Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Az önce bir liste çıkardım sevdiğim üye sayısı 41..

Ama yaptığım giflerde neden 21..?

Açıklıyım..

Başlangıçta 41 olan isim sayısının..

%18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor..

Kalan 21..:D

Ve o kalan sevdiğim arkadaşlar..

Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. :)

sende benim sevdiğim insanların içindesin xlark tades, güzel düşüncelerin için saol..

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

canım çiçeğim benimmmm ben deeeee :clover:

aysumum bitanem ben de seni çok seviyorum tatlım

paula, aysum, naty, murti, taurus, olivia, sedoş, sardunyam, tan vakti, gloria, medikal, gull, celine, aça, leyla, lilac, leviathan, güzelyaz, bilmece meraklıları mosyna, cronaldo, kahin, exce :) , ewücüm, gecem, başta olmak üzere hepinisi seviyoyummmmm :):wub:

:flowers:

en çok sevdiğim üye sensin :lol:

Açıklıyım..

%18'i KDV olarak, %15 ÖTV, binde bir buçuğu ise damga vergisi olarak mahsup edilip matrahtan düşülüyor..

Kalan 21.. :D

Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu.. :)

teşekkurlerrr,bende sizleri seviyorum.uzun süreli bir tanımanın sonucu,ve paylaşımların güzelliği ile :clover:

Gönderi tarihi:

Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia ,

Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön

Sizi özledim :wub:

Tsk ederim bitanem.. :clover: Bi sevenim çıkmış -_-:wub:

Gönderi tarihi:

Açıklıyım..

yaaa...çok mutlu oldum :wub: tşk ederim....

Gönderi tarihi:

love_214.giflove_214.gif

SEDAT

siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a

Leyla24 ,The Boss

love_214.giflove_214.gif

Gönderi tarihi:

bizide layık gördüğün için oraya sağol arkadaşım herşey gönlünce olsun :)

Beni asla yalnız bırakmayan herşeyimi paylaştığım dostlarımdansın

sen aysum murti murat yani :) bohemim vardı kayıplarda :(

sedatın yeri farklı tabi :wub:

iyiki varsın arkadaşım saol

Gönderi tarihi:

Açıklıyım..

liste düşmüş sedat enflasyonamı uğradı :D

teşekkür ederim canım :wub:

Gönderi tarihi:

rreervb6.gif

'xlark tades' Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Sen benim sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımsın .Pek sık görüşemesekte hala benim gözümde hala aynı değerini koruyorsun arkadaşım

Yumoteciğim herzaman iyi ve anlayışlısın teşekkürler

Murti San

'sessizliğin_kızı'

Duygular karşılıklı bende seni arkadaş olarak seviyorum .İyi bir yüreğin var .Benide listende unutmadığından dolayı teşekkürler ...........Sağol

Gönderi tarihi:

'xlark tades' Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim. Sen benim sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımsın .Pek sık görüşemesekte hala benim gözümde hala aynı değerini koruyorsun arkadaşım

Yumoteciğim herzaman iyi ve anlayışlısın teşekkürler

'sessizliğin_kızı'

Duygular karşılıklı bende seni arkadaş olarak seviyorum .İyi bir yüreğin var .Benide listende unutmadığından dolayı teşekkürler ...........Sağol

sen de öylesin :clover: sevgiler

Gönderi tarihi:

Başta uzun zamandır ihmal ettiğim halde hala beni listesine sokan Erbay'ıma,listesinden hiç eksik etmeyen Kral'a ve sessizliğin kızına teşekkür ediyorum.Ben sevdiklerimi liste halinde yazacağım ama unutacağım olmasından korkuyorum açıkçası.Neyse yine de yazacağım..;):clover:

Gönderi tarihi:

love_214.giflove_214.gif

SEDAT

siyahx, Geceyağmuru, Bozan, aysum, Murti San, NATALIA, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, , Aysum,EZEL, E Manyetik, Eren, Egzorzist,diloş,günışığı , Mineu,katre_a

Leyla24 ,The Boss

love_214.giflove_214.gif

sende bu forumun vazgeçilmezlerindensin :clover: bütün güzel şeyler seninle olsun :)

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti San sende aynısın benim için..

Görüşememizin sebebi bu aralar aynı şehirde fakat farklı caddelerde adımladığımız içindir..:)

Yani ikimizde aynı anda aynı forumdayız fakat birimiz dini konularda birimiz siyasete birimiz muhabbette vs..vs...:)

Unutma insan değerleri enflasyon değildir, bir inip bir çıkmaz..

Değerliydin ve hala değerlisin..:)

Saygılarımla..

Gönderi tarihi:

beni kimse sevmiyormus :(

Seni seveni sende seveceksin oda seni alacak... :P:D

THE_BOSS'un demek istediği evde kaldın :D:P

Gönderi tarihi:

Sevgili Murti San sende aynısın benim için..

Görüşememizin sebebi bu aralar aynı şehirde fakat farklı caddelerde adımladığımız içindir..:)

Yani ikimizde aynı anda aynı forumdayız fakat birimiz dini konularda birimiz siyasete birimiz muhabbette vs..vs...:)

Unutma insan değerleri enflasyon değildir, bir inip bir çıkmaz..

Değerliydin ve hala değerlisin..:)

Saygılarımla..

Sağol arkadaşım düşüncelerin benim için değerli !

Caddeler farklı olsada gönüllerimiz bir kardeşim .Allah'a emanet ol :)

Gönderi tarihi:

love_214.giflove_214.gif

SEDAT

Leyla24 ,The Boss

love_214.giflove_214.gif

saol unutulmamk kusel bi şey sessiz kız ;)

beni kimse sevmiyormus :(

marak atme gülsün benim listemde hepiniz varsınız. :D

forumada en kısa zamanda bu listeyi yansıtacağım ;)

Gönderi tarihi:

paula, aysum, naty, murti, taurus, olivia, sedoş, sardunyam, tan vakti, gloria, medikal, gull, celine, aça, leyla, lilac, leviathan, güzelyaz, bilmece meraklıları mosyna, cronaldo, kahin, exce :) , ewücüm, gecem, başta olmak üzere hepinisi seviyoyummmmm

Yumotem şekerim benim :wub:

Açıklıyım..

Kalan 21..

Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu..

Tşk ederim Sedat... :)

Mine,gece yağmuru,mizyal,ilbey,focal,kralx,alaturca,lilac,taurus,aysum,natalia,gülsün,eren, sevdiklerim arasındalar...illaki unuttuğum vardır kusura bakmayın....

Sevgili Kardeşim Erbay tşk ederim bende seviyorum seni ;)

love_214.giflove_214.gif

SEDAT

Leyla24 ,The Boss

love_214.giflove_214.gif

Burcu çok tşk ederim canım :wub:

Gönderi tarihi:

YOLCULAR.jpg

Kıs Suriye ye şimdi mi gidilir :(:lol::wub:

GÜNCEL LİSTE..:)

ssxx1dz1.gif

Not: Bu liste SEDADİSTAN blogunda haftada bir güncellenecektir..

Tşk ederim Sedat ;)

paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom

Canım benim bende seni seviyorum :wub:

herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm

Bende seni seviyorum :wub:

Beni gerçekten sevdiğine inandıklarımı seviorum

Seni seviyom kıs küçük cadı :wub:

Aça senide çok seviyom kıs :wub::w00t:

Gönderi tarihi:

amma meraklısın be mine..

kendisi de bi ara beni meraktan çatlattığı için iyi bilir :P:D

Açıklıyım..

Kalan 21.

Bozan, Geceyağmuru, Katre a, Sessizliğin kızı, Murti San, The Boss, Sedelina, Sardunyam, Lilac, Taurus, Leyla24, Yumote, Aysum, Erbay, Manyetik, Eren, Aça, Egzorzist, Tan vakti, Paula, Mineu..

tşk ederim sedat abi ;) duygular karşılıklı...

abi sağol....

bugüne kadar forumdan 11 kişiyle yüzyüze görüştüm halada görüşmekteyim(birininde sesini duydum telefonda o bana yeter o konuşurken karanfiller sıraya geçiyodu ) onlar artık üyelikten çıktı dost oldular benim için onların haricinde Mine,gece yağmuru,mizyal,ilbey,focal,kralx,alaturca,lilac,taurus,aysum,natalia,gülsün,eren, sevdiklerim arasındalar...illaki unuttuğum vardır kusura bakmayın....

tşk ederim erbayum ;) duygular karşılıklı...

SEDAT

Leyla24 ,The Boss

tşk ederim sessizliğin kızı ;) duygular karşılıklı...

bu listelerde neden yokum hiç anlamıyorum

kıss seni sevdiğimizi anlatmak için daha ne yapıcas bilmiyorum ki :angry: her fırsatta seni sevdiğimizi yazıyorus ama sen görmüyosun ki :devil::P:D

beni kimse sevmiyormus

sen öyle zannet :wub:

Gönderi tarihi:

tatlışın seni seviyoooooooooooo :wub: oliviacım :hug:

paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm :wub:

herkesi seviyom :):wub:

ayyy yumoşcuğum teşekkür ediyorum bende seni çook seviyorum canım.... :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.