Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

oo cok :P sayami :unsure:

natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim :) cok seviyorum hepsini :wub::clover:

saol gülsün bende seni sefiiom :clover::D

Gönderi tarihi:

Sardunyam,gloria,güllü ve paula daha yeni gördüm mesajlarınızı.Teşekkür ederim.Gülsün ;Düldül'de seni seviyormuş.Ve yumote tek tek ad yazmadığım için sevdiklerim arasında olduğunu görememişsin.Ben hepinizi ve hala adını yazmadığım diğer arkadaşlarımı seviyoruum.Eğer hissettiremiyorsam özür dilerim..Canımsınız :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Bis de seni sevios :P

Anaa sen Gülsün'ü nie sevmion :( Çok şekerdir benim vişnem :wub:

canim benim seven arkadasim o kadar cok,ki ( sevmiyenlerin farkinda bile degilim ben sekercim ha var ha yok gibiler zaten tek cikti forumda :D sevmiyenede saygim sonsuzdur -_- ) kizim nerdesin sen ya denk gelemiyoz özledim seni cilekim :lol:

Gönderi tarihi:

Tabi seni seven cook :D

Bisi seven cok nadir :(

Bende seni ösledim :wub: Burda öm anca konuşuos yaa :( İşin yoksa kanala gidelim mi.Çıkacam deme vururum seni :lol:

Gönderi tarihi:

düldül ve taurusmutis bir elmanin yarisi gibi biri olmzsa digeride olmas ben ikinizi tek olarak seviyom :)

natalie cilekim ben gitmem kanala ya sevmiyom orayi :(

Gönderi tarihi:

AZİZİLTURCO...Ksr bakma.. seni unutmuşum.. sevildiğini biliyosun zaten..

ŞEVVAL... Sen de ksr bakma unutmuşum kafam çok dağınık bugün.. seni de severim bilirsin.

CELİNE.... Son günelerin formda kızı, en parlak yıldızı.. seni de seviyorum..

ARMAN... Herhangi birşey söylememe gerek varmı bilmiyorum.. benim için çok değerlisin...

EMİLYPANDORA.... Bu günlerde forumda görünmüyosun ama seni ne kadar çok sevdiğimi biliyosun...

EREN..... Toprağım, dostum, kardeşim..

Aklıma geldikçe devam edeceğim.. arkadaşlar biliyorsunuz uzun bir süre forumdan ayrı kaldım unutmamı hoşgörün...

Gönderi tarihi:

meydün ablam bide azizilturco bunların yeri ayrı...... :wub::clover:

canımsın sen ya...... :wub:

herkesi seviyorum__nerden baksak 20 üye sayarım da :unsure: made,karçiçeğim ve angel ın yeri ayrı :wub:

mucuks canım..... :wub:

BOZAN.. Hem severim hem saygı duyarım.. bilgisine hayranım

ERBAY... Çok severim onun kalbi ve üslubuna hastayım

FOÇAL.....Baya bir severim dürüstlüğünü ve saygılı olmasını takdir ediyorum

NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir

ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur..

MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok..

Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez..

Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır..

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

sağolasın...kralx'im....ama bişiy dikkatimi çekti başta 6 kişi yazıp neden 5 kişinin demişsin.... :D

benim sewdiklerim zaten belli buraya yansıtmama gerek yok......... ;)

herkes sewidiği kadar sewilir...............

hepinizi sewiyim......

Gönderi tarihi:

yaw çok tekil olmuş bu başlık , üyeler demek lazım

efendim sıradan başlıyorum : sardunyam , sedelina , taurus , yumote , aysum , aça , gulll , armance en sevdiklerim :clover:

ama daha farklı sevdiklerimde var : serenade , erbay , fearles men , tan_vakti , gece yağmuru , mineu , kriptex , gülsün , natalia , medikal

şimdi isimleri aklıma gelmeyenlerde var özür diliorum ve onlarıda seviyorum

oo cok sayami

natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini :wub:

NATALİ... Çok çok everim.. Tölerans tanır, zekidir en önemlisi kalbi çok temizdir

ALATURKA.. Bazen kavga etsekte ne ben onsuz ne de o bensiz yapamaz, zekidir, sevgi doludur..

MADEİN TURKEY.. Tatlı arkadaşım benim.. onu ne kadar çok sevdiğimi kendisi bilir... fazla birşeyler yazmama gerek yok..

Valla bu beş üyenin değerleri borsa misali artar eksilir tavan yapar, taban yapar ama hiç bir zaman sevgileri düşmez..

Dostluğumdan emin olan arkadaşlardan ismini unuttuklarım kesin vardır, çekinmeden sitem edebilirler ve hatırlatmış olurlar, gereken değerlendirme tarafımdan yapılacaktır..

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

hepinize teşekkür ederim.... :clover:

Gönderi tarihi:

JÖN.. Ksr bakma kardeş senle bir kaç muhabbetimiz oldu ama sıralamada aklıma gelmedin... senide seviyorum... Saygılı ve beyefendi biri olduğunu biliyorum....

tsk ederım kralx kısa bır muhabbetımız oldu sende boyle bır ızlenım bırakmısım ne mutlu bana.sende cok saygılı ve beyefendısın :clover:

Gönderi tarihi:

Sardunyam,gloria,güllü ve paula daha yeni gördüm mesajlarınızı.Teşekkür ederim.Gülsün ;Düldül'de seni seviyormuş.Ve yumote tek tek ad yazmadığım için sevdiklerim arasında olduğunu görememişsin.Ben hepinizi ve hala adını yazmadığım diğer arkadaşlarımı seviyoruum.Eğer hissettiremiyorsam özür dilerim..Canımsınız :clover::clover::clover:

saolasın sen de öyle :)

Gönderi tarihi:
natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim cok seviyorum hepsini

kalaycı gülsün bende seni seviyorum :clover:

dostum senin yerin bende ve bu forumda çok başka iyi ki varsın :clover:

tek tek ayırım yapmak gerçekten zor herkesi seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için..

