Φ simin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2013 Haydi tebrikler yavrucum Sağol canım Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2013 Kelebek apı azırladım kendime.... trakyalılar istem dışı bazen " h " harfini yutarlar o yüzden hap - ap'tır.. Bende mutfaktan bardak almaya üşenince masamdaki su şişeme atıverdim bir şase ilacı fokur fokur suya karıştı bir güzellll ohhh mis gibi vitamin... klimalar hasta ediyor beni hep bu mevsimde.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Yıllık iznimi bitirdim bu yıl.. ama kesinlikle burada olmalıyım çok çok ihtiyacım var burada olmaya kendime hediye ediyorum bu resmi... hedeflerim ve yapılıcaklar, gidilicek -görülücekler listemin baş sıralarına yükseldi Santorini adası.... 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Ne güzel adaymış o öyle ! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Ne güzel adaymış o öyle ! Çok çok güzelki tüm resimlerini paylaşmaya elim gitmiyor Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 Bayıldımmmmm, bayıldım bu bebeye Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Admin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Başlıkta Radya'nın yaptığı işareti görünce bir de ben deneyeyim dedim bakalım olacak mı? (◕‿-) 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Başlıkta Radya'nın yaptığı işareti görünce bir de ben deneyeyim dedim bakalım olacak mı? (◕‿-) olmuş bence 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. işte bendenis hep böleyim efem.. tek gösüm görüyo.. digeri kararaktlı.. pek tabiî bi gözüm kapalı gesiyom.. bu sebeten çok dayak yemiş bulunmaktayım.. pek tavsiye etmem.. .. .. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. işte bendenis hep böleyim efem.. tek gösüm görüyo.. digeri kararaktlı.. pek tabiî bi gözüm kapalı gesiyom.. bu sebeten çok dayak yemiş bulunmaktayım.. pek tavsiye etmem.. .. .. Bundan aslında Radya'nın yaptığı benim için smiley... sevdiğinden göss kırpıyo banaa 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. pek belli canım efendim @@simin ve simin.. kendileri.. sağ gösterip de sol vurmasını pek güsel bilir.. ne demekse.. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. megalo-woman.. ne diyeyim.. peki. diyeyim.. özelsiniz efem.. tartışmasız.. .. .. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 .. megalo-woman.. ne diyeyim.. peki. diyeyim.. özelsiniz efem.. tartışmasız.. .. .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. pek belli canım efendim @@simin ve simin.. kendileri.. sağ gösterip de sol vurmasını pek güsel bilir.. ne demekse.. .. hahaha benmiş miyim o.. Benim bi kabahatim yok, İzmir'in havasından suyundan efendim.. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. ne diyim şinçi ben.. bare peki diyim.. o saman kafka felân çıkmasmış.. jelenka çıkıbilir emme.. belkim.. selâm.. not: şindi baktım.. aklımda sapıtık kalmış.. düzelti yorum: jesenka .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 @İNTERLOCK Peki mi? eyvah eyvah Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. tamam muallimanımımıs.. vahy.. vahy.. not: fena yakılandık.. bu cevap ile sıyırdık mı aciba.. mübhem bi durum.. muallakta kalim bare.. he.. bi pasta felân takdim etsem örtmenim.. gömesten gelir misimnis? .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 @@İNTERLOCK Omas! Kabahatiniz büyük, pastanız küçük efenim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 @İNTERLOCK hıh şüle.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 @@Radya büle mi? bağyan.. sis nereden övrendinis büle.. bahset basmıyı.. olmuyo ama.. jale.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. sn örtmenim.. bi baksanıs a.. alnımda kan va mı? alnı kan bişi oldu şakirtinis.. alınkan bişi oldu.. niçün acıba? merektayım ve jale.. bi alnıkan herif versiyonu.. .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 @İNTERLOCK hıh üle.. örtmenler bilir çucum! jale'de kim 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.