Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

:huh:-_-

Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için..

bende seni seviyorum taurus ;):clover:

MINEU şimdlik yazşmak nasip olmadı ama

seni tanımayı gerçekten çok isterim manidar :):clover:

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

GULL tatlı dilli hoş muhabettir kendileri

GLORIA tatlı cadı çıkarır yapılanın acısını

NATAlIA hem döver hem de sever beni

SEDALİNA forumun gece gülü hem bülbülü

NEVESER bıraksada oyunu burakamayız onu

GECE YAĞMURU duygu yüklü gönül insanı

CELİNE az muhabbetimiz olmadı hoştur kendisi

YUMOTE ne atlı ne şirin şeydir bilseniz onu

AÇA forumun sevimli kedisi saf kalplisi

TAN VAKTİ forumun benden sonraki yakışılısı

SUHEDA benim gibi acemi hafif meşreptir kendileri

ERBAY söz üstadıysa da sözümden sonra gelir sözü

TAURUSMUTİS forumun aklı başında beyefendisi

JÖN koymuş adını Jön Türklerden olmuş kndileri

AYSUM avatarındaki kadar hoş güzeldir elbet

ALATURKA forumun çağdaşlarından ismi gibi

MINEU şimdlik yazşmak nasip olmadı ama

SEREnaDE serdiler muhabbeti dört bir yere

Daha kimler kimler elbet hepsi de hoştur severim herkesi burada ismi geçenleri de geçemeyenleri de

Manidar teşekkür ederim arkadaşım.. :clover:

Gönderi tarihi:

natalie angel yagmur ablam mine ablam aysum yazgülü Aca Focal abim Erbay ustam Arman abim aziiz yumote jön birce paula tasyürekli Eren Sevvalim Celine düldül sayman22 alaturka tan vakti (daha var isimleri aklima geliyor geldikce yasarim :) cok seviyorum hepsini :clover:

Gülsün Gül yüzün hep Gülsün tatlım :hug:

Not: Gülsün, mineu, taurusmusti, sedelina, gull, aça, gece yağmuru, gloria ve aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var.. bu şahısları tanımıyorum ve haklarında yeterli bilgim de yok, bazılarını tanımakta istemiyorum...

Saygılar-sevgiler...

:unsure::clover:

Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için..

:blushing::clover:

GECE YAĞMURU duygu yüklü gönül insanı

:blushing::clover:

Gönderi tarihi:

bu forumdaki herkezi seviyorum insanca dostça arkadaşça okadar çok isim varki o yüzden belirtmedim ama gerçekten tanıdıklarımın isimlerinide yazmadan geçemeyeceğim.

sardunyam,sedelina,dipnot,paula,sirvana, bunları tanıdığım için adlarını yazdım herkeze teşekkürler ... :clover:

Gönderi tarihi:

sardunyam,sedelina,dipnot,paula,sirvana, bunları tanıdığım için adlarını yazdım herkeze teşekkürler ...

abicim bende ismimi arıyordum ki :unsure:

ve gloria, natali,mineu,aça,yomote,gece_gağmuru, bunlarıda seviyorum :clover:

burda buldum :D

bende seni sevdim abicim ;):clover:

Gönderi tarihi:

ve gloria, natali,mineu,aça,yomote,gece_gağmuru, bunlarıda seviyorum :clover:

Ah anaaam bende seni seviom :clover::lol:

Gönderi tarihi:

Kankim abicim dediğine göre bende mi abicim desem acep ,bende severim seni abicim :clover:

hatta amca bile diyebilirsin kankim , aramısda kalsın bayağı yaşlı -_-:lol::D

Ah anaaam bende seni seviom :clover::lol:

nereye gittin kıss seni seviyom diycektim :unsure:

Gönderi tarihi:

Bnede sizleri seviyom kızlar gece yağmuru özür kelime hatası :D

ve bana içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsiniz. :D

Gönderi tarihi:

nereye gittin kıss seni seviyom diycektim :unsure:

Burdayım mine diyebilirsin :lol:

Gönderi tarihi:

şimdi hep beraber el ele tutuşuyoruz hayat sevince güzel şarkısını söylüyoruz , bukadar seviyorumun üstüne iyi gider hee ;) bende hepinizi seviyorum bugünlerde bazı arkadaşları kırdım onlarıda seviyorum

hatırlayamadım ben o şarkıyı :unsure: nası başlıyodu yufkam yüreğim :D

Burdayım mine diyebilirsin :lol:

aaaaaa yine gitmiş :angry:-_-:P

Gönderi tarihi:

Burdayım diom yaaaaaaa :stuart: desene :angry:

kısım niye gisli gisli geliyon ki :unsure: hayret bişi -_-:P

neyse çok ısrar etti söleyim bari :D seni seviyom toprağım ;)

Gönderi tarihi:

hatta amca bile diyebilirsin kankim , aramısda kalsın bayağı yaşlı

Ne diyorsun kankim :o:stuart:

Bnede sizleri seviyom kızlar gece yağmuru özür kelime hatası

ve bana içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsiniz.