Aça:Kedi diye takılıp durduğum halde beni bozmadığı için..

Aysum:Bebekleri sevdiği için..

qull,Celine ve Sedelina:Beni abi olarak kabul ettikleri için(Gerçi qull bana dede diyor ama ..)..

Jön ve Maser:Asla seviyelerini düşürmedikleri için..

Erbay ve Focal:Biri özellikle manileri için her ikiside ağırlıklarını hissetirdikleri için..

Sardunyam:Dostça yaklaşımı için..

Paula:İçtenliği ve düşünceli olduğu için..

Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için..

Gece Kuşu:Kültürü ve medeni yaklaşımı için..

Dipnot:Bulunduğu yere uyum sağlıyabildiğini ispatladığı için..

Arman:Beni kızlardan tırnaklarından koruduğu için..

Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için..

Sedoş:(biliyorum yukarıda da yazdım ama o sedelina bu sedoş)Yaptığı ve yediği kekler,muhteşem zekası ve dostluğu için..

Gloria:Sarı laleleri,espirileri,cıvıl cıvıllığı ve beni devamlı şaşırttığı için..

Düldül:Yarenliği için..

Siyam:İsim babası olduğum için..

Armance:Arada bir görmeme rağmen ısındığım için..

Fearless:Başlarda tıss lamama sebep olduğu için..

...

Sevdiğim arkadaşlarım.Elbette adını yazmadığım veya yazamadığım arkadaşlarım vardır.Ama dediğim gibi ben hepinizi seviyorum ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum.Tüm forumda anlaşamadığım sadece 3 kişi var.Elektiriklerimiz uyuşmadı neyapalım.Adı geçmeyenler lütfen alınmasın..

Sevgiler.. :clover::clover::clover:

d8253e1236.jpg

Gönderi tarihi:
Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için..

Aça:Kedi diye takılıp durduğum halde beni bozmadığı için..

Aysum:Bebekleri sevdiği için..

qull,Celine ve Sedelina:Beni abi olarak kabul ettikleri için(Gerçi qull bana dede diyor ama ..)..

Jön ve Maser:Asla seviyelerini düşürmedikleri için..

Erbay ve Focal:Biri özellikle manileri için her ikiside ağırlıklarını hissetirdikleri için..

Sardunyam:Dostça yaklaşımı için..

Paula:İçtenliği ve düşünceli olduğu için..

Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için..

Gece Kuşu:Kültürü ve medeni yaklaşımı için..

Dipnot:Bulunduğu yere uyum sağlıyabildiğini ispatladığı için..

Arman:Beni kızlardan tırnaklarından koruduğu için..

Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için..

Sedoş:(biliyorum yukarıda da yazdım ama o sedelina bu sedoş)Yaptığı ve yediği kekler,muhteşem zekası ve dostluğu için..

Gloria:Sarı laleleri,espirileri,cıvıl cıvıllığı ve beni devamlı şaşırttığı için..

Düldül:Yarenliği için..

Siyam:İsim babası olduğum için..

Armance:Arada bir görmeme rağmen ısındığım için..

Fearless:Başlarda tıss lamama sebep olduğu için..

...

Sevdiğim arkadaşlarım.Elbette adını yazmadığım veya yazamadığım arkadaşlarım vardır.Ama dediğim gibi ben hepinizi seviyorum ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum.Tüm forumda anlaşamadığım sadece 3 kişi var.Elektiriklerimiz uyuşmadı neyapalım.Adı geçmeyenler lütfen alınmasın..

Sevgiler.. :clover::clover::clover:

d8253e1236.jpg

sağol da,beni niye yazıyorsun..senı sevmeyenı nıye sevıyonnn :P

Gönderi tarihi:

Çok teşekkür ederim Taurus benim için söylediklerine

Ben de seni seviyorum çünkü en önce insansın, sonra arkadaşım, dostum ve daha ne diyeyim ki bilmem sen benim için ne ifade ettiğini çok iyi biliyorsun başka bi söze gerek yok diyorummm...

Teşekkürler seni tanımama izin verdiğin için :clover:

Gönderi tarihi:

GULL tatlı dilli hoş muhabettir kendileri

GLORIA tatlı cadı çıkarır yapılanın acısını

NATAlIA hem döver hem de sever beni

SEDALİNA forumun gece gülü hem bülbülü

NEVESER bıraksada oyunu burakamayız onu

GECE YAĞMURU duygu yüklü gönül insanı

CELİNE az muhabbetimiz olmadı hoştur kendisi

YUMOTE ne atlı ne şirin şeydir bilseniz onu

AÇA forumun sevimli kedisi saf kalplisi

TAN VAKTİ forumun benden sonraki yakışılısı

SUHEDA benim gibi acemi hafif meşreptir kendileri

ERBAY söz üstadıysa da sözümden sonra gelir sözü

TAURUSMUTİS forumun aklı başında beyefendisi

JÖN koymuş adını Jön Türklerden olmuş kndileri

AYSUM avatarındaki kadar hoş güzeldir elbet

ALATURKA forumun çağdaşlarından ismi gibi

MINEU şimdlik yazşmak nasip olmadı ama

SEREnaDE serdiler muhabbeti dört bir yere

Daha kimler kimler elbet hepsi de hoştur severim herkesi burada ismi geçenleri de geçemeyenleri de

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.