Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 sende hep tek bırakıyorsun beni ben dünyalı değilmiyim acaba benim sahibim beni çok severdi tek olduğumdan denizde balık olsan ? ? ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 oltalardan uzak dururdum.... ülkende iğne atacak yer olmasa sıkış tepiş olsan.... bu daha kötü bea... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Uzaya giderdim sakin kafeste kuş olsan ? ? ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 delip geçmek için kafesi göğüs kafesimi deşerdim... gökyüzünde yalnız gezen yıldız olsann... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 dünyaya bakardım beni gören varmı diye dağda yanlız bir çiçek olsaydın ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 esen rüzgarıma sarılırdım... tüm ömür boyuu kızamık olsan.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 sevdiğime yapışırdım benden başkaşı olmasın diye güzel olmasan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 bi güzelliğimi keşfetmeye çalışırdım.... dünya güzeli olsan.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 güzel bir kalp arardım duygu olsan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 en güzel kalpte en masum his olurdum.... küçük bir kalpte onu öldürcek sebep olsan.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 olmazdım olduysamda yok olurdum bir iyilik olsan kime giderdin Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 sevdiklerimin biricik kalplerinden ayrılmazdım... yazarkasa olsaydın?? Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 denize giderdim balık bilmese halık bilir ateş olsan ne yapardın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 bütün ürünlerde indirimli fiyat verirdim bir şarkı olsan ? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 forum arkadaşlarımın kulaklarından eksik olmazdım.... tabii sevdiklerimin de .... ya bi portakal olsan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 hiç denk gelceğini düşünmezdim yaaa.... bana okuldan arkadaşlarımdan bazıları portakal der...=) yani zaten öleyim....ve kendimle gurur duyardım peki sen bi bahçeyi koruyan çit olsan.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 üzerimee yaslananlar olduğu zaman ortadann ÇATT diee kırılırdımm.... onlardaa oturupp kalırlardıı yerreee göktekiii bulutt olsann.....??? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 daha öncede bu soruya cevap verdiğimi anımsadım...ve aklıma yine aynı cevap geldi... canım bulutumu bulur...dünyayı gezerdim... bulaşık makinesinde ki deterjan olsan...! Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 nee biliyimm hiiç hayall etmemiştimm.... makineninn içerisindee partii düzenlerdimm... bardaklarlaa tabaklarlaaa süperr olurduuu birr kar tanesi olsann??? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 sEvDiĞiMiN KaLbİnE kOnAr...sIcAkLIğIYla Erİr ve SonRa VÜcuDUndA BuhArLAşIrDIm...soNrAda EsERdim gÖzLErinDE.... dünyada tek gül olsan..... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 solmamak için açmazdım şarkılarda nakarat olsan... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 sevdiğimin kalbinde yaşar.... dudağını okşardım melodimle... dünya da yalnız olsan...sevsen sevilmesen... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 yanlızlık Allah' a mahsus bişeydir, dünyada tek olamazsın bitkiler, hayvanlar, dağ taş var.. sevip sevilmemek en yoğun duygulardan biridir ve en güzel olandır. haluk levent söylemiş en güzel aşk zor olanmış diye... eğer sen hitler olsaydın yaptıkların için pişmanlık duyarmıydın ? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2008 yoook derdım kı gectı bolu pazarı sen olsaydın alfabeyı neye gore yapardın? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Alfabeyi kaldırırdım, insanlar pandomimle anlaşırdı. Sen patates olsan ne yapardın? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.