Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. hani va ya.. "üskünüm" jale.. işte o.. üskünüm.. işte bu.. yani.. kimpilir.. kipariye bilir.. gibi.. teşbih yaptım.. istiare felân.. yakındır ya.. admin'im de istirahate yollucak kimin.. bendenisi.. ya işte.. jale.. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 .. simineee eğitim aşamasında.. .. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 ayy toruna hediyelerr hediyeler 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 3'lü rakamlarda ilerliyor yaşım... ama hala içimdeki çocuk susmuyor, durmuyor, oturmuyor bunu bilen sevdiceğimin düşünüp aldığı pastamdan tüm foruma ikram ediyorum... Simin Bebekten herkese sevgiler... 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 @@simin birthdayın kutlu olsun benim çiçekler buradan kokmuyor, çikolatalar yenmiyor ama idare et 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2014 @@simin birthdayın kutlu olsun @@Evrim canımsın çok teşekkür ederim. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.