledim seni cilekim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Tabi seni seven cook Bisi seven cok nadir Bende seni ösledim Burda öm anca konuşuos yaa İşin yoksa kanala gidelim mi.Çıkacam deme vururum seni Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 gülsün teşekkür ederim.(Taurus'a ne oluyorsa adıma konuşuyor hep.. )Ben de seni severim.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 düldül ve taurusmutis bir elmanin yarisi gibi biri olmzsa digeride olmas ben ikinizi tek olarak seviyom natalie cilekim ben gitmem kanala ya sevmiyom orayi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 AZİZİLTURCO...Ksr bakma.. seni unutmuşum.. sevildiğini biliyosun zaten.. ŞEVVAL... Sen de ksr bakma unutmuşum kafam çok dağınık bugün.. seni de severim bilirsin. CELİNE.... Son günelerin formda kızı, en parlak yıldızı.. seni de seviyorum.. ARMAN... Herhangi birşey söylememe gerek varmı bilmiyorum.. benim için çok değerlisin... EMİLYPANDORA.... Bu günlerde forumda görünmüyosun ama seni ne kadar çok sevdiğimi biliyosun... EREN..... Toprağım, dostum, kardeşim.. Aklıma geldikçe devam edeceğim.. arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süre forumdan ayrı kaldım unutmamı hoşgörün... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Acelya,mi unuttumm Acelya,mida cok seviyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kısaca sevmedıgım kısı yok desem hepınızı sevıom Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kısaca sevmedıgım kısı yok desem hepınızı sevıom sende benim kafadan çıkmışsın yaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 JÖN.. Ksr bakma kardeş senle bir kaç muhabbetimiz oldu ama sıralamada aklıma gelmedin... senide seviyorum... Saygılı ve beyefendi biri olduğunu biliyorum.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 meydün ablam bide azizilturco bunların yeri ayrı...... canımsın sen ya...... herkesi seviyorum__nerden baksak 20 üye sayarım da made,karçiçeğim ve angel ın yeri ayrı mucuks canım..... BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez.. Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır.. Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum... Saygılar-sevgiler... sağolasın...kralx'im....ama bişiy dikkatimi çekti başta 6 kişi yazıp neden 5 kişinin demişsin.... benim sewdiklerim zaten belli buraya yansıtmama gerek yok......... herkes sewidiği kadar sewilir............... hepinizi sewiyim...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Düzeltme yaparak eklemiştim ama alttarafı unutmuşum özr Hazır yazmışken.. made seni neden çok severimki ben...? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum oo cok sayami natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez.. Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır.. Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum... Saygılar-sevgiler... hepinize teşekkür ederim.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 JÖN.. Ksr bakma kardeş senle bir kaç muhabbetimiz oldu ama sıralamada aklıma gelmedin... senide seviyorum... Saygılı ve beyefendi biri olduğunu biliyorum.... tsk ederım kralx kısa bır muhabbetımız oldu sende boyle bır ızlenım bırakmısım ne mutlu bana.sende cok saygılı ve beyefendısın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sardunyam,gloria,güllü ve paula daha yeni gördüm mesajlarınızı.Teşekkür ederim.Gülsün ;Düldül'de seni seviyormuş.Ve yumote tek tek ad yazmadığım için sevdiklerim arasında olduğunu görememişsin.Ben hepinizi ve hala adını yazmadığım diğer arkadaşlarımı seviyoruum.Eğer hissettiremiyorsam özür dilerim..Canımsınız saolasın sen de öyle Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini kalaycı gülsün bende seni seviyorum BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur.. MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok.. dostum senin yerin bende ve bu forumda çok başka iyi ki varsın tek tek ayırım yapmak gerçekten zor herkesi seviyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Düzeltme yaparak eklemiştim ama alttarafı unutmuşum özr Hazır yazmışken.. made seni neden çok severimki ben...? önemli değil kralım...... sewgi karşılıklı olunca daha bi anlam kazanıyor belki ondan çok sewiyorsundur....