Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl merhaba arkadaşlar,bu güne kadar izlediğimiz en iyi üç filmi yazalım ve eğer yazdığımız filmleri izlemeyenler varsa izleme fırsatı bulurlar bu sayede,teşekkür ederim.. benim ilk üçüm.. 1.tanrıyı oynayanlar 2.akıl oyunları.. 3.kelebek etkisi..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl hewallo 3 film az ama şu anda aklıma gelen 3 film şunlar: Good Fellas The Godfather Pulp Fiction ya bi de ben bunlarıda parantez içinde müzikal olarak yazıyım dayanamadım(Blues Brothers,Grease)
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl suan aklıma gelenler.... esaretin bedeli hayat güzeldir can dostum
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Benimde aklıma ilk gelen üç şöyle 1.Altıncı his 2.Cennetin krallığı 3.Truva
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl üç tane çok az ama cesur yürek matrix (özellikle birincisi) forrest gump
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl * Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, Le * Lola Rennt * Waking life
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl you have got a message mesajınız var tom hanks meg ryan donnıe darko ...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl benim en'lerim ilk aklıma gelenler... hayat güzeldir baba serisi kalemlerin gecesi
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl yukardaki üç noktam jean darc üç noktayı susmak mı zannetiniz geldi aklıma şimdi
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl en iyi üç uçurtmayı vurmasınlar hayat güzeldir yazı tura en kötü üç dabbe (daha kötüsü olamaz) cennetin krallığı -tüm holivıt filmleri-
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Bir Zamanlar Amerika Amerika SokakLarda Doğdu (Newyork Çeteleri) Ölü Ozanlar Derneği
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl vanılıa sky---harıka bir filmdi akıl oyunları:çok düşündürücü aşk doktoru:komik ama çok güzel mesajlar verıyordu ayrıca kelebek etkisi de çok etkileyıcıydı korku tarzında ıse testere fılmı müthiş bi zekayı anlatıyordu
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 18 yıl benim de aklıma gelen üç film Rüzgar Gibi Geçti Kelebek Etkisi The Others (Bu arada Dogville ve Frekans flmini de eklesem acaba cok olur muydu?)
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 18 yıl Hayalet, Yeşil Yol, Dünyalar Savaşı bunlar yabancı Babam ve Oğlum, Eşkıya, Al Yazmalım Selvi Boylum bunlarda yerli... Aslında üçten fazladır sevdiğim filmler ama üç dediler üç yazdık
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl KELEBEK ETKİSİ FİGTH CLUB YÜZÜKLERİN EFENDİSİ (testere 1-2 de güzeldi)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.