Sorun değil büyükbaba -_-:D:clover:

şimdi hep beraber el ele tutuşuyoruz hayat sevince güzel şarkısını söylüyoruz ,bukadar seviyorumun üstüne iyi gider hee , bende hepinizi seviyorum bugünlerde bazı arkadaşları kırdım onlarıda seviyorum

Taş Yürekliyide sefiom :stuart:

Gönderi tarihi:

Öncelikle manidar ve taurusa gönül sayfalarında bana da bir yer ayırdıkları için teşekkr ediyorum... :lol:

Tan_vaktini de isim listesinde kendimi göremediğim içn kınıyorum :D

Şaka maka sizi çok seviyorum arkadaşlar ^_^

Gönderi tarihi:

Gülsün ve Mineu: Beni düşündükten ve bir süre gözlemldikten sonra sevdikleri için..

Aça:Kedi diye takılıp durduğum halde beni bozmadığı için..

Aysum:Bebekleri sevdiği için..

qull,Celine ve Sedelina:Beni abi olarak kabul ettikleri için(Gerçi qull bana dede diyor ama ..)..

Jön ve Maser:Asla seviyelerini düşürmedikleri için..

Erbay ve Focal:Biri özellikle manileri için her ikiside ağırlıklarını hissetirdikleri için..

Sardunyam:Dostça yaklaşımı için..

Paula:İçtenliği ve düşünceli olduğu için..

Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için..

Gece Kuşu:Kültürü ve medeni yaklaşımı için..

Dipnot:Bulunduğu yere uyum sağlıyabildiğini ispatladığı için..

Arman:Beni kızlardan tırnaklarından koruduğu için..

Gece yağmuru:Acayip olacak ama hikayelerinde beni aç susuz bıraktığı için..

Sedoş:(biliyorum yukarıda da yazdım ama o sedelina bu sedoş)Yaptığı ve yediği kekler,muhteşem zekası ve dostluğu için..

Gloria:Sarı laleleri,espirileri,cıvıl cıvıllığı ve beni devamlı şaşırttığı için..

Düldül:Yarenliği için..

Siyam:İsim babası olduğum için..

Armance:Arada bir görmeme rağmen ısındığım için..

Fearless:Başlarda tıss lamama sebep olduğu için..

...

Sevdiğim arkadaşlarım.Elbette adını yazmadığım veya yazamadığım arkadaşlarım vardır.Ama dediğim gibi ben hepinizi seviyorum ve sizinle beraber olmaktan çok mutluyum.Tüm forumda anlaşamadığım sadece 3 kişi var.Elektiriklerimiz uyuşmadı neyapalım.Adı geçmeyenler lütfen alınmasın..

Sevgiler.. :clover::clover::clover:

d8253e1236.jpg

:clover::clover: teşekkür ederim kardeşim

Gönderi tarihi:

Öncelikle manidar ve taurusa gönül sayfalarında bana da bir yer ayırdıkları için teşekkr ediyorum... :lol:

Tan_vaktini de isim listesinde kendimi göremediğim içn kınıyorum :D

Şaka maka sizi çok seviyorum arkadaşlar ^_^

aysum inan kusura bakma o arada hatırlayamadım mağzur gör benim gibi yaşlı insanları senide sefiyon gııı :D

Gönderi tarihi:

aysum inan kusura bakma o arada hatırlayamadım mağzur gör benim gibi yaşlı insanları senide sefiyon gııı :D

amaaaannnn nolcak sanki abicim <_< boşveeeeeerrrr -_- aysumu sölemesende olur :D:lol:

Gönderi tarihi:

amaaaannnn nolcak sanki abicim <_< boşveeeeeerrrr -_- aysumu sölemesende olur :D:lol:

olmaz gııı oda arkadaşımız yaşlılık olsa gerek unuttum :D

Gönderi tarihi:

ay ayyy ayyyyy ben sizi çok seviyorum hemde çoook kocaman dağlar kadar :hug:

hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman seviyorum,ben tauruscuğum gibi ayrı ayrı yazabilirsem birgün söylerim :clover:

Gönderi tarihi:

ay ayyy ayyyyy ben sizi çok seviyorum hemde çoook kocaman dağlar kadar :hug:

hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman seviyorum,ben tauruscuğum gibi ayrı ayrı yazabilirsem birgün söylerim :clover:

Kediciğim iyiki varsın.. :P

Gönderi tarihi:

Kankim: Foruma geldiğim ilk günden bu yana samimiyeti,sıcak kanlılığı ve gülümsemesi ile her zaman gönlümün birincisi olmuştur...Bana bir kez daha ıspatlamıştırki bu durum,mesafelerin dostluğa,arkadaşlığa engel olmadığını...Her zaman dediğim gibi kankilerimin en tatlısı :hug: Bir ömür boyu mutlu olursun inşallah eniştemle...