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için.. Aça:Kedi diye takılıp durduğum halde beni bozmadığı için.. Aysum:Bebekleri sevdiği için.. qull,Celine ve Sedelina:Beni abi olarak kabul ettikleri için(Gerçi qull bana dede diyor ama ..).. Jön ve Maser:Asla seviyelerini düşürmedikleri için.. Erbay ve Focal:Biri özellikle manileri için her ikiside ağırlıklarını hissetirdikleri için.. Sardunyam:Dostça yaklaşımı için.. Paula:İçtenliği ve düşünceli olduğu için.. Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için.. Gece Kuşu:Kültürü ve medeni yaklaşımı için.. Dipnot:Bulunduğu yere uyum sağlıyabildiğini ispatladığı için.. Arman:Beni kızlardan tırnaklarından koruduğu için.. Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için.. Sedoş:(biliyorum yukarıda da yazdım ama o sedelina bu sedoş)Yaptığı ve yediği kekler,muhteşem zekası ve dostluğu için.. Gloria:Sarı laleleri,espirileri,cıvıl cıvıllığı ve beni devamlı şaşırttığı için.. Düldül:Yarenliği için.. Siyam:İsim babası olduğum için.. Armance:Arada bir görmeme rağmen ısındığım için.. Fearless:Başlarda tıss lamama sebep olduğu için.. ... Sevdiğim arkadaşlarım.Elbette adını yazmadığım veya yazamadığım arkadaşlarım vardır.Ama dediğim gibi ben hepinizi seviyorum ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum.Tüm forumda anlaşamadığım sadece 3 kişi var.Elektiriklerimiz uyuşmadı neyapalım.Adı geçmeyenler lütfen alınmasın.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için..Aça:Kedi diye takılıp durduğum halde beni bozmadığı için.. Aysum:Bebekleri sevdiği için.. qull,Celine ve Sedelina:Beni abi olarak kabul ettikleri için(Gerçi qull bana dede diyor ama ..).. Jön ve Maser:Asla seviyelerini düşürmedikleri için.. Erbay ve Focal:Biri özellikle manileri için her ikiside ağırlıklarını hissetirdikleri için.. Sardunyam:Dostça yaklaşımı için.. Paula:İçtenliği ve düşünceli olduğu için.. Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için.. Gece Kuşu:Kültürü ve medeni yaklaşımı için.. Dipnot:Bulunduğu yere uyum sağlıyabildiğini ispatladığı için.. Arman:Beni kızlardan tırnaklarından koruduğu için.. Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için.. Sedoş:(biliyorum yukarıda da yazdım ama o sedelina bu sedoş)Yaptığı ve yediği kekler,muhteşem zekası ve dostluğu için.. Gloria:Sarı laleleri,espirileri,cıvıl cıvıllığı ve beni devamlı şaşırttığı için.. Düldül:Yarenliği için.. Siyam:İsim babası olduğum için.. Armance:Arada bir görmeme rağmen ısındığım için.. Fearless:Başlarda tıss lamama sebep olduğu için.. ... Sevdiğim arkadaşlarım.Elbette adını yazmadığım veya yazamadığım arkadaşlarım vardır.Ama dediğim gibi ben hepinizi seviyorum ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum.Tüm forumda anlaşamadığım sadece 3 kişi var.Elektiriklerimiz uyuşmadı neyapalım.Adı geçmeyenler lütfen alınmasın.. Sevgiler.. sağol da,beni niye yazıyorsun..senı sevmeyenı nıye sevıyonnn Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Çok teşekkür ederim Taurus benim için söylediklerine Ben de seni seviyorum çünkü en önce insansın, sonra arkadaşım, dostum ve daha ne diyeyim ki bilmem sen benim için ne ifade ettiğini çok iyi biliyorsun başka bi söze gerek yok diyorummm... Teşekkürler seni tanımama izin verdiğin için Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 kimseyı sevmiyorum kendımı sevıyorum.yaşasın egoızm Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 GULL tatlı dilli hoş muhabettir kendileri GLORIA tatlı cadı çıkarır yapılanın acısını NATAlIA hem döver hem de sever beni SEDALİNA forumun gece gülü hem bülbülü NEVESER bıraksada oyunu burakamayız onu GECE YAĞMURU duygu yüklü gönül insanı CELİNE az muhabbetimiz olmadı hoştur kendisi YUMOTE ne atlı ne şirin şeydir bilseniz onu AÇA forumun sevimli kedisi saf kalplisi TAN VAKTİ forumun benden sonraki yakışılısı SUHEDA benim gibi acemi hafif meşreptir kendileri ERBAY söz üstadıysa da sözümden sonra gelir sözü TAURUSMUTİS forumun aklı başında beyefendisi JÖN koymuş adını Jön Türklerden olmuş kndileri AYSUM avatarındaki kadar hoş güzeldir elbet ALATURKA forumun çağdaşlarından ismi gibi MINEU şimdlik yazşmak nasip olmadı ama SEREnaDE serdiler muhabbeti dört bir yere Daha kimler kimler elbet hepsi de hoştur severim herkesi burada ismi geçenleri de geçemeyenleri de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.