Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

hiç numara yapmayın duydum nekadar öslediğinizi ,unsure.png  üzüldüğünüzüsad.png ,ahh ahhh aptalkafam.gif çektiğinizi ve hatta ağladıgınızıwhistling.gif neyseee sizi daha fazla üzmiyim dedim ama bende söylemeden geçemiyecegim bende sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmmflowers.gif flowers.gif hug.gif yaaaablush.png 

Gönderi tarihi:

Sitemize ve aramiza hosgerigeldin.

Gönderi tarihi:
  • Admin--

Hoşgeldin Yayamaz :)

Gönderi tarihi:

Çok mutlu oldum :hug:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Tekrar hoşgeldin yayamaz... seni smile.png

düşündüm admin kesin beni çok öslemiştir ortalığı karıştıran,beceremiyen yayamaz bir gelsede karıştırsa demiştir dedim ve kalktım geldimblush.png  tekrar hoşbuldum..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Çok mutlu oldum hug.gif

bendeeehug.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hosgeldiniz smile.png

teşekkür ederim amaunsure.png şeyy daha kolay telafuzu olan bir nick varmı yedekteblush.png

Gönderi tarihi:

Şaşuke Uçhiya diyebilirsin :) Şaşu diyebilirsin istedigin gibi :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Şaşuke Uçhiya diyebilirsin smile.png Şaşu diyebilirsin istedigin gibi smile.png

Şaşu diyorum ozamanoriginal.gif  off ya neydi o unsure.png sağolasınoriginal.gif

Gönderi tarihi:

Anime karakteriydi, Naruto'dan; Itachi Uchiha'nin kardesiydi… :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Anime karakteriydi, Naruto'dan; Itachi Uchiha'nin kardesiydi… smile.png

dip notun için teşekkürler de ama ben ''of neydi o '' derken nickin hakında idioriginal.gif  hıı bu arada günaydınoriginal.gif

Gönderi tarihi:

Yeni anlayabildim :D Size de gunaydin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.