Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Ben sen olamam seni tek geçerim ben Gökyüzünde bulut olsan ....? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Uykunuzu açardım.. Sen ben olsan.. öyleymiş ya zatennn dedin ya gloria aslında benim diye ben sen olsaydım eğer var yaaaa neler yapardım nelerrrrrr gece olsaydın (bildiğin geceee yaaa gece yağmuru degil yani) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Murti;canımsın sağol.. Gece olsam,tüm günahları örterdim.. Sis olsan.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 etrafı kaplar kaçırırdım bırını.. deve olsan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Kutup ayısına yakalanmamak için vargücümle kaçardım.. Yalnız çınar olsan.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Kutup ayısına yakalanmamak için vargücümle kaçardım.. Yalnız çınar olsan.. yapraklarımı yalnız insanların üzerine doğru savururdum yalnızlıklarını gidermek için ırmak olsan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 İçimde yaşayan canları rahatsız etmemek için sakin akardım.. Dağ olsan.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 dağ olsam seni aşa atardım,aşada da glroıa olurdu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 dağ olsam seni aşa atardım,aşada da glroıa olurdu napmam lazım benim şimdi sedoş... ölmeden önce hikayelerimize göre tutmamam gerek di mi? ama kıyamam ben arkadaşıma kii ben aşağıda olacaksam o zaman seni tutmaya çalışırdım ki canın yanmasın... Artık olan bana olsun ne yapalım... Arkadaşın olmak kolay mı? Gerekirse canımı bile feda ederim ben arkadaşım için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Leyn;yılların dağcısını atmak ööle kolay olaydı,şimdi Taurus yoktu zaten.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Leyn;yılların dağcısını atmak ööle kolay olaydı,şimdi Taurus yoktu zaten.. yalnız dikkatini çekerim dağ olan sedoş olunca durum biraz değişebilir yani sen yine de dikkatli ol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 o zaman ben olsam size uymazdım Kar olsan... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Kar olsan... Kirli kırıcı ve aldatıcı kalplere temiz bir şekilde yağmak isterdim Bir damla su olsan? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 kurumuş çiçeklere can verirdim bir futbol topu olsan? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Allah'ım ben bu hallere düşecek insanmıydım derdim pc olsan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Zart zurt bozulurdum......... Medyum olsaydın.... sayısal lotonun bu haftaki çekiliş numaralarını tahmin ederdim coca cola olsan Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 çöpe giderdim helva olsan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 herhalde ağlamaklı insanlar tarafından merhumun arkasından yeniyor olurdum... lokma olsan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 dalımda kurur giderdim keçi boynuzu olsan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 en sevmediğim şey ama herhalde insanlığın sonu olurdum kabak olsaydın... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 olmamayı tercih ederim........ kral olsaydın???????????? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 krallığın tadını prensesimle beraber çıkarırdım bekçi olsan... Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 krallığın tadını prensesimle beraber çıkarırdım bekçi olsan... kendime hemen başka bi iş bakardım sevgilinin yerinde olsan....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hemen beni arar özür dilerdim yaptığım hata için ramazan davulu olsan Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hemen beni arar özür dilerdim yaptığım hata için ramazan davulu olsan akşam iftardan sonra göbeğime vura vura resital verirdim... peki davul tokmağı olsan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.