Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl ben onu aslan yarvusu sandım dı Karamık çıkaran aslan yavrusu herhalde..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl sardunyam, sedelina, yumote, frozen, gloria diğer üyeleride seviyorum ama onların yeri ayrı
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl sardunyam, sedelina, yumote, frozen, gloriadiğer üyeleride seviyorum ama onların yeri ayrı bende seni ....
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 18 yıl sevdiklerim kendilerini bilirler......... bu da onlara gelsin..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl sevdiklerim kendilerini bilirler.........bu da onlara gelsin.. Biliriz elbet.. Resmin için üzülme,bu muydu.. Bak sevdiklerinde kendiliğinden de çıkıyormuş..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl abim benim.... çok sefiom seni yaa... nabıl buldun??? muck muck ....................
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl bir arkadaşım bence çok harbii bir çocuk öylemiii...çok enteresan yaa bana öle gelmedi... sanki harbilikten çok pabuç dilli biraz... :)
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl yanlışın var bence...ben tanıyorum bilmiyim ben valla.... sen taniyin demek ki...ilginççç...hiç duymadım ama galipa hoş bir kişiliğe sahip...tıpkı sizin gibi
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Sevdiklerim o kadar çok ki.. Unutup ta birini üzerim diye korkuyorum..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl sardunyam, sedelina, yumote, frozen, gloriadiğer üyeleride seviyorum ama onların yeri ayrı ne güzel şey sevildiğini duymak,teşekkür ederim değerli arkadaşım.. bende seni seviyorum ...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl sardunyam, sedelina, yumote, frozen, gloriadiğer üyeleride seviyorum ama onların yeri ayrı teşekkür ederimmm keskinkalem :quote:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.