Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41.. Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21.. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. sende benim sevdiğim insanların içindesin xlark tades, güzel düşüncelerin için saol.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 canım çiçeğim benimmmm ben deeeee aysumum bitanem ben de seni çok seviyorum tatlım paula, aysum, naty, murti, taurus, olivia, sedoş, sardunyam, tan vakti, gloria, medikal, gull, celine, aça, leyla, lilac, leviathan, güzelyaz, bilmece meraklıları mosyna, cronaldo, kahin, exce , ewücüm, gecem, başta olmak üzere hepinisi seviyoyummmmm en çok sevdiğim üye sensin Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41..Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21.. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. teşekkurlerrr,bende sizleri seviyorum.uzun süreli bir tanımanın sonucu,ve paylaşımların güzelliği ile Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim Tsk ederim bitanem.. Bi sevenim çıkmış Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41.. Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21.. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. yaaa...çok mutlu oldum tşk ederim.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bizide layık gördüğün için oraya sağol arkadaşım herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bizide layık gördüğün için oraya sağol arkadaşım herşey gönlünce olsun Beni asla yalnız bırakmayan herşeyimi paylaştığım dostlarımdansın sen aysum murti murat yani bohemim vardı kayıplarda sedatın yeri farklı tabi iyiki varsın arkadaşım saol Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41.. Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21.. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. liste düşmüş sedat enflasyonamı uğradı teşekkür ederim canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Tsk ederim Sessizliğin Kızı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bu listelerde neden yokum hiç anlamıyorum . . . . . ? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 'xlark tades' Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Sen benim sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımsın .Pek sık görüşemesekte hala benim gözümde hala aynı değerini koruyorsun arkadaşım Yumoteciğim herzaman iyi ve anlayışlısın teşekkürler Murti San 'sessizliğin_kızı' Duygular karşılıklı bende seni arkadaş olarak seviyorum .İyi bir yüreğin var .Benide listende unutmadığından dolayı teşekkürler ...........Sağol Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 'xlark tades' Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Sen benim sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımsın .Pek sık görüşemesekte hala benim gözümde hala aynı değerini koruyorsun arkadaşım Yumoteciğim herzaman iyi ve anlayışlısın teşekkürler 'sessizliğin_kızı' Duygular karşılıklı bende seni arkadaş olarak seviyorum .İyi bir yüreğin var .Benide listende unutmadığından dolayı teşekkürler ...........Sağol sen de öylesin sevgiler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Başta uzun zamandır ihmal ettiğim halde hala beni listesine sokan Erbay'ıma,listesinden hiç eksik etmeyen Kral'a ve sessizliğin kızına teşekkür ediyorum.Ben sevdiklerimi liste halinde yazacağım ama unutacağım olmasından korkuyorum açıkçası.Neyse yine de yazacağım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss sende bu forumun vazgeçilmezlerindensin bütün güzel şeyler seninle olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 'xlark tades' Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Sen benim sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımsın .Pek sık görüşemesekte hala benim gözümde hala aynı değerini koruyorsun arkadaşım Sevgili Murti San sende aynısın benim için.. Görüşememizin sebebi bu aralar aynı şehirde fakat farklı caddelerde adımladığımız içindir.. Yani ikimizde aynı anda aynı forumdayız fakat birimiz dini konularda birimiz siyasete birimiz muhabbette vs..vs... Unutma insan değerleri enflasyon değildir, bir inip bir çıkmaz.. Değerliydin ve hala değerlisin.. Saygılarımla.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 beni kimse sevmiyormus Seni seveni sende seveceksin oda seni alacak... THE_BOSS'un demek istediği evde kaldın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Aça benim listede varsın iyi bak.. Burcu sanada çok teşekkür ederim.. Aynı duygularla.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 garfild geldi masum niyav nerdesin AÇA.............. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Sevgili Murti San sende aynısın benim için.. Görüşememizin sebebi bu aralar aynı şehirde fakat farklı caddelerde adımladığımız içindir.. Yani ikimizde aynı anda aynı forumdayız fakat birimiz dini konularda birimiz siyasete birimiz muhabbette vs..vs... Unutma insan değerleri enflasyon değildir, bir inip bir çıkmaz.. Değerliydin ve hala değerlisin.. Saygılarımla.. Sağol arkadaşım düşüncelerin benim için değerli ! Caddeler farklı olsada gönüllerimiz bir kardeşim .Allah'a emanet ol Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss saol unutulmamk kusel bi şey sessiz kız beni kimse sevmiyormus marak atme gülsün benim listemde hepiniz varsınız. forumada en kısa zamanda bu listeyi yansıtacağım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 paula, aysum, naty, murti, taurus, olivia, sedoş, sardunyam, tan vakti, gloria, medikal, gull, celine, aça, leyla, lilac, leviathan, güzelyaz, bilmece meraklıları mosyna, cronaldo, kahin, exce , ewücüm, gecem, başta olmak üzere hepinisi seviyoyummmmm Yumotem şekerim benim Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41.. Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21.. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. Tşk ederim Sedat... Mine,gece yağmuru,mizyal,ilbey,focal,kralx,alaturca,lilac,taurus,aysum,natalia,gülsün,eren, sevdiklerim arasındalar...illaki unuttuğum vardır kusura bakmayın.... Sevgili Kardeşim Erbay tşk ederim bende seviyorum seni SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss Burcu çok tşk ederim canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Kıs Suriye ye şimdi mi gidilir GÜNCEL LİSTE.. Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir.. Tşk ederim Sedat paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Canım benim bende seni seviyorum herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm Bende seni seviyorum Beni gerçekten sevdiğine inandıklarımı seviorum Seni seviyom kıs küçük cadı Aça senide çok seviyom kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 amma meraklısın be mine.. kendisi de bi ara beni meraktan çatlattığı için iyi bilir Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41.. Ama yaptığım giflerde neden 21..? Açıklıyım.. Başlangıçta 41 olan isim sayısının.. %18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor.. Kalan 21. Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar.. Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. tşk ederim sedat abi duygular karşılıklı... abi sağol.... bugüne kadar forumdan 11 kişiyle yüzyüze görüştüm halada görüşmekteyim(birininde sesini duydum telefonda o bana yeter o konuşurken karanfiller sıraya geçiyodu ) onlar artık üyelikten çıktı dost oldular benim için onların haricinde Mine,gece yağmuru,mizyal,ilbey,focal,kralx,alaturca,lilac,taurus,aysum,natalia,gülsün,eren, sevdiklerim arasındalar...illaki unuttuğum vardır kusura bakmayın.... tşk ederim erbayum duygular karşılıklı... SEDAT siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a Leyla24 ,The Boss tşk ederim sessizliğin kızı duygular karşılıklı... bu listelerde neden yokum hiç anlamıyorum kıss seni sevdiğimizi anlatmak için daha ne yapıcas bilmiyorum ki her fırsatta seni sevdiğimizi yazıyorus ama sen görmüyosun ki beni kimse sevmiyormus sen öyle zannet Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom ayyy yumoşcuğum teşekkür ediyorum bende seni çook seviyorum canım.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.