Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 @@evrensel-insan Şimdi forumda hep karşılaşıyoruz sizi aslen tanıyoruz ama bir merhabamız yoktu, bari dedik buradan arada merhabalaşalım bize arada bir merhaba diyiniz sonra gidiniz yine efenimm.. Gidiniz tartışınız, bilgilerinizi bizimle paylaşınız, sonra biz okuyalım onları, dinleyelim, görelim, paylaşalım, tartışalım... Ama önce bir merhaba 2 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 @@evrensel-insan Şimdi forumda hep karşılaşıyoruz sizi aslen tanıyoruz ama bir merhabamız yoktu, bari dedik buradan arada merhabalaşalım bize arada bir merhaba diyiniz sonra gidiniz yine efenimm.. Gidiniz tartışınız, bilgilerinizi bizimle paylaşınız, sonra biz okuyalım onları, dinleyelim, görelim, paylaşalım, tartışalım... Ama önce bir merhaba Aslinda ilk erisim aldigim gun, burada; http://www.turkish-media.com/forum/topic/290163-selamlar/ "Merhaba" yerine, "selam" iletmistim. Ama madem lakabima yonelik bir baslik actiniz. Hem size hem site uyelerine hem de site okurlarina, cani gonulden merhabalar. 3 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 @@evrensel-insan Öyleyse bu gecikmiş ikramımızı da kabul edin lütfen..Selamlar.. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Bu nazikane ikraminizi geri cevirmek, mumkun mu? Kalan ikisinden birini de umarim benimle paylasirsiniz. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Bu nazikane ikraminizi geri cevirmek, mumkun mu? Kalan ikisinden birini de umarim benimle paylasirsiniz. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2013 Iki farkli Tasvir Bir tunelde ilerliyorsunuz. Tunelin boyu, basi ve sonu, ne kadar zamandir tunel icinde oldugunuz, tunelin yapisi, ne zaman tunele girdiginiz, ya da tunelden cikacaginiz, tunelin ebati, tunelin neresinde oldugunuz, tunele neden girdiginiz v.s. sizi ilgilendirmiyor, sadece tunelde ilerliyorsunuz ve bunun bilincinde ve farkindasiniz. Bir suya bakiyorsunuz ve baktikca su berraklasiyor, suyun miktari, ne zaman bakmaya basladiginiz, ne zaman bakmayi sonlandiracaginiz, suyun debisi, nerede oldugu, neden baktiginiz, ne kadar berraklastigi, tamamen ne zaman berraklasacagi, berraklasmama olanagi olup olmadigi v.s. sizi ilgilendirmiyor. Siz sadece bilincli ve farkinda olarak suya bakiyorsunuz ve siz baktikca su berraklasiyor. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Dilerim hoşuna gider.. (Kulaklık ile) http://youtu.be/Tpg26D2cZaY Gül yüzlülerin şevkine gel nûş edelim mey İşret edelim yâr ile şimdidemidir hey Bu kavli sürahi eğilip sâgara söyler ne der Düm de re la dirna te ne dir na te ne dir ney Mecliste çalındı yine tanbur ile neylerÂşık-ı bîçarelerin gönlünü eyler Daire semâî tutarak ney neye söyler neder Düm de re la dir na te ne dir na te ne dir ney Beste: Tab'i MustafaEfendi Makam: Beyati Usûl: Yürük Semai Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Dilerim hoşuna gider.. (Kulaklık ile) Gül yüzlülerin şevkine gel nûş edelim mey İşret edelim yâr ile şimdi demidir hey Bu kavli sürahi eğilip sâgara söyler ne der Düm de re la dir na te ne dir na te ne dir ney Mecliste çalındı yine tanbur ile neyler Âşık-ı bîçarelerin gönlünü eyler Daire semâî tutarak ney neye söyler ne der Düm de re la dir na te ne dir na te ne dir ney Beste: Tab'i MustafaEfendi Makam: Beyati Usûl: Yürük Semai Gerci muzik muziktir. ben genelde ve severek turk halk sanat ve ozgun muzigi dinlerim. Yine de dusuncene saglik, tesekkurler. Dinlemek icin bastim, video kayboldu. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Valla ben her telden dinlerim, müzik demek aşk demek benim için.. http://youtu.be/5m1S7jdJndo Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Valla ben her telden dinlerim, müzik demek aşk demek benim için.. Bu da cikmadi. Yahu sen teknik ustasin, ne oluyor videolara! Hani terzi kendi sokugunu dikemezmis/asci kendi yemegini pisiremezmis gibi. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Senin video senin mesajda cikmadi ama bende cikti. Bu da teknik ustu olsa gerek. Yalniz tiklayinca gene gitti. Sadece goz zevki verdi, kulak zevki alamadik. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Geçiyordum uğradım Ben bir bilgi ozurlu olarak size kahve ya da cay ikram edemiyorum. Kuru kuruya da oturamazsiniz ki" Ama eger konusma, bilgi ve dusunce paylasma v.s. icin ugrarsaniz bak ona hayir demem, cunku dilimden gelir. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2016 evrensel-insan arkadaşımızdan üzücü bir haber aldım.. Kendisi lösemi teşhisiyle şu an hastanedeymiş. Acil şifalar diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönsün.. 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2016 bu forumla aramda garip bi kozmik bağ var. gelmeden, yazmadan yapamıyorum. sosyal medyadan çok burayı takip ediyorum. ve doğal olarak buradaki insanlarla duygusal bir bağ da oluşuyor. düşünsel anlamda kendimize yakın bulduğumuz insanları kendimize daha yakın buluyoruz. @@evrensel-insan da böyle gördüğüm arkadaşlardan biri. çok üzüldüm. foruma uzun zamandır girmediğini farketmiştim ama böyle bir sıkıntısı olduğunu bilemiyoruz paylaştığın için sağol @@Radya sadece şunu söylemek istiyorum, her şey doktorların yazdığı reçete değil, bu kadar birikimli bir insan bu savaşta irade koyacak ve mutlaka kazanacaktır. çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. sevgiler, selamlar... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.