Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2013 12 yıl Kelebek apı azırladım kendime.... trakyalılar istem dışı bazen " h " harfini yutarlar o yüzden hap - ap'tır.. Bende mutfaktan bardak almaya üşenince masamdaki su şişeme atıverdim bir şase ilacı fokur fokur suya karıştı bir güzellll ohhh mis gibi vitamin... klimalar hasta ediyor beni hep bu mevsimde....
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Yıllık iznimi bitirdim bu yıl.. ama kesinlikle burada olmalıyım çok çok ihtiyacım var burada olmaya kendime hediye ediyorum bu resmi... hedeflerim ve yapılıcaklar, gidilicek -görülücekler listemin baş sıralarına yükseldi Santorini adası....
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Ne güzel adaymış o öyle ! Çok çok güzelki tüm resimlerini paylaşmaya elim gitmiyor
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Admin Başlıkta Radya'nın yaptığı işareti görünce bir de ben deneyeyim dedim bakalım olacak mı? (◕‿-)
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Başlıkta Radya'nın yaptığı işareti görünce bir de ben deneyeyim dedim bakalım olacak mı? (◕‿-) olmuş bence
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. işte bendenis hep böleyim efem.. tek gösüm görüyo.. digeri kararaktlı.. pek tabiî bi gözüm kapalı gesiyom.. bu sebeten çok dayak yemiş bulunmaktayım.. pek tavsiye etmem.. .. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. işte bendenis hep böleyim efem.. tek gösüm görüyo.. digeri kararaktlı.. pek tabiî bi gözüm kapalı gesiyom.. bu sebeten çok dayak yemiş bulunmaktayım.. pek tavsiye etmem.. .. .. Bundan aslında Radya'nın yaptığı benim için smiley... sevdiğinden göss kırpıyo banaa
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. pek belli canım efendim @@simin ve simin.. kendileri.. sağ gösterip de sol vurmasını pek güsel bilir.. ne demekse.. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. megalo-woman.. ne diyeyim.. peki. diyeyim.. özelsiniz efem.. tartışmasız.. .. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. megalo-woman.. ne diyeyim.. peki. diyeyim.. özelsiniz efem.. tartışmasız.. .. ..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl Yazar .. pek belli canım efendim @@simin ve simin.. kendileri.. sağ gösterip de sol vurmasını pek güsel bilir.. ne demekse.. .. hahaha benmiş miyim o.. Benim bi kabahatim yok, İzmir'in havasından suyundan efendim..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl .. ne diyim şinçi ben.. bare peki diyim.. o saman kafka felân çıkmasmış.. jelenka çıkıbilir emme.. belkim.. selâm.. not: şindi baktım.. aklımda sapıtık kalmış.. düzelti yorum: jesenka ..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl .. tamam muallimanımımıs.. vahy.. vahy.. not: fena yakılandık.. bu cevap ile sıyırdık mı aciba.. mübhem bi durum.. muallakta kalim bare.. he.. bi pasta felân takdim etsem örtmenim.. gömesten gelir misimnis? ..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl Yazar @@İNTERLOCK Omas! Kabahatiniz büyük, pastanız küçük efenim..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl @@Radya büle mi? bağyan.. sis nereden övrendinis büle.. bahset basmıyı.. olmuyo ama.. jale.. ..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 11 yıl .. sn örtmenim.. bi baksanıs a.. alnımda kan va mı? alnı kan bişi oldu şakirtinis.. alınkan bişi oldu.. niçün acıba? merektayım ve jale.. bi alnıkan herif versiyonu.. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.