Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl hiç numara yapmayın duydum nekadar öslediğinizi , üzüldüğünüzü ,ahh ahhh çektiğinizi ve hatta ağladıgınızı neyseee sizi daha fazla üzmiyim dedim ama bende söylemeden geçemiyecegim bende sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmm yaaaa
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 12 yıl Yazar Tekrar hoşgeldin yayamaz... seni düşündüm admin kesin beni çok öslemiştir ortalığı karıştıran,beceremiyen yayamaz bir gelsede karıştırsa demiştir dedim ve kalktım geldim tekrar hoşbuldum..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 12 yıl Yazar Hosgeldiniz teşekkür ederim ama şeyy daha kolay telafuzu olan bir nick varmı yedekte
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 12 yıl Yazar Şaşuke Uçhiya diyebilirsin Şaşu diyebilirsin istedigin gibi Şaşu diyorum ozaman off ya neydi o sağolasın
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 12 yıl Yazar Anime karakteriydi, Naruto'dan; Itachi Uchiha'nin kardesiydi… dip notun için teşekkürler de ama ben ''of neydi o '' derken nickin hakında idi hıı bu arada günaydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.