Angelflower: Kankim gibi Melek yüzlü gönlü güzel ablacım her zaman bana yüreğindeki sevgiyi vermekten hiç çekinmedi..Ablacım bütün güzellikler adresini şaşırmadan seni bulsun :clover:

Arman: Arman burdaki dostlukları,paylaşımları ve iyi-kötü herşeyi görmemi ve paylaşmamı sağlayan değer verdiğim kişilerdendir..Sen olmasaydın ben bu forumu keşfedemezdim...Burda olmama neden olduğu için... :clover:

Focal: Namı diğer Kaptan...Vatan aşkı, Bayrak aşkı beni her zaman büyülemiştir...Beyefendiliği,az ama öz konuşması,Saygınlığı,Karizması ve Kişiliği ile her zaman gözde olan biri...Umarım birgün en büyük hazineyi bulursun :clover:

Kriptex_1000 ( Ece Ablam ): Çok güsel bir çukulatalı yaş pastayla kandırdım onu... Yağmurum demeye başladığı ilk günden bu yana sevgimiz hiç eksilmedi...Olgunluğu ve hayatın diğer yüzünü birlikte görmeye çalıştık..Her ne olursa olsun dostluğumuz hiç bitmeyecek ablacım.. :clover:

İlbey_26: Ahmet abim seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum...Eğer unutmadıysan Allah'da nasip ederse nikah şahidimsin...Eşinle sana huzurlu ve sağlıklı bir ömür boyu mutluluklar dilerim... :clover:

Erbay: Erbay forumdaki ender beyefendilerden...(Necatinin bu işle hiç alakası yok ) Yüreğindeki bütün güzellikler senin olsun :clover:

Gülsün ve Natalia: Kuss kuss ve Vişnem...Bu ikili bana kankimi anımsatıyor ama daha deli dolu...Kızlar yüreğinizdeki heyecan ve sevgi hiç tükenmesin... :clover:

Aysum: Hemşirelerin en güzeli bu kıs biras cani ama eh işte idare edecez artık...Aysum seni seviyorum tatlım..

Aça: İşte bu kısda bir cevher yatıyor...Dikkat etmek lasım...Biras beni anımsatıyor (bana) caniliği daha çok sanırım...Rabbim sana hiç dert çektirmesin AÇAm..Sağlık sorunların en kısa zamanda iyiye döner inşallah.. :clover:

Sardunyam-Sedelinam-Taurus: Diğer topiclerde sizi çok sık görüyordum ama oyunlara katılmanıs ile birlikte yüreğinisdeki sevgileride daha iyi fark edebildik..Allah gönlünüze göre nasip eylesin herşeyi..

Madeİn Turkey-Karçiçeğim-Serenadem-Mizyal: Çok sık göremesemde forumda eskisi gibi sizi sevdiğimide sakın unutmayın...

Taş Yürekli-Güzelyaz: Taş Yürekli beni bir ön yargımdan dönderdi...Ve ona yanlış anlaşılmadan dolayı bir özür borcumu ödememe neden oldu..Herşeyin en iyisi ve en güzeli seninle olsun...Güzelyaz nickin gibi çok güzelsin dilerim Allah'tan bu güzel yüzün ve yüreğin daha fazla acı çekmesin...

AzizilTurco-Golgi Aygıtı: Foruma eskisi gibi çok gelmeselerde geldiğim ilk günlerde bana olan yaklaşımlarını hiç unutmadım..Unutulmadınız...

Siyam-Gloria-Yumote-Paula-Celine-Düldül-Sirvana: Sizleride seviyorum...

Jön: Toprağım.. Her ne kadar tünel kazıp kaçmayı başaramasada,Topağımı severim...Umarım en kısa zamanda şu okulu bitirirsin...

Tan_Vakti-Sayman22: Sizleride seviyorum abicim... ( Yaw Tan_Vakti abim o kadar da yaşlı değilmiş )

DİPNOT Ve Kralx: Çizgisini hiç bir zaman bozmayan,Saygısını yitirmeyen ve az da olsa forum oyunlarında görmeye başladığım seviyeli arakadaşlar...

Eğer ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa sakın yürekte unutulduğunuzu düşünmeyin...İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlar sizleride seviyorum... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.