Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl peki üzme o zaman kendini olivia iyi biri dalmıştır telafi eder eminim sevgilerrrrr
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl yok ya ne üzmesi eski elektro yok artık hepinize sevgiler bu arada :D
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl arkadaşlığımısın bu seviyeye düşebileceğini ummazdım Ben seni arkadaş zannediyordum manyetik.. Senin niyetin başkaymış... Şimdi "hayır, sana açıkladım, ben öyle zannetmişim" desende.. Telafi olmuyor... Herşey iz bırakıyor..(umarım anlamışsındır)
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Tatlışım benim...
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Valla Yeşim mesajından alıntı yapmasa görmeyecektim ha.. Teşekkür ederim Yumoş torunum..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Teşekkür ederim,bende Olivia alıntı yapmasa görmezdim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Teşekkür ederim,bende Olivia alıntı yapmasa görmezdim Bilseydim alıntı yapmazdım... Valla Yeşim mesajından alıntı yapmasa görmeyecektim ha.. Teşekkür ederim Yumoş torunum.. Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm...
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Bilseydim alıntı yapmazdım... Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm... Hehe Bende bilseydim Olivia alıntı yapmasa görmezdim demezdim (karışık oldu biraz )
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl ben de obur sayfaya yazilacagini bilsydim alinti yapardim(karisiklik az geldi de )
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl tatlışın seni seviyoooooooooooo oliviacım paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom diğer sayfada kalmış alıntı yapayım pıtırcıklarım görsün yaw
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl en cok sevdigim uye gulsun birde birce ablam ama gulsun varligimdan bile habersiz
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl herkesi seviyorumm ben yaaaa herkesiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmm Valla geldiğim gibi bööle bişi beklemiyordum ama teşekkür ederim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl en cok sevdigim uye gulsun birde birce ablam ama gulsun varligimdan bile habersiz Fisilti varligindan haberim var da denk gelemiyoruz bende seni seviyorum Arkadasim
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 18 yıl Vay Gloria;herkes'le tanıştın mı.. heee tanıştıkk hem de bi sevdik birbirimizi bi sevdik sorma gitsin Leyla tabiki de herkes de o... Bunda şaşılacak bişi yok... Zaten ben de taurus'um
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl paula, tan, sardunyam, olivia, lilac, leyla24, taurus, aysum, naty, murticim, arsimed, sedoş, ewücüm, gecem, gull, sessizliğinkızı, gloria, elektro, leviathan, kral x ve değer verdiğim herkes hepinizi çok seviyorummmmm herkesi seviyom Canım kusen unutmamış bak bisi Babamı herkesten ayrı seviyorummmmmmmmm...: Çekil kıs o benim dedem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl 180 küsur ileti yazmışsın daha birini sevecek kadar muhabbetin olmadı demek